Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 18, 2011 20:21 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Trzeba spełniać swoje marzenia Wielbłądziu , nawet takie niewielkie 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto paź 18, 2011 20:26 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Tylko co z robalami?
Mają zostać z nami w rodzinie :twisted: w imię moich nowych czarnych szpilek...?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto paź 18, 2011 20:29 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Może da się jakoś pogodzić jedno i drugie ? :roll:

bubor

Post » Wto paź 18, 2011 20:33 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Nie da się. Chyba żebym całkowicie zrezygnowała z wyżywienia i siebie i co gorsza stada :twisted:

Nikt nie kazał mi znosić sobie tego wszystkiego do domu. Sama zniosłam, teraz sama muszę ponieść konsekwencje. Takie życie i odpowiedzialność :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto paź 18, 2011 20:43 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

szpilki są stanowczo przereklamowane 8)

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Wto paź 18, 2011 20:47 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Ale ja lubiem. Szczególnie takie naprawdę wygodne i przy tym śliczne. I kurdupel okropny jestem, wobec czego na ogół noszę buty na dosyć wysokich obcasach.
Hej, zróbcie jakieś aukcje na KB na moje nowe szpilki :mrgreen: :smokin:
Nie zapominajcie tylko, że w. muszą kupować na raz po dwie pary, żeby starczyło na wszystkie racice.

Wielbłądzio

Post » Wto paź 18, 2011 20:52 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądzio pisze:Tym większy, że Wińce, Dorysiowi i Duni absolutnie nie da się podać tabletek

czemu? :( takie waleczne są?
o Dunię to nie pytam ;) przecież nie ma kotka, to i tabletki się nie poda :twisted:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Wto paź 18, 2011 20:55 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądzio pisze:Hej, zróbcie jakieś aukcje na KB na moje nowe szpilki :mrgreen: :smokin:

Hehehe , żebyś tylko czasem sobie nie wykrakała :mrgreen:

bubor

Post » Wto paź 18, 2011 20:56 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

*anika* pisze:
Wielbłądzio pisze:Tym większy, że Wińce, Dorysiowi i Duni absolutnie nie da się podać tabletek

czemu? :( takie waleczne są?
o Dunię to nie pytam ;) przecież nie ma kotka, to i tabletki się nie poda :twisted:

Jadwiga to prawdziwe monstrum, doktorowi Adamowi pokrwawiła kiedyś obie ręce, a doktor M., przy okazji ostatniego kłucia stada u mnie w domu, udzielał jednocześnie gadzinie korepetycji z tzw. użytkowej łaciny :wink: :twisted:
Doryś niewiele lepszy i on jeszcze w dodatku bardzo silny, bo zapasiony :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto paź 18, 2011 20:58 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

bubor pisze:
Wielbłądzio pisze:Hej, zróbcie jakieś aukcje na KB na moje nowe szpilki :mrgreen: :smokin:

Przestań. Przykro by mi było dostać bana za kombinatorstwo, wyłudzactwo i nienależytą opiekę nad dziećmi.

Wielbłądzio

Post » Wto paź 18, 2011 20:59 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Aha... no to krople w takim razie... :roll:
a nie ma tych kropli w jednym, większym (psim) opakowaniu, coby koszty zmniejszyć?
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Wto paź 18, 2011 20:59 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

u mnie wystarczy tabletkę zawinąć w taką plastelinkę z rossmana i sama wskakuje kotkom do brzuszka :mrgreen:
ale słyszałam, że sa koty-bestie, których na lep smakołyków się nie weźmie :twisted:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Wto paź 18, 2011 21:03 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądzio pisze:
bubor pisze:

Przestań. Przykro by mi było dostać bana za kombinatorstwo, wyłudzactwo i nienależytą opiekę nad dziećmi.

Nie sądzę żeby ktokolwiek mógł Ci zarzucić coś takiego :roll: , nie bałbym się powierzyć Ci moje nakrapiane szczęście wiedząc że miałaby u Ciebie najlepszą opiekę :wink:

bubor

Post » Wto paź 18, 2011 21:04 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

pozytywka pisze:u mnie wystarczy tabletkę zawinąć w taką plastelinkę z rossmana i sama wskakuje kotkom do brzuszka :mrgreen:
ale słyszałam, że sa koty-bestie, których na lep smakołyków się nie weźmie :twisted:

Owszem, SĄ koty-bestie i Jadwiga niewątpliwie się do nich zalicza. A z drugiej strony: jest też przy okazji nachalnym ciumkaczem z chorobą sierocą :roll:

Anika, pewnie to dobry pomysł z psią tubką spot-on-a. Przekażę Zofii, ponieważ teraz to na Nią spadł całkowity ciężar załatwiania wszelkich naszych spraw w Wiadomej Lecznicy.

Wielbłądzio

Post » Wto paź 18, 2011 21:07 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądzio pisze:Anika, pewnie to dobry pomysł z psią tubką spot-on-a.

tylko wtedy jest problem z równym podzieleniem wg masy, żeby odpowiednie porcje podać :roll:
(ja bym chyba przelała całość tubki do małej strzykawki i zobaczyła ile wyjdzie i dopiero tak bym zakraplała odpowiednią liczbę mililitrów)

Tylko jak to Duni podać, to nie mam pojęcia :twisted: ale Ty już jej chyba coś takiego dawałaś ;)
♪♫♬ ♪

*anika*

[poprzednia][następna]