Kuki FeLV+ już w swoim domku:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 26, 2012 7:16 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

WeraW pisze:Bożenko, dobrze że Ty taka ogarnięta ciotka:)Uda się:)

zorganizowana :) no,nauczyłam sie przy 6 dzieciach ,zwierzach/studiach planować co i jak,ale teraz dzieciaki wybyły z domu starsze,wiec nie ma kogo "wykorzystać' do pomocy :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lip 26, 2012 7:23 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Izunia dobrze robisz, Kuki zasługuje aby przeżyć jeszcze dobre chwile w kochanym domu i wśród innych futrzaków.

Z tym transportem to nie jest latwo, bo pamiętam jak szukałam dla Szarusi, liczyły się tylko dni, aż niespodziewanie znalazła dom na miejscu.

Jakby co podtrzymuję swoją propozycję.
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Czw lip 26, 2012 7:31 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Juz napisałam do ciotek pw,czekam,moze któraś znajdzie chwilkę i pojedzie po Kuki...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lip 26, 2012 10:25 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Transport już wstępnie mamy :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lip 26, 2012 10:34 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Dziewczyny, ciotki drogie, Bożena wysłała mi zdjęcia domku i okolic gdzie będzie mieszkała Kukinia, raj koci:) Tak się cieszę:) Zielono i anielsko:) Ależ będzie tyłek grzała:)

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Czw lip 26, 2012 10:36 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

BOZENAZWISNIEWA pisze:Transport już wstępnie mamy :)

To naprawdę świetna wiadomość dla Kuki:)
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Czw lip 26, 2012 11:00 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

WeraW pisze:Dziewczyny, ciotki drogie, Bożena wysłała mi zdjęcia domku i okolic gdzie będzie mieszkała Kukinia, raj koci:) Tak się cieszę:) Zielono i anielsko:) Ależ będzie tyłek grzała:)

Zdjecia sa na naszym watku,więc kto chce to zagląda.Wysłałam,bo P.Iza pytała,czy w bloku nie mieszkamy..wiec sobie pozwoliłam na przesłanie ostatnich zdjęć z niedzieli...i ciut wczesniejszych z mojego wątku
lula11 pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:Transport już wstępnie mamy :)

To naprawdę świetna wiadomość dla Kuki:)

Musimy to dograć wszystko
Dostaje wiele ciepłych słów-dziękuje,ale nie sa one tak potrzebne,bo wydaje mi sie oczywiste,że trzeba dac Kuki troszke miłości na swoim .Niestety dostałam kilka pw,słusznych,ze Kuki jest w b.ciezkim stanie,ze niedługo moze umrzeć.
Wiem o tym Kochani,wiem...chyba to właśnie spowodowało moja decyzję...Szkoda czasu,każdego dnia,żeby liczyc,ze "ktoś"się nad nia "ulituje"...Ja tak tego nie widze,jesli sie kogoś kocha to sie o niego walczy,czy sa szanse czy nie...trzeba próbować.
P.Iza pisała,że Kuki nocuje tam gzie jest i jest tam sama,więc jesli odejdzie TAM sama wszystkim bedzie smutno,a tak bede na pewno ja..zawsze
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lip 26, 2012 17:24 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Nie umiem pięknie pisać ale wiem jedno
Bożeno :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Czw lip 26, 2012 17:51 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Transport dla Kuki mamy w 100%zaklepany na 4 sierpnia.Pojechałaby po nią specjalnie Szalony Kot do Poznania za zwrot biletu,więc jesli ktoś chciałby swoja cegiełke dla Kuki dołożyć to przyjmiemy na bilet...Możliwe tez ,że będziemy mieli wcześniej transport z Poznania ,ale to napiszemy jak coś.Na razie proszę wszystkie osoby "uwikłane"w sprawe Kuki :wink: o podanie mi numerów telefonów,żeby wszystko dogadać,przekazać i ustalić.Do Poznania dowiezie Kuki Lula11 z TŻem i przekaże Szalonemu Kotu lub koledze jaki tez byc może WCZESNIEJ będzie w Poznaniu i zabierze Kuki do Warszawy w tygodniu już.Po Kuki do Warszawy pojedzie najprawdpodobniej Marysia(kamari)i przywiezie ją do mnie z Warszawy.Obiecała zabrać Kukisie tez Bianka 4,jeszcze dogadamy wszystko.Zależy nam na najoszczędniejszych kosztach transportu :oops: Ważne,że już się zorganizowałyśmy.
Żeby tak jej nie "przekładać"ja jutro wyśle kontenerek nasz z kocykiem "pachnącym mną":solidny/wygodny.Kuki się do niego przyzwyczai tam
Ważne,żeby Kuki miała ze soba leki jakie bierze.Zostało jej mało do końca podawania Interferonu ,więc i to byśmy wzięły jesli jest taka mozliwość.Moje skończyły terapie i musiałabym specjalnie zamawiać odrobinkę dla niej .Poszukam wkładów chłodzacych w domu i wrzucę jak coś do kontenerka.
To chyba tyle...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lip 26, 2012 18:21 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

WeraW

Post » Czw lip 26, 2012 18:23 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Pewnie, że Kuki z lekami pojedzie:) Zrobimy jej wyprawkę. Telefon do Izy masz, czekaj na Lulę:)

WeraW

Post » Czw lip 26, 2012 18:32 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Rozmawiałam z Iza już,zrobicie jej badania przed wyjazdem ,żeby jej potem juz nie stresowac jak przyjedzie :) Wyprawkę zostawcie innym kotom...minimum noszenia...ma być.Zamówiłam już jedzonko dla mich i dla Kuki tez będzie na nią czekało w domku.
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lip 26, 2012 21:04 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Kuki dostala dzisiaj paczuszke z jedzonkiem z gornej polki od Bozenki.

Kuki pieknie dziekuje :1luvu: :1luvu:
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Czw lip 26, 2012 21:10 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

No ja to pewnie kiedyś wybiorę się do Bożenki :1luvu: :1luvu: :1luvu: aby zobaczyć kochaną Kukisię i Abbusię. :cry: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw lip 26, 2012 21:28 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Anna61 pisze:No ja to pewnie kiedyś wybiorę się do Bożenki :1luvu: :1luvu: :1luvu: aby zobaczyć kochaną Kukisię i Abbusię. :cry: :1luvu:

Aniu,zapraszam,zapraszam :) Mam nadzieje,że przyjedziesz jak jeszcze Rumcajsik będzie :(
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]