issey32 pisze:Kotkowo może zorganizować Allegro cegiełkowe. Można w tej sprawie skontaktować się z Mruczeńką1981. Ona robiła kiedyś Allegro dla kotów z Wólki, bo takie Allegro musi być zrobione przez fundację, z tego co pamętam.
Przydałoby się zestawianie kosztów. Zawsze to lepiej unaocznić i zbierać datki.
Pieszczoch, Ty się nie wygłupiaj i wychodź zza mebla. Szlachectwo zobowiązuje.
BTW, czy będzie można liczyć na zdjęcia, jak już się footra w nowym DT ogarną?
Dziewczyny, teraz mnie olśniło

Mój TŻ ma konto na PayPal. Jeśli mi ufacie i wpłacającym by to nie przeszkadzało, to mogę podać, co tam będzie potrzebne. Tylko muszę się zorientować, bo on ma konto na angielskim PayPal, a nie mam w tej chwili zielonego pojęcia, czy to ma jakiekolwiek znaczenie, bo nie do końca ogarniam, jak to działa.
Mam koniec semestru w szkole i urwanie głowy, ale od poniedziałku mam ferie i trochę wolnego czasu
issey32, my nie mamy paypala, więc jeżeli Twojego męża działa na Polskę (jestem zielona w tej materii

) to bardzo proszę o udostępnienie tej babeczce. I jak dostaniecie grosz, to proszę potem przelać na konto 49 1140 2004 0000 3902 7311 8739 z odpowiednią adnotacją, tzn. od kogo ta kaska, żebym mogła wpisać darczyńcę.
Dziś byłam w lecznicy, gdzie serwisowane są koty z p. Ewy. Ponieważ było wielu pacjentów, to tak pobieznie przejrzałyśmy z p. dr Asią karty leczenia. Testy pochłonęły już 450zł, convenia 278zł, a jeszcze czyszczenie uszu, leki do uszu, zastrzyki p-świeżbowe, leki na zmiany skórne, krople do oczu, jedzenie, żwirek, benzyna, masakra.
Ja już wielokrotnie mojemu samochodzikowi mówiłam, że bardzo go kocham i powinien jechać, a on nic i woła pićććć