BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 29, 2012 21:14 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

na dwójce lecą fajne piosenki ,sięgnęłam po ...jek uważaj 8) ten mały słoiczek z nalewką tz. nalewka z prądem :mrgreen:
to już rok jak u mnie w lodówce leżakuje ,czas ja wykorzystać pod te piosenki i pod te moje dzieciaki..szkoda tylko że nikt się do mnie nie przyłączy :cry:
niech mi dalej fajnie śpiewają

kuźwa skończyli :crying: słoiczek wraca leżakować :twisted:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie lip 29, 2012 21:32 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

dobrej nocki :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lip 30, 2012 8:25 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

Witamy się z rozbawioną miną ,pierwsze zapytanie o małą niebieską
czy nadal aktualna i gdzie można ją odebrać :twisted:
chciałam napisać że w paczkomacie :lol: ale się powstrzymałam i poprosiłam o dokładne przeczytanie ogłoszenia w którym jest napisane że adopcja i więcej informacji pod wskazanym nr. telefonu :twisted:
tak sobie myślę ze albo nauczyciele nie umieją nauczać albo my takie tumany i czytać nie potrafimy. :evil:

poza tym wszystko bez zmian,małe się bawią ,kupki lejące ,nieraz widać ze brzuszki bolą bo leżą i tylko patrzą :cry:
jedzą byle jak .
Wczoraj gorszy dzień miał Dyzio,dziś już jest lepiej .
Po godz. 11 jadę do Kajmana na konsultację .

zapraszam viewtopic.php?f=20&t=144544 :oops: każdy grosik się przyda
Ostatnio edytowano Pon lip 30, 2012 8:27 przez dorcia44, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lip 30, 2012 8:27 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

Ludzie nie czytają :twisted:
Serio optuję za warunkami adopcji w formie piktogramów :mrgreen:
O Awanturę jest od cholery zapytań typu "czy ogłoszenie aktualne", wiec wypracowałam formułkę "aktualne na warunkach podanych w ogłoszeniu" :twisted:
I cisza - chyba wszyscy lecą doczytać :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon lip 30, 2012 8:29 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

:ryk:

a o rudy nikt nie pyta ,chyba czas je przefarbować na bure :ryk:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lip 30, 2012 8:31 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

Awanturze udało mi się zrobić jedną fantastyczną fotę :roll:
Przekleństwo - nawet dzieciaki któregoś dnia sobie jaja robiły :?

OKI

Post » Pon lip 30, 2012 8:40 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

OKI pisze:Awanturze udało mi się zrobić jedną fantastyczną fotę :roll:

Pokaż tą fotkę :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon lip 30, 2012 8:43 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

z trojaczkami nie ma pośpiechu ,chorych nie oddam :cry: ale Mała wolała bym żeby nie załapała już nic :oops: jest cudowną koteczką ,szaloną w swoich zabawach ,odważną ,z charakterem ,na burczy jak jej sie coś nie podoba ,na warczy ,za paluch wetke chwyci :ryk:
i mruczy rozkosznie :1luvu:
zamykam ją na noc ,wtedy nie je ,tylko śpi lub tęsknie patrzy ,dziś już jej nie zamknę :oops:
może ma 8 tygodni :roll:
problem z jedzeniem jest taki że pije conva ,je conva ,je recavery :strach: i nareszcie je suchę ,niestety nic więcej nie chce :|

pokaż Awanturę w tej ekstra fotce 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lip 30, 2012 8:45 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

gosiaa pisze:
OKI pisze:Awanturze udało mi się zrobić jedną fantastyczną fotę :roll:

Pokaż tą fotkę :)

Obrazek
Fota, jak fota - ze mnie fotograf, jak z koziej d.y trąbka, ale mała rozwala :lol:

OKI

Post » Pon lip 30, 2012 8:49 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

dorcia44 pisze:Witamy się z rozbawioną miną ,pierwsze zapytanie o małą niebieską
chciałam napisać że w paczkomacie :lol: ale się powstrzymałam i poprosiłam o dokładne przeczytanie ogłoszenia w którym jest napisane że adopcja i więcej informacji pod wskazanym nr. telefonu :twisted....

Ci, którzy piszą takie pytania to, moim zdaniem szukają maskotki, ale nie żywego zwierzaczka.
Jeszcze nie zdarzyło mi się, zeby był pozytywny ciąg dalszy po takiej odpowiedzi na ogłoszenie któregoś z moich tymczasków, ewentualnie były zdziwione lub wręcz oburzone odpowiedzi na moje pytania o warunki jakie Państwo chcą oferować kotu 8O

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pon lip 30, 2012 8:56 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

OKI zajefajna :1luvu:

Hania66 ,nawet nie nawiązuje kontaktu z takimi ludźmi :roll: więc podesłałam im tekst do przeczytania.
Niestety część ludzi tak traktuje zwierzęta :|
Dużo jest zapytań typu czy aktualne i czy mogę im dowieźć kotka na drugi koniec Polski i nic poza tym.

Plany się zmieniły ,do weta jadę około 14. mam nadzieję ze zdążę do pracy ,nie wiem ile tam ludzi przychodzi :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lip 30, 2012 8:59 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

No toć mówię, że mała się potrafi sprzedać ;)

Ja też nie nawiązuję kontaktu z takimi ludźmi. I nie pytam o warunki - ja je stawiam. A potem kontroluję :twisted: Pewnie dlatego adopcje mi idą jak krew z nosa :lol: A na serio pytanie o to, jakie warunki pan/i zapewni kotku skutkuje nieodmiennie odpowiedzią "najlepsze" :mrgreen:

OKI

Post » Pon lip 30, 2012 10:05 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

tak,zawsze jest mój domek jest najlepszy ,lepszego pani nie znajdzie ,mleka nigdy nie braknie :ryk:

Tytek skoczył mi na gołe plery Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lip 30, 2012 10:32 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

Hania66 pisze:
dorcia44 pisze:Witamy się z rozbawioną miną ,pierwsze zapytanie o małą niebieską
chciałam napisać że w paczkomacie :lol: ale się powstrzymałam i poprosiłam o dokładne przeczytanie ogłoszenia w którym jest napisane że adopcja i więcej informacji pod wskazanym nr. telefonu :twisted....

Ci, którzy piszą takie pytania to, moim zdaniem szukają maskotki, ale nie żywego zwierzaczka.
Jeszcze nie zdarzyło mi się, zeby był pozytywny ciąg dalszy po takiej odpowiedzi na ogłoszenie któregoś z moich tymczasków, ewentualnie były zdziwione lub wręcz oburzone odpowiedzi na moje pytania o warunki jakie Państwo chcą oferować kotu 8O

Dostałam takiego maila: "czy jeszcze aktualny" :roll:
Odpisujecie na coś takiego?
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pon lip 30, 2012 10:35 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

nigdy ,bez sensu :twisted:
ale to musi być fajny człowiek ,konkretny :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]