JaEwka pisze: Ona w ogóle śmieszne wygląda bo łepek ma taki malutki a dupę taką szerokąi potem ogonek znów taki cieniutki

dziewczyny, dajcie jakieś foto

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze: Ona w ogóle śmieszne wygląda bo łepek ma taki malutki a dupę taką szerokąi potem ogonek znów taki cieniutki
paulinka116 pisze:gabi.cezar pisze:Renia pokazała mi także tego kocurka, jako najbardziej potrzebującego DOMU.
Nr 279/12, kocurek oceniony na ok 6 lat;
znaleziony w szelkach;
w schronie od 16 maja;
nr czipa 967000009373220;
przez cały czas egzystuje płaski jak naleśnik w rogu klatki;
łagodny, można go głaskać i brać na ręce, jest jednak sztywny z przerażenia;
tak zestresowany pobytem w schronisku, że na 3-ce, czyli na wybiegach w kilka dni będzie po kocie![]()
A Julek zdrowy w 100%? Może jak się znajdzie dom dla Lori pod koniec tygodnia to przekonam TŻ-ta na kolejnego tymczaska
Gibutkowa pisze:No lepsiejszy jest Gimpet z tych past. Na opakowaniu jest dawka napisana. Ale możesz jej dziś dać trochę więcej. Ogólnie odkłacza się tak że jak kot jest ewidentnie zakłaczony to podaje się przez 3 dni pastę, a potem profilaktycznie raz na 2-3 miesiące.
Wiesz co tak sobie myślę czy ona by nie jadła tego oleju z łososia co Ty mi go kiedyś dla Frani dawałaś.
turkawka pisze:Ona w ogóle śmieszne wygląda bo łepek ma taki malutki a dupę taką szerokąi potem ogonek znów taki cieniutki
gabi.cezar pisze:juto około południa przyjeżdża Pani obejrzeć Julianka
oby się udało, Pani fajna![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, magic99 i 73 gości