Kocia Skarbonka życzy Wesołych Świąt i zaprasza na 2012 :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 06, 2011 14:57 Re: KS-kalendarze i zapisy na 2012 rok

Dziewczyny, przychodzi do mnie na podwórko kotek od sąsiadów. Przychodzi się najeść i pomiziać. Mały, może 3-4 miesięczny (nie za bardzo umiem to ocenić :oops: , wszystkie moje koty pojawiały się większe/dorołe). Czarny z białymi dekoracjami. Śmiesznie umaszczony.
Nie ma szans na to, żeby został u mnie. Cztery kąt zajęte i żaden nie chce się eksmitować :twisted: . Jescze tylko brakuje piątego psa.
Jak go próbuję przytrzymać w domu, to strasznie miauczy. Nie umie się załatwić do kuwety. No i nie wiem - u sąsiadów raczej zginie albo zdziczeje albo nie wiem co. Tam było ponoć pięć kociaków. Widziałam 3. Ten naprawdę szybko się nauczył, kto go karmi i głaszcze. Zrobił się proludzki (nie do końca jestem z tego zadowolona, bo się boję, żeby mu ktoś krzywdy nie zrobił... :( ) Wczoraj go nie było. Może przez deszcz.
Uhhhh.... Jestem w kropce. Zabrać go do schronu? Może go ktoś wypatrzy? Na tej wsi go nic nie czeka! Tu zwierzaki to tylko przypadkowe dekoracje podwórek. Nie wiem... :(

jaguśka

Od: Czw cze 04, 2009 11:46

Post » Wto gru 06, 2011 15:37 Re: KS-kalendarze i zapisy na 2012 rok

halo WROCEK!
krynia08

Post » Wto gru 06, 2011 15:53 Re: KS-kalendarze i zapisy na 2012 rok

Mruczeńka1981

http://www.foranimals.org.pl/?mode=news&cmd=pokaz,13

zapraszam!!
mały 15 zł
duży 20 zł
4,5 zł wysyłka :!: :!: :!:
krynia08

Post » Wto gru 06, 2011 16:06 Re: KS-kalendarze i zapisy na 2012 rok

jaguśka pisze:Dziewczyny, przychodzi do mnie na podwórko kotek od sąsiadów. Przychodzi się najeść i pomiziać. Mały, może 3-4 miesięczny (nie za bardzo umiem to ocenić :oops: , wszystkie moje koty pojawiały się większe/dorołe). Czarny z białymi dekoracjami. Śmiesznie umaszczony.
Nie ma szans na to, żeby został u mnie. Cztery kąt zajęte i żaden nie chce się eksmitować :twisted: . Jescze tylko brakuje piątego psa.
Jak go próbuję przytrzymać w domu, to strasznie miauczy. Nie umie się załatwić do kuwety. No i nie wiem - u sąsiadów raczej zginie albo zdziczeje albo nie wiem co. Tam było ponoć pięć kociaków. Widziałam 3. Ten naprawdę szybko się nauczył, kto go karmi i głaszcze. Zrobił się proludzki (nie do końca jestem z tego zadowolona, bo się boję, żeby mu ktoś krzywdy nie zrobił... :( ) Wczoraj go nie było. Może przez deszcz.
Uhhhh.... Jestem w kropce. Zabrać go do schronu? Może go ktoś wypatrzy? Na tej wsi go nic nie czeka! Tu zwierzaki to tylko przypadkowe dekoracje podwórek. Nie wiem... :(

Jaguśka trzeba mu szukać domu wychodzącego. Rozumiem że mieszkasz w domku? Może dałoby się zorganizować jakieś miejsce koło domu - w garażu, w jakiejś komórce? Jeśli miauczy w domu i nie da się przytrzymać... W schronisku po prostu złapie jakieś choróbsko a jak nie umie do kuwety robić to go zaraz z powrotem oddadzą. Można też do klatki zamknąć i nauczyć kuwetkować. Ogłoszenia przede wszystkim na portalach adopcyjnych.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto gru 06, 2011 18:39 Re: KS-kalendarze i zapisy na 2012 rok

