Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iga5 pisze:Ponad tydzień temu zaginęła z terenu jedna z kotek. srebrzystaprawdopodobnie nie żyje.
Została jej mamusia - Mau Mau śliczna srebrna i ufna koteczka. Nie wyadoptowaliśmy jej bo byla bardzo związana ze swoją dziką córeczką. Teraz gdy jej już nie ma prosimy o dom dla Mau Mau. To jest najbardziej ufna koteczka, jak przyjechałam tam pierwszy raz to dała się głaskać po pleckach i brać na ręce. Szkoda ją tak tam zostawić, pełno remontów, nieprzyjazne środowisko, brak bezpiecznego schronienia. To bardzo długa i ciężka interwencja...
Prosimy tez o Dom Tymczasowy dla Bundzia tez spod szpitala, kotek kiepsko sie czuje i potrzebuje stałej opieki, tez jest oswojony.
jessi74 pisze:widziałam ostatnio Bundziatak mi szkoda że nie ma on domu
iga5 pisze:Kotki żyją w ciągłym zagrożeniu, remonty, psy, wycięte drzewa. Proszą o Domy stałe bądź tymczasowe. Wszystkie w miarę ufne, dobry materiał do oswojenia.
PROSZĄ O DOMY
Bundzio, 2 letni wykastrowany kocurek, ufny, dający się głaskać.
Mau mau, 3 letnia mamusia kotki która niedawno zginęła, przepieknie umaszczona jasno srebrna. UFna, dająca się głaskać.
Finek, 2 letni pogoDny i ufny kocurek.
Bundzio i Mau Mau
tej kotki po lewej na zdjęciu juz nie ma, córeczka Mau mau, to była jedyna dzikuska...
mawin pisze:iga5 pisze:Kotki żyją w ciągłym zagrożeniu, remonty, psy, wycięte drzewa. Proszą o Domy stałe bądź tymczasowe. Wszystkie w miarę ufne, dobry materiał do oswojenia.
PROSZĄ O DOMY
Bundzio, 2 letni wykastrowany kocurek, ufny, dający się głaskać.
Mau mau, 3 letnia mamusia kotki która niedawno zginęła, przepieknie umaszczona jasno srebrna. UFna, dająca się głaskać.
Finek, 2 letni pogoDny i ufny kocurek.
Bundzio i Mau Mau
tej kotki po lewej na zdjęciu juz nie ma, córeczka Mau mau, to była jedyna dzikuska...
kto może dać DT koteczkom? one bardzo tego potrzebują
edii pisze:iga5 pisze:Tam jest coraz gorzej. Kotki proszą o Dom, zostało ich tylko trzy.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia i 195 gości