TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 22, 2012 21:43 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

:ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw mar 22, 2012 22:26 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Myszolandia pisze:Eustachy :1luvu: nastepny Koci Bohater :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Niesamowity kociak

nigdy nie zapomnę o Ozzinku :cry:

Tak, to prawda Eustaszek jest niesamowity, ma wielka wole życia i walki z przeciwnościami losu, zapraszamy na wątek Eustachego ( banerek )
Dziękuje Ci za pamięć o Ozzim ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw mar 22, 2012 22:27 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

phantasmagori pisze:Majeczko nie choruj proszę :(

Boje sie o nia , tym bardziej ze Maja jest na RC urinary HD
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 23, 2012 0:05 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

:ok: :ok: :ok: za Majeczkę i resztę stadka!
A jak Twoje zdrówko?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt mar 23, 2012 9:06 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

phantasmagori pisze::ok: :ok: :ok: za Majeczkę i resztę stadka!
A jak Twoje zdrówko?

Dzis Maja jadła nie gryząc karmy tylko od razu połykała...

A ja nie czuje sie najlepiej mimo leków, choć trochę mniej bolą kości i głowa dzięki lekom ale bolą najbardziej wieczorem a dziś jadę do lekarza z wynikami i troszkę się boje co powie , no i pewnie beda i recepty do wykupienia ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 23, 2012 14:14 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Majeczko :1luvu: :ok: :ok: :ok:

Justyś, będzie dobrze, zobaczysz :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt mar 23, 2012 14:35 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Caragh pisze:Majeczko :1luvu: :ok: :ok: :ok:

Justyś, będzie dobrze, zobaczysz :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzieki Moniu , ale nie jest dobrze . Lekarza niepokoją te moje wyniki a dokładniej ten jeden mocno podwyższony i dostałam dwa rodzaje antybiotyku aby wykluczyć ewentualne infekcje i za 3 tyg kolejne badania i znów do lekarza , cały czas mowa o reumatolog .Zapytałam tez co z tym guzem no i lekarka mówi ze nie powinnam tak długo do listopada czekać , jeszcze byłam dziś w dwóch kolejnych dwóch miejscach i wszędzie sa tak dalekie terminy październik i dalej :roll: :evil: Wiec nic mi innego nie zostaje jak iść prywatnie , tylko ze to kosztuje i to sporo :roll: Nie wiem co robic , juz mi sie brzydnie to zycie ....

A z Majeczką dziś jadę do weta no i Mati dzis tez dostanie jad tarantuli ...
I też musze zamówić jesli nie bedzie u weta cr urinary hd 6 kg.
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 23, 2012 17:42 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

U Majeczki odezwało sie zapalenie dziąseł:( , dostała steryd a Mati jad tarantuli , wzięłam tez na kreskę 6kg rc urinary hd
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 23, 2012 18:03 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

kurde,ale jesteś w kropce,ale chyba jak tylko znajdziesz możliwość to idź jednak prywatnie,wiem ,łatwo mi się mówi,ale mamy marzec a jak terminy sa na październik to ponad pół roku,to bardzo dużo,moze z rodziny by ktoś CI coś nie wiem........

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt mar 23, 2012 18:34 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Myszolandia pisze:kurde,ale jesteś w kropce,ale chyba jak tylko znajdziesz możliwość to idź jednak prywatnie,wiem ,łatwo mi się mówi,ale mamy marzec a jak terminy sa na październik to ponad pół roku,to bardzo dużo,moze z rodziny by ktoś CI coś nie wiem........

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kochana tylko że ja nie mam żadnej rodziny :| , (moją rodzina sa zwierzęta) , rodzice nie żyją a rodzeństwa nie mam i muszę sobie radzić sama ze wszystkim , ale na szczęście udało mi sie załatwić na pierwszą wizytę środki , ale pewnie będą i następne wizyty ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 23, 2012 21:54 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Matyldzia jeśli tylko dobrze się czuje, jest wesołą, szalejącą koteczką

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pt mar 23, 2012 21:55 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Byłam w aptece i znów prawie 50zł poszła na moje leki , musiałam wziąć z tych pieniędzy co miałam przeznaczone na czynsz :roll: , te leki mnie wykończą :roll: :evil:
W Polsce sie nie da chorować , trzeba być bogatym aby sobie na to pozwolić :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 23, 2012 21:56 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

phantasmagori pisze:Matyldzia jeśli tylko dobrze się czuje, jest wesołą, szalejącą koteczką

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Dzieki za wstawienie fotek :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob mar 24, 2012 10:07 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Do góry kołami :wink:

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Sob mar 24, 2012 17:38 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Justynko, wracam do naszej rozmowy o endokrynologu. Lekarka mówi,że nie możesz czekac. Przecież są inne terminy dla przypadków pilnych, jeżeli uważa ,że nie możesz czekac to chyba Twój jest pilny i powinna Ci dac skierowanie "pilne" Sprawdzałam listy kolejek w przychodniach są dwa tryby - pilny i zwykły, terminy pilne były bardzo krótkie.Może Ona nie zna twojej sytuacji finansowej ,powiedz i poproś o skierowanie na cito, skoro uważa że to pilne, Endokrynolog zleca badania - jeżeli prywatnie, to będą drogie. Niepłacenie czynszu jest niebezpieczne. Jesteś ubezpieczona i chora. SPRÓBUJ WYWALCZYC SKIEROWANIE PILNE :ok: .

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

[poprzednia][następna]