Witam serdecznie,
zwracam się z ogromną prośbą do wszystkich życzliwych ludzi na Biskupinie o pomoc w odnalezieniu naszej kochanej koteczki Mani.
Mania ma 4 miesiące i jest piękną pręgowaną buraską, z białymi skarpetkami i krawacikiem. Jest bardzo przyjazna, aczkolwiek nie wiem czy teraz z przerażenia nie będzie się zachowywać jak mały dzikusek.
Bardzo chcemy odnaleźć Manię, rozpaczliwie za nią tęsknimy (w tym również nasz drugi koteczek, który z Manią się bawił, opiekował się nią - mył ją, a nawet pozwalał sobie wyjadać z pyszczka mięsko - bo Maniusia bardzo lubi jeść; teraz Cocuś jest w ewidentnej depresji:(
Mania zaginęła w zeszłą niedzielę wieczorem, na ul. Wiwulskiego. Mieliśmy okna zabezpieczone siatką, ale dwa "tarasowe" kotki (które przychodziły na parapet pomruczeć do Mani i drugiego z naszych kotków) ją wyważyły:((( Kociaki były pod opieką mojej mamy, która od razu wszczęła poszukiwania Mani. Po otrzymaniu w poniedziałek wiadomości o zaginięciu Mani natychmiast wróciliśmy z wakacji do domu szukać kici. Korzystając z pozostałego urlopu przeszukujemy codziennie kilka razy osiedle oraz okolice (za dnia i w nocy). Okolice są jednak tak zakrzewione i tyle tu innych chaszczy, że chwilami się załamuję i tracę nadzieję, że ją sami zdołamy wypatrzyć.
Jeżeli ktoś Manię przygarnął, bardzo proszę o informację, że jest cała i zdrowa, bo szalejemy z niepokoju, co mogło się przydarzyć naszemu maleństwu. Mój mąż nie może dojść do siebie - jego Mania szczególnie ukochała, wskakiwała mu na ramię, wtulała się i mrucząc zasypiała.
Ogromnie kochamy kotkę i strasznie za nią tęsknimy. Dlatego też proszę, aby w miarę możliwości rozglądali się Państwo, czy gdzieś Manieczka się nie pojawi.Mania reagowała na swoje imię, "kici-kici" i "ksy-ksy".
Gdyby Państwo zauważyli małą uciekinierkę, albo ją złapali - proszę dzwonić o każdej porze dnia i nocy pod numer tel. 728 33 77 63 lub 728 33 77 56.
Będę wdzięczna za wszelką pomoc w odnalezieniu naszego małego promyczka słońca.
Na znalazcę czeka nagroda.
A oto link do zdjęcia Maniusi:
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-Zaginela-kotka-W0QQAdIdZ404834746