Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jimmy_lodolamacz pisze:Największy dramat jest jeżeli alergia jest naprawdę. Brrr...ja już zapowiedziałem, że w takim wypadku oddaję dziecko. W końcu koty były pierwszeZnam też osobę, która latami miała kota mimo swojej alergii. Oczywiście płaciła za to wysoką cenę (problemy zdrowotne) ale kota nie oddała do końca (niestety kićka odeszła w tym roku).
Gibutkowa pisze:jimmy_lodolamacz pisze:Największy dramat jest jeżeli alergia jest naprawdę. Brrr...ja już zapowiedziałem, że w takim wypadku oddaję dziecko. W końcu koty były pierwszeZnam też osobę, która latami miała kota mimo swojej alergii. Oczywiście płaciła za to wysoką cenę (problemy zdrowotne) ale kota nie oddała do końca (niestety kićka odeszła w tym roku).
![]()
ciekawa.swiata pisze:ależ on piękny!
ha, moje też mają głoda do męczenia:D
jimmy_lodolamacz pisze:Ciągle czekam na info z kim się rozliczyć za transport Kiwaczka do Torunia...
Gibutkowa pisze:Słuchajcie jest mega awaria u Dagi viewtopic.php?f=13&t=146000
Daga pomagała często kotom z Wrocławia, może ktoś miałby kawałek kątka dla Miciusia? I troszkę czasu na pokazanie że człowieki nie som złe
tu aktualne info o Micusiu viewtopic.php?f=13&t=146000&start=105#p9227626
"Przypomnę - zdrowy - wszystkie wyniki i testy też są (ujemne), żadnego leczenia = kosztów.
Tylko kąt i jedzenie... (zaopatrzę go w 2 kg karmy Josera catelux)"
Miciuś stroni od ludzi ale absolutnie nie jest agresywny. Koty bardzo lubi.
CZAS DO 29-09!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości