Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anula790820 pisze:Spoko! Nie ma sprawy! Do Ciebie nawet nie zajrzalam, ani nie kontaktowalam sie, bo w biegu wszystko, a ja chcialam glownie do kotow...
Tak, Czesio ma dziasla w okropnym stanie, zwlaszcza 1 strone - utworzyl sie pod dziaslami stan ropny juz. Jedyne wyjscie - usunac zeby, niestety![]()
Koty dochodza do siebie. Teraz bedzie juz tylko lepiej
sabina skaza pisze:list od Z.Mellera:
"rozmawaiłem z P. C.Mikołajewem i zgodził się aby na portalu Głos Gdyni (tam po prawej stronie gdzie juz jest o Piłsudczykach) zawisł baner "Miau Adopcje". Tylko , że ktoś by musiał technicnie taki stworzyć to jest taki obrazek odpowiedni (szerokosc 180px)... pomyslimy... taki obrazek jak ci Pilsudczycy mają...
http://www.glosgdyni.pl"
kto stworzy?????????????????????????????????
sabina skaza pisze:ratunku!!!!!!!!!!!!!!! mam psa szczeniaka, latała pod moim domem i wpadała pod samochody. piękna sunia ok 6 mies. będę ją ogłaszać zaraz. idę też od domu do domu szukać pana, może się zgubiła. rysiek wraca dziśnie mam co z psem zrobić, będzie kongo, młyn i zadyma
kto mógłby dać suczce dom awaryjny?????????????? piękna, zdrowa, miła- do azylu szkoda.
czesio miał dom 1 noc. ale podobno podrapał babcie- no i wrócił do mnie.
sabina skaza pisze:z wielką radością informuję że kotki Basia i Fiona są wyadoptowane do jednego domu
sabina skaza pisze:z wielką radością informuję że kotki Basia i Fiona są wyadoptowane do jednego domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Savilala, smoki1960 i 69 gości