Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 17, 2013 6:47 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Anna Wu zobacze, co da sie zrobic podajcie to tez na glownej stronie. moze bedzie wiecej chetnych do wplat spoza Pl.

Anna Wu acha, i pomyślcie o tym paypal, to nic nie kosztuje a wiele ułatwia. jest też dużo bezpieczniejsze.

Anna Wu właśnie sprawdziłam. przelew z baku do banku niestety kosztuje tyle, ile mogłabym przekazać bardzo mi przykro...
Obrazek

Mo-ty-lek

Od: Pt sie 15, 2008 14:50

Post » Czw sty 17, 2013 11:14 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Prączek nazywa się teraz Rysio, Pieszczoch ma problem z aklimatyzacją, nie chce jeść i chowa się za tapczan, miejmy nadzieję,że to przejdzie już niedługo.

Wczoraj w lecznicy było 9 kotów na przegląd-czyszczenie uszu, zastrzyki od świerzba, convenia, testy - koszty lawinowo rosną, jeden zastrzyk convenii kosztuje ok. 70zł. Bardzo potrzebne pieniądze, bo sami tego nie udźwigniemy, leczymy koty trochę na krechę. Kassja może byś podliczyła wszystkie dotychczasowe wydatki na weta, naprawdę potrzeba pieniędzy.
Pirat i Chytrusia mają jakieś zmiany na skórze, takie przelinienia, ale do obserwacji.

W sprawie DT nie kontaktował się ze mną nikt z FB.

Czy ktoś mógłby szybką pa przeprowadzić przed niedzielą na Bemowie dla Buni?
I co z wizytą pa Szalonego Kota?
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Czw sty 17, 2013 12:23 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Kotkowo może zorganizować Allegro cegiełkowe. Można w tej sprawie skontaktować się z Mruczeńką1981. Ona robiła kiedyś Allegro dla kotów z Wólki, bo takie Allegro musi być zrobione przez fundację, z tego co pamętam.
Przydałoby się zestawianie kosztów. Zawsze to lepiej unaocznić i zbierać datki.

Pieszczoch, Ty się nie wygłupiaj i wychodź zza mebla. Szlachectwo zobowiązuje.
BTW, czy będzie można liczyć na zdjęcia, jak już się footra w nowym DT ogarną?

Dziewczyny, teraz mnie olśniło 8) Mój TŻ ma konto na PayPal. Jeśli mi ufacie i wpłacającym by to nie przeszkadzało, to mogę podać, co tam będzie potrzebne. Tylko muszę się zorientować, bo on ma konto na angielskim PayPal, a nie mam w tej chwili zielonego pojęcia, czy to ma jakiekolwiek znaczenie, bo nie do końca ogarniam, jak to działa.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Czw sty 17, 2013 14:26 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

issey32 pisze:Kotkowo może zorganizować Allegro cegiełkowe. Można w tej sprawie skontaktować się z Mruczeńką1981. Ona robiła kiedyś Allegro dla kotów z Wólki, bo takie Allegro musi być zrobione przez fundację, z tego co pamętam.

Dziewczyny, teraz mnie olśniło 8) Mój TŻ ma konto na PayPal. Jeśli mi ufacie i wpłacającym by to nie przeszkadzało, to mogę podać, co tam będzie potrzebne. Tylko muszę się zorientować, bo on ma konto na angielskim PayPal, a nie mam w tej chwili zielonego pojęcia, czy to ma jakiekolwiek znaczenie, bo nie do końca ogarniam, jak to działa.

Pomysł z allegro cegiełkowym super, z tym kontem się nie orientuję,dziewczyny z Kotkowa muszą zdecydować.
A Pieszczoch się już przełąmał, zjadł i domaga się głasków.
Wizyta pa na Bemowie nieaktualna.
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Czw sty 17, 2013 20:34 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

issey32 pisze:Kotkowo może zorganizować Allegro cegiełkowe. Można w tej sprawie skontaktować się z Mruczeńką1981. Ona robiła kiedyś Allegro dla kotów z Wólki, bo takie Allegro musi być zrobione przez fundację, z tego co pamętam.

Mam koniec semestru w szkole i urwanie głowy, ale od poniedziałku mam ferie i trochę wolnego czasu :mrgreen:
issey32, my nie mamy paypala, więc jeżeli Twojego męża działa na Polskę (jestem zielona w tej materii :oops: ) to bardzo proszę o udostępnienie tej babeczce. I jak dostaniecie grosz, to proszę potem przelać na konto 49 1140 2004 0000 3902 7311 8739 z odpowiednią adnotacją, tzn. od kogo ta kaska, żebym mogła wpisać darczyńcę.
Dziś byłam w lecznicy, gdzie serwisowane są koty z p. Ewy. Ponieważ było wielu pacjentów, to tak pobieznie przejrzałyśmy z p. dr Asią karty leczenia. Testy pochłonęły już 450zł, convenia 278zł, a jeszcze czyszczenie uszu, leki do uszu, zastrzyki p-świeżbowe, leki na zmiany skórne, krople do oczu, jedzenie, żwirek, benzyna, masakra.
Ja już wielokrotnie mojemu samochodzikowi mówiłam, że bardzo go kocham i powinien jechać, a on nic i woła pićććć
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Czw sty 17, 2013 21:00 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Janina Czyżewska spróbuję Wam pomóc, co prawda na program opieki mamy w budżecie miasta kasę ale jeszcze przetargi it,, proszę o tel jutro zapytam w departamencie
czy zechcą pokryć rachunek zaliczkowo

