rozmawialam z Elzbieta i sprawa wyglada nastepujaco. Interferon z Dabrowy idzie bezposrednio do P. Andzeliki. Czyli za chwile bedzie. Ten z Bialobrzeskiej jest dodatkowy. Zadzwonilam tam dzis i maja na stanie. Potrzebuja tylko od lekarza prowadzacego zwierzaki zapotrzebowanie na Interferon. Moze byc na recepcie, moze byc pewnie na zwyklej kartce - ma byc pieczatka i podpis. Nie wiem tylko czy bedziedodatkowy potrzebny w tejchwili. Decyzja nalezy do was.
ok, porozmawiam z andzeliką, czy jest potrzebny ten z Bialobrzeskiej... żeby się nie przeterminował.. nie mam pewności, czy nie ma innych potrzebujących kotów w Radomsku..
dziś wieczorem napiszę...
Filipek/Otylka może już wiecie i dzwoniłyście do Andżeliki?
wiem od Elżbiety, że z Dąbrowy idzie już do Radomska 300 ml SUPEROWO
kochane, bardzo dziękujemy za interferon i pomoc.. rozmawiałam z andzeliką i te 300 ml z Dąbrowy wystarczy... Bialobrzeską więc tymczasem odpuszczamy, może w przyszłości? po co ma stać w lodówce i się terminować..
Amira13 bardzo dziękujemy za zasponsorowanie interferonu z Dąbrowy
A tu Kicia.Yoda jako jedna z Kandydatek w konkursie na Ms kwietnia
1. Kicia.Yoda od kociamysza kandydatką w konkursie na Ms kwietnia
zdjęcia wiosenno-minkowe: Zdziwko, czyli Kicia.Yoda spotyka kwiatek
Yoda Klown
Bleee, co te pandy widza w tych bambusach, fuj, obrzydlistwo
Ej, te baran, jestem Kicia, Kicia.Yoda i to ja tu rzadze! Ustap po dobroci, bo jak nie...
Jestem wielkanocnym barankiem, tylko koszyczek mam za maly
kociamysza pisze:Kicia.Yoda jest z nami juz cztery lata. Znaleziona przy drodze jako kupka kociego nieszczescia, brudnego, zapchlonego, zakleszczonego, z zaropialymi, nic nie widzacymi oczetami. Najwyrazniej zostala wyslana przez Naczelna Kocia Organizcje na Misje i to byl jej kamulfaz. Misja zostala spelniona, zostalam przeciagnieta calkowicie i nie odwolalnie na Kocia Strone Mocy, ja bo moich kuzynow przeciagac nie trza bylo . A Kicia mogla porzucic swoj niewyjsciowy kamuflaz i objawic sie w swoje prawdziwej skorze czyli Kota Idealnego.