7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 19, 2012 13:31 Re: MALUSZKI Z PIWNICY-dwa czarne i rudzielec

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Śro cze 20, 2012 9:36 Re: MALUSZKI Z PIWNICY-dwa czarne i rudzielec

byłam :( ile kociaków :(

żeby im się wszystkim udało :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw cze 21, 2012 13:46 Re: MALUSZKI Z PIWNICY-trzy czarne i rudzielec

z dwóch czarnych zrobiły się trzy. Zdecydowałyśmy z Izą, że aby zapobiec rozmnażaniu przez pączkowanie trzeba wyłapac trochę malucha.
Mam u siebie już trzy brzdące. Dwa czarne i rudego kociaka. Nic jeszcze nie potrafię o nich powiedzieć bo jeszcze daje im odsapnąć chwilkę zanim je dorwę :D

zostało jeszcze czarne kocie i mama do złapania.

asia2

Post » Czw cze 21, 2012 13:47 Re: MALUSZKI Z PIWNICY-trzy czarne i rudzielec

Ja mam chętnych na rudzielca - to pewnie za jakiś czas, ale mogę zbierać chętnych i trzymac kontakt. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw cze 21, 2012 20:20 Re: MALUSZKI Z PIWNICY-trzy czarne i rudzielec

Marzenia11 pisze:Ja mam chętnych na rudzielca - to pewnie za jakiś czas, ale mogę zbierać chętnych i trzymac kontakt. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

trzymaj , proszę kontakty i zbieraj.Rudzielec najbardziej pokorny, daje się brać w ręce i podnosic bez sssyków choć widać, że się boi. Czarny z malym krawacikiem mnie dziabnął w palec a czarny w bialych bucikach- Napoleonek (chyba zeby to dziewczynka była to Napoleonka :D ) bardzo się bał ale bez odruchów obronnych jak na razie. Wyglądaja zdrowo. jak będą wszystkie w komplecie i jeden bestyjka gryźć przestanie , to podam odrobaczanie.

asia2

Post » Czw cze 21, 2012 20:25 Re: MALUSZKI Z PIWNICY-trzy czarne i rudzielec

Maluszki szybko sie oswoją.Byleby zdrowe były :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw cze 21, 2012 20:59 Re: MALUSZKI Z PIWNICY-trzy czarne i rudzielec

ASK@ pisze:Maluszki szybko sie oswoją.Byleby zdrowe były :ok:

tak, te wyglądają na bardzo spolegliwe mimo tego jednego incydentu z moim palcem :D

Kiedyś mialam sytuację z mała kocinką, ktora była zlapana dzień po siostrze. Siostra do rany przyłóż, zaczęła nawet mruczec po kilku głaskach więc naiwnie myslałam że i kitunia taka spokojna będzie. A tu jak mnie dziabnęła w palucha to wbiła ząb i tak zawisła. Szczerze mówiąc czekałam aż odpadnie ode mnie bo wszystko inne mogło pogorszyć sytuację. Krew lała się, oczywiście moja krew strumieniami :D :D
teraz się śmieje a wtedy chodziłam z dziurą w palcu. Kitunia po jednym dniu okazała się słodką przylepą :D :D

asia2

Post » Sob cze 23, 2012 20:14 Re: MALUSZKI Z PIWNICY-trzy czarne i rudzielec

rudasek ma chyba zapalenie spojówek . Na razie jedno oczko. Zapodałam kropelki .Może w nic mi się to nie rozwinie.

asia2

Post » Nie cze 24, 2012 8:29 Re: MALUSZKI Z PIWNICY-trzy czarne i rudzielec

i za to trzymamy :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon cze 25, 2012 20:15 Re: MALUSZKI Z PIWNICY-trzy czarne i rudzielec

rudy kiciak dostal unidox i floxal i tolfinke :cry:
czarny z krawatem się trzyma- to ten od gryzienia w palce ale juz jest dobrze
czarny w skarpetach i sliniaczku ma lekko ropiejące oczka . temperatura póki co dobra ale czuję ze powinnam podać unidox. Ten maluch już mruczy :D

asia2

Post » Pon cze 25, 2012 20:17 Re: MALUSZKI Z PIWNICY-trzy czarne i rudzielec

nie czekaj tylko podaj unidox - przecież sa razem ze sobą to się też wzajemnie zarazają.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon cze 25, 2012 20:54 Re: MALUSZKI Z PIWNICY-trzy czarne i rudzielec

tak podałam. Nie zawsze wszystkie chorują mimo , że są razem. Nie lubię przesadzać z antybiotykami ale zawsze jestem czujna.

asia2

Post » Pon cze 25, 2012 20:57 Re: MALUSZKI Z PIWNICY-trzy czarne i rudzielec

asia2 pisze:tak podałam. Nie zawsze wszystkie chorują mimo , że są razem. Nie lubię przesadzać z antybiotykami ale zawsze jestem czujna.

pewnie że tak, ale skoro mruży oczko bądź jest już ropka to nie ma na co czekac, tzn. ja juz nie czekam w takich sytuacjach, tym bardziej jak to sa maluszki.
Masz jakieś fotki? Podeślesz na maila? to ogłoszę -no chyba że jeszcze za wczesnie, ale jestem w trakcie szerokiej kampanii ogłoszeniowej to mogę machną i im. :wink:

Marzenia11

Post » Pon cze 25, 2012 21:13 Re: MALUSZKI Z PIWNICY-trzy czarne i rudzielec

jeszcze nie zrobiłam im zdjęć, zwyczajnie nie miałam czasu.
Pragnę jednak wykorzystać Twoją kampanię :D Podaj mi na PW maila do siebie, proszę

Musimy odłapac czwartego bo robale są jak palce. Szkoda kociaka . Choroba czasu mało i sił jakoś nie wiele . jeszcze Mrówka ze swoim wilczym apetytem i sikaniem po sterydach i Bies mój najstarszy kot znowu chory i na zastrzykach. No i praca. Wyć sie chce na te ostatnią

asia2

Post » Wto cze 26, 2012 16:14 Re: MALUSZKI Z PIWNICY-trzy czarne i rudzielec

wszystkie trzy na antybiotyku ale nic złego się nie dzieje, apetyt mają i humory tez niezłe.

asia2

[poprzednia][następna]