to już rok jak u mnie w lodówce leżakuje ,czas ja wykorzystać pod te piosenki i pod te moje dzieciaki..szkoda tylko że nikt się do mnie nie przyłączy

niech mi dalej fajnie śpiewają
kuźwa skończyli

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Awanturze udało mi się zrobić jedną fantastyczną fotę![]()
Przekleństwo - nawet dzieciaki któregoś dnia sobie jaja robiły
gosiaa pisze:OKI pisze:Awanturze udało mi się zrobić jedną fantastyczną fotę![]()
Przekleństwo - nawet dzieciaki któregoś dnia sobie jaja robiły
Pokaż tą fotkę
dorcia44 pisze:Witamy się z rozbawioną miną ,pierwsze zapytanie o małą niebieską
czy nadal aktualna i gdzie można ją odebrać![]()
chciałam napisać że w paczkomacieale się powstrzymałam i poprosiłam o dokładne przeczytanie ogłoszenia w którym jest napisane że adopcja i więcej informacji pod wskazanym nr. telefonu :twisted....
Hania66 pisze:dorcia44 pisze:Witamy się z rozbawioną miną ,pierwsze zapytanie o małą niebieską
czy nadal aktualna i gdzie można ją odebrać![]()
chciałam napisać że w paczkomacieale się powstrzymałam i poprosiłam o dokładne przeczytanie ogłoszenia w którym jest napisane że adopcja i więcej informacji pod wskazanym nr. telefonu :twisted....
Ci, którzy piszą takie pytania to, moim zdaniem szukają maskotki, ale nie żywego zwierzaczka.
Jeszcze nie zdarzyło mi się, zeby był pozytywny ciąg dalszy po takiej odpowiedzi na ogłoszenie któregoś z moich tymczasków, ewentualnie były zdziwione lub wręcz oburzone odpowiedzi na moje pytania o warunki jakie Państwo chcą oferować kotu
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 92 gości