Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mpacz78 pisze:Ja przeciez nie obstaję przy tym, że chcę jakieś tymczasy, próbuję pomóc, warunki mam jakie mam. Jeśli tylko mamy jakieś lepsze wyjścia dla poszczególnych kotów to oczywiście.
mpacz78 pisze:Na krakvecie prowadzimy magiczną liczbą głosów 333![]()
Zaraz odpalam NK gdzie nie byłam od lat i jadę z pw do wszystkich znajomych z podstawówki, liceum (ze studiów to już przez FB obskoczyłam). Do przedszkola nie chodziłam.
menial pisze:Kurcze, wiozłam dziś tą 'kotkę co nie trzyma moczu' (kurde nadajmy jej jakieś sensowne imię) od dr Dominiki do Jacka Kasprzyka - ona jest w dużo lepszym stanie niż Fuksia, nie leci jej po kropelce po nogach, tylko czasem popuszcza przy wskakiwaniu na coś czy w stresie (w czasie jazdy samochodem się posikała - ale to się zdarza zdrowym kotom), dr Dominika mówi, że jest poprawa z tą kotką, może ona jeszcze wróci do zdrowia - wydaje mi się że są na to szanse.
menial pisze:mpacz78 pisze:Ja przeciez nie obstaję przy tym, że chcę jakieś tymczasy, próbuję pomóc, warunki mam jakie mam. Jeśli tylko mamy jakieś lepsze wyjścia dla poszczególnych kotów to oczywiście.
Monia, źle się wyraziłam, albo nie dość jasno. Jeśli możesz go dokoptować - chętnie. I tak mam co robić. Mam kaca, że dostajesz kolejnego.
lalka999 pisze:Kociaki małe kuciapki, słodkie. U Kasprzyków. Pies jest u mnie. Fenomen. Szczekac zaczeła jak mój TŻ chciał wejść do łóżka, lejemy jeszcze w domu, tzn wychodze z nią ale ona chyba nie jest nauczona czystości domowej. Wygłodniała jest mocno. Wychudzona. Miała za małą kolczatke która musieliśmy rozwalić zeby zdjąć. Z kotami super sie dogaduje, narazie malo na nie reaguje. Spała całą noc tak przytulona, i od razu wiedziala gdzie wyro, tak sie przytulała ze sie poszczala w lozko, nie zmieniajac pozycji. Łapka najprawdopodobniej złamana za szczeniaka nikt nic nie zrobił i sie zroslo tak jak zroslo i pies kuleje, wiecej dowiemy sie moze jeszcze dzisiaj. U znajomych blismy pies na kolanach spał![]()
Wracajac cala droge z trabek ryczalam![]()
Do zabrania jest jeszcze młody alaskan czy huski nie chcieli mnie wpuscici zebym zobaczyla jakies zdjecia zrobila czy cos. Ale chcieli mi go wcisnac zebym go zabrala.
Kombinuje mu jakis dom!
jaaki fajnymaryjane82 pisze:Eduardo już w domu po m-cu spędzonym w lecznicy[...]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości