Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
unawena pisze:Ja i myrmeleon będziemy jutro w schronie.
Trikolorka jest piękna więc myślę, że uda się jej zrobić przepiękne foty:) I będzie można robić ogłoszenia.
Trzymajcie kciuki za ładną pogodę!
edit: widzę na fb, że tri ma już piękną fotę. Ale pozostałe koty sfotografujemy.
paulinka116 pisze:unawena pisze:Ja i myrmeleon będziemy jutro w schronie.
Trikolorka jest piękna więc myślę, że uda się jej zrobić przepiękne foty:) I będzie można robić ogłoszenia.
edit: widzę na fb, że tri ma już piękną fotę. Ale pozostałe koty sfotografujemy.
Tri idzie do JaEwka na TDT a potem do mnie na DT. Mogłybyście ją jutro zabrać ze schronu i skontaktować się z JaEwka w kwestii odbioru?
Edit: A jeśli nie, to czy ktoś inny mógłby ją zabrać? I na pewno RCCalm będzie potrzebny.
sunicram pisze:paulinka116 pisze:unawena pisze:Ja i myrmeleon będziemy jutro w schronie.
Tri idzie do JaEwka na TDT a potem do mnie na DT. Mogłybyście ją jutro zabrać ze schronu i skontaktować się z JaEwka w kwestii odbioru?
Edit: A jeśli nie, to czy ktoś inny mógłby ją zabrać? I na pewno RCCalm będzie potrzebny.
Convalescence też może się przydać.
Gibutkowa pisze:sunicram pisze:paulinka116 pisze:unawena pisze:Ja i myrmeleon będziemy jutro w schronie.
Convalescence też może się przydać.
Conva mam to sobie Ewelina już ode mnie weźmieA myślę że jak będzie u Pauli to już będzie normalnie jadła - no mam nadzieję, po 3 tygodniach powinna już odpuścić ze stresem.
Gibutkowa pisze:A drapak i kuweta (nie pamiętam co dla kogo) będą najprawdopodobniej w tym tygodniu (brat ma mi przywieźć).
Gibutkowa pisze:Sroka - jakby co to podkłady przygotowane, jakby co to daj znać na tel. kiedy byś była, cobym poinformowała chłopa w razie czego że ma się nigdzie nie szlajać tylko do domu biegusiem po pracy
A drapak i kuweta (nie pamiętam co dla kogo) będą najprawdopodobniej w tym tygodniu (brat ma mi przywieźć).
unawena pisze:Dwa koty z obrożami - buro białe, obydwa chyba kocurki. Czy ktoś nie zagubił takich? Jeden ma dzwoneczek na szyi.
sroka7 pisze:Gibutkowa pisze:Sroka - jakby co to podkłady przygotowane, jakby co to daj znać na tel. kiedy byś była, cobym poinformowała chłopa w razie czego że ma się nigdzie nie szlajać tylko do domu biegusiem po pracy
A drapak i kuweta (nie pamiętam co dla kogo) będą najprawdopodobniej w tym tygodniu (brat ma mi przywieźć).
To może jutro (wtorek) bym podeszła koło 17 z minutami tak, jak ostatnio.
A kuweta ma być dla mnie - na razie w pokoju gnojki mają małą miskę jak ich puszczam na podłogę kicać, ale to trwa ok 1 godziny (potem na szczęście padają ze zmęczenia) no i ich pilnuję razem z moim synusiem Bombikiem(wygląda jak Twój Miecio).
PS. dodaj wątek gnojków do pierwszego postu - w podpisie mam linka, tam fotki i info na bieżąco o nich.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 47 gości