Obrazek
krynia08

Post » Wto gru 06, 2011 18:45 Re: KS-kalendarze i zapisy na 2012 rok

krynia08 pisze:Obrazek

:roll: :?: :mrgreen:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto gru 06, 2011 18:54 Re: KS-kalendarze i zapisy na 2012 rok

wszyscy ogladają chyba prezenty :mrgreen: a ja nic nie dostałam :ryk:
krynia08

Post » Wto gru 06, 2011 19:22 Re: KS-kalendarze i zapisy na 2012 rok

Gibutkowa pisze:
jaguśka pisze:Dziewczyny, przychodzi do mnie na podwórko kotek od sąsiadów. Przychodzi się najeść i pomiziać. Mały, może 3-4 miesięczny (nie za bardzo umiem to ocenić :oops: , wszystkie moje koty pojawiały się większe/dorołe). Czarny z białymi dekoracjami. Śmiesznie umaszczony.

Jaguśka trzeba mu szukać domu wychodzącego. Rozumiem że mieszkasz w domku? Może dałoby się zorganizować jakieś miejsce koło domu - w garażu, w jakiejś komórce? Jeśli miauczy w domu i nie da się przytrzymać... W schronisku po prostu złapie jakieś choróbsko a jak nie umie do kuwety robić to go zaraz z powrotem oddadzą. Można też do klatki zamknąć i nauczyć kuwetkować. Ogłoszenia przede wszystkim na portalach adopcyjnych.

A ja mam taką propozycję (sprawdzoną zapewniam)! Kup mu albo zrób domek styropianowy, wyścielony w środku najlepiej polarem, bo nie przemaka. Ponieważ nie mam czasu ani zdolności manualnych nabyłam 2 takowe "dwuosobowe" po 45 zeta za sztukę. Jeszcze dobrze nie zostały ustawione a koty już je zaanektowały, może więc tak? Będziesz go miała przynajmniej na oku a kota nie zmarznie
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Wto gru 06, 2011 21:19 Re: KS-kalendarze i zapisy na 2012 rok

AniaWrocław pisze:
Gibutkowa pisze:

A ja mam taką propozycję (sprawdzoną zapewniam)! Kup mu albo zrób domek styropianowy, wyścielony w środku najlepiej polarem, bo nie przemaka. Ponieważ nie mam czasu ani zdolności manualnych nabyłam 2 takowe "dwuosobowe" po 45 zeta za sztukę. Jeszcze dobrze nie zostały ustawione a koty już je zaanektowały, może więc tak? Będziesz go miała przynajmniej na oku a kota nie zmarznie

a w ogłoszeniach mogę pomóc!!
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Wto gru 06, 2011 21:38 Re: KS-kalendarze i zapisy na 2012 rok

Nikt nie chce naszych kalendarzy Obrazek
krynia08

Post » Wto gru 06, 2011 21:40 Re: KS-kalendarze i zapisy na 2012 rok

krynia08 pisze:Nikt nie chce naszych kalendarzy Obrazek

Ja kupię :!: Tylko nie płacz :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Wto gru 06, 2011 21:41 Re: KS-kalendarze i zapisy na 2012 rok

halinka1403 pisze:

Teraz to już ze SZCZĘŚCIA Obrazek
krynia08

Post » Wto gru 06, 2011 21:48 Re: KS-kalendarze i zapisy na 2012 rok

krynia08 pisze:
halinka1403 pisze:

Teraz to już ze SZCZĘŚCIA Obrazek

To daj namiary na te kalendarze :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Wto gru 06, 2011 21:49 Re: KS-kalendarze i zapisy na 2012 rok

Halinko, aż buraczem siem cała . TAK BARDZO POMAGASZ SKARBONCE , FIRANKI I WIELE INNYCH RZECZY :oops: CHOCIAŻ TAK DZIEKUJĘ Obrazek Obrazek
krynia08

Post » Wto gru 06, 2011 21:52 Re: KS-kalendarze i zapisy na 2012 rok

Jutro wystawię bazarek, ale jest duży-20 zł i mały-15 zł, oba wiszące :) Nie ten z mojego podpisu.
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

[poprzednia][następna]