Łukaszek tak długo czekałem i jestem w DS ;)))))))))))))))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 13, 2011 22:14 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

lidiya potwierdziła, że 35 zł dotarło na konto fundacji

test fiv/felv podwójnie ujemny (płytkowy z osocza), Łukaszek czuje się dobrze, rana goi się, kuweta działa, kot jest żwawy, wierci się w klatce i domaga się zainteresowania i wyjścia, karmienie strzykawką - dzień 6 (bez żadnej walki, porządne porcje, niemal spija ze strzykawki)

dlaczego ten niedobry kot nie chce sam jeść?

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Pt paź 14, 2011 6:31 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

Slodzienstwo kochane :) Kropli do nosa nikt by nie lubil na jego miejscu ;)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pt paź 14, 2011 8:43 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

Łukaszek czuje sie zdecydowanie lepiej niż w sobotę kiedy męczyło go przeziębienie :D Wczoraj nadstawiał całego kota łącznie z brzusiem do głaskania :lol: Kiedy skończyłam i zamknęłam klatkę (tłumacząc że inne kotki też czekają na głaski), Łukaszek zawisł przednimi łapkami na kracie, oparty OBIEMA tylnymi o podłogę 8O 8O 8O i robił miny pt. "Jeeeeszczeeeee". Przylepka z niego straszna!! :lol:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pt paź 14, 2011 14:14 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

Widac Łukaszek lubi w okół siebie zainteresowanie ;)

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt paź 14, 2011 22:30 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

Wkleiłam na FB zdjęcie Łukaszka na pleckach - ostatnio wklejałam same informacje :)

Czy pamiętacie o głosowaniu w wewnętrznej ankiecie - jutro kończy się wybieranie kandydata z naszego forum ...
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Sob paź 15, 2011 15:49 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

Za Łukaszka :ok: , znalazłam na ulicy małą kotkę wygląda jak Łukaszka sobowtór ten sam smutny wyraz pyszczka i kolory jak u Łukaszka co na nią spojrzę to myślę o nim .

lidka02

Post » Sob paź 15, 2011 17:10 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

Łukaszek wczoraj zaczął samodzielnie jeść.

A oto czym się zajmuje w tych krótkich chwilach, kiedy zdejmujemy mu kołnierz:

Pod kontrolą - nie wolno chodzić
Obrazek

Mruczanki i pieszczoty z justyną p
Obrazek

Obrazek

mycie kontrolowane, nie wolno lizać nogi
Obrazek

stabilizator, szew po ranie na kolanku zabezpieczony Aluspray'em
Obrazek

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Sob paź 15, 2011 18:39 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

Ach jakim jestem przytulakiem :1luvu:

zuza

Post » Sob paź 15, 2011 20:40 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

Kurcze ale się rozkleiłam :cry: że też daliście mu szanse zabierając go do siebie , kochany przytulas tak lgnie do człowieka biedactwo .Gdybyście go widzieli jak leżał po Polo Marketem brudny chory tyle ludzi i nikt na niego nie spojrzał a wystarczyło go tylko zawołać i już się łasił , mimo tego że był taki chory i głody . :( Ja nigdy nie zrozumie zwierząt że potrafią wybaczać tak człowiekowi .Ja mam do odebrania z lecznicy kotka małego wyniki dobre kociak się cały czas przewraca wet powiedział ze ma nieskoordynowane ruchy i już tak mu zostanie :( załamka cieszę sie że Łukaszkowi się poprawiło ja nie moge nic przelać od siebie bo ciągle coś wydaje na moje zwierzaki a teraz mam do uregulowania dług za tego kociaka bo jest u weta juz 11 dni i leczą go cały czas na kk , i nie wiem ile zabulę .Ale zdrówka do Łukaszka to wspaniały kot , zresztą jak wszystkie inne . :kotek:

lidka02

Post » Pon paź 17, 2011 9:09 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

Fundacja KOT pisze:Mruczanki i pieszczoty z justyną p
Obrazek

To ja :mrgreen: :ryk: :ryk: i oczywiście gwiazda tego wątku-Łukaszek przytulasek :mrgreen:

justyna p

Post » Pon paź 17, 2011 9:28 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

Slicznie Wam :)

zuza

Post » Pon paź 17, 2011 12:21 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

Łukaszek już sobie wybrał panią :P

lidka02

Post » Pon paź 17, 2011 12:26 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

nieustannie za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

lidka02 jak Twoja walka z grzybicą? mam też w stadzie i ostat nio ostro zgłębiam temat.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon paź 17, 2011 12:27 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

To nie Łukaszek tylko Asia mnie zawołała do zdjęć :lol: Tak naprawę Łukaszek jest taką słodką przylepką do wszystkich Dziewczyn :D Kochany kot.
Niestety TŻ nie pozwala mi już na więcej zwierzaków w chałupie, to się mogę chociaż w Fundacji wyżyć miłośnie :ryk: :ryk:

justyna p

Post » Pon paź 17, 2011 14:06 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI ŁAPKI POTRZEBNA POMOC ...

justyna p pisze:To nie Łukaszek tylko Asia mnie zawołała do zdjęć :lol: Tak naprawę Łukaszek jest taką słodką przylepką do wszystkich Dziewczyn :D Kochany kot.
Niestety TŻ nie pozwala mi już na więcej zwierzaków w chałupie, to się mogę chociaż w Fundacji wyżyć miłośnie :ryk: :ryk:

No bo jak by pozwolił to już masz kolejkę Krasnala i jego dziewczynę :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

[poprzednia][następna]