:ok:
Obrazek

Mo-ty-lek

Post » Czw sty 17, 2013 21:51 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Obrazek
Obrazek

Mo-ty-lek

Post » Czw sty 17, 2013 22:33 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

kassja pisze:

Mam koniec semestru w szkole i urwanie głowy, ale od poniedziałku mam ferie i trochę wolnego czasu :mrgreen:
issey32, my nie mamy paypala, więc jeżeli Twojego męża działa na Polskę (jestem zielona w tej materii :oops: ) to bardzo proszę o udostępnienie tej babeczce. I jak dostaniecie grosz, to proszę potem przelać na konto 49 1140 2004 0000 3902 7311 8739 z odpowiednią adnotacją, tzn. od kogo ta kaska, żebym mogła wpisać darczyńcę.
Dziś byłam w lecznicy, gdzie serwisowane są koty z p. Ewy. Ponieważ było wielu pacjentów, to tak pobieznie przejrzałyśmy z p. dr Asią karty leczenia. Testy pochłonęły już 450zł, convenia 278zł, a jeszcze czyszczenie uszu, leki do uszu, zastrzyki p-świeżbowe, leki na zmiany skórne, krople do oczu, jedzenie, żwirek, benzyna, masakra.
Ja już wielokrotnie mojemu samochodzikowi mówiłam, że bardzo go kocham i powinien jechać, a on nic i woła pićććć

Już wiem, jak działa PayPal. Konto PayPal jest połączone z Twoim osobistym kontem i adresem mailowym, który podaje się przy zakładaniu konta na PayPal. Jeśli ktoś zdecyduje się na wpłatę na konto innej osoby poprzez PayPal, to potrzebuje do tego właśnie maila do osoby, na której konto wpłaca. Po wpłacie obdarowana osoba przelewa pieniądze na swoje zwykłe konto w banku. Nie ma znaczenia, w jakim kraju zakłada się PayPal, to działa na całym świecie. Wpłat można dokonywać w różnych walutach, a PayPal sam dokonuje przeliczenia na walutę, w której konto jest ma założone odbiorca. Jakby coś było jeszcze niejasne, to proszę pytać, dopytam TŻ. Nie będzie trzeba czekać na pieniądze długo, bo równowartość wpłaty na PayPal mogę przesłać od ręki z mojego konta w Polsce.

issey32

Post » Czw sty 17, 2013 22:54 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

issey32 pisze:Już wiem, jak działa PayPal. Konto PayPal jest połączone z Twoim osobistym kontem i adresem mailowym, który podaje się przy zakładaniu konta na PayPal. Jeśli ktoś zdecyduje się na wpłatę na konto innej osoby poprzez PayPal, to potrzebuje do tego właśnie maila do osoby, na której konto wpłaca. Po wpłacie obdarowana osoba przelewa pieniądze na swoje zwykłe konto w banku. Nie ma znaczenia, w jakim kraju zakłada się PayPal, to działa na całym świecie. Wpłat można dokonywać w różnych walutach, a PayPal sam dokonuje przeliczenia na walutę, w której konto jest ma założone odbiorca. Jakby coś było jeszcze niejasne, to proszę pytać, dopytam TŻ. Nie będzie trzeba czekać na pieniądze długo, bo równowartość wpłaty na PayPal mogę przesłać od ręki z mojego konta w Polsce.

Czekamy na grosz :mrgreen:
Obrazek

kassja

Post » Pt sty 18, 2013 10:43 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Podajcie info na FB o możliwości wpłaty przez PayPal.

Edit: doczytałam, że już jest.
Ostatnio edytowano Pt sty 18, 2013 10:59 przez issey32, łącznie edytowano 1 raz

issey32

Post » Pt sty 18, 2013 10:51 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Pan od Pierścionka wciąż niedostępny pod telefonem. Automatycznie się włącza poczta. Obstawiam, że wciąż w delegacji, miał być do końca tygodnia.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt sty 18, 2013 11:00 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Może jeszcze chwilę Pamu trzeba dać.

issey32

Post » Pt sty 18, 2013 18:14 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

issey32 pisze:Podajcie info na FB o możliwości wpłaty przez PayPal.

A to jakiegoś numeru, maila czy czegoś tam nie trzeba podawać?
Obrazek

kassja

Post » Pt sty 18, 2013 20:04 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

kassja pisze:
issey32 pisze:Podajcie info na FB o możliwości wpłaty przez PayPal.

A to jakiegoś numeru, maila czy czegoś tam nie trzeba podawać?

maila do paypala dostałam przez pw i tak też go przekazuję
Obrazek

Mo-ty-lek

Post » Pt sty 18, 2013 20:47 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

szału nie ma ale jakiś taki banerek jest
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=149090][img]http://pawel198804.w.tkb.pl/zdjecia-rozne/anigif3.gif[/img][/url]
Obrazek

Mo-ty-lek

[poprzednia][następna]