K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 31, 2011 21:19 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

kosma_shiva pisze:
kosma_shiva pisze:
kosma_shiva pisze:1. w związku ze zbliżającym się zdniem kota (05.02.2011) proszę wszystkich o zgłaszanie się do mnie na pw lub na maila kasinska.justyna@gmail.com
kto co może zaproponować ( transport/kot/gadane ) oraz godziny

koty mogą być co najmniej ze 3 na zmianie(3 klatki) lub mieszkające ze sobą po dwa czyli nawet 6
12-14, 14-16, 16-18

DZIEŃ KOTA

baby - cały dzień:
Tweety, Miszelina, Lutra, Katgral, Noemik(?), Pluskwa, kosma, Kasumi, Kocuria będzie trzymać klarcię

koty
12.00 - 14.00
1 Ryfka - transport i obecność Namida
2 Vizir i Hymen - transport i obecność Namida
3. Inka - transport i obecność Edit_f

14.00 - 16.00
1 . Jaruś na rękach Lutry
2 proponuję Mamunię z córunią - transport ??
3 kociczki z rury? / Flip?

16.00 - 18.00
1. Re i Portos - transport i obecność Namida
2. Majeranek i Klara - powrót na Chocimską z manatkami, kto zawiezie w pierwszą stronę??
3. Romeo i Madame - powrót na Chocimską z manatkami, kto zawiezie w pierwszą stronę??

no to tak:
mamy jeszcze:
Flip od Moniki
Mamunia z córunią od p. Anety
kociczki z rury od p. Zbyszka

można to na środkową zmianę wsadzić, tylko
nie znam tych ludzi i nie wiem skąd trzebaby było koty zabierać.

Mąź Pluskwy moze coś zawieżć/przywieźć

proszę o zgłoszenia czy osoby z punktu 2 i 3 na drugiej zmianie się zgodzą na taką porę i kto odpowie za transport?

A Kminek? Gdzie jest Kminek? 8O 8O Może na drugą zmianę by dojechał.
I jeszcze jedno: czy w kociarni są transportery w wystarczającej ilości, tj. co najmniej 3 (Madama musi jechać sama)
Ja cały czas mogę cos na rękach trzymać, więc trzy zmiany kocie gwarantuję.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon sty 31, 2011 21:25 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Kminson może być i na drugiej zmianie, tylko musi być jedno miejsce w klatce, bo dwóch kotów nie dam rady jednocześnie trzymać...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pon sty 31, 2011 21:26 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

DZIEŃ KOTA

baby - cały dzień:
Tweety, Miszelina, Lutra, Katgral, Noemik(?), Pluskwa, kosma, Kasumi, Kocuria

koty
12.00 - 14.00
klatka 1. Ryfka - transport i obecność Namida
klatka 2. Vizir i Hymen - transport i obecność Namida
klatka 3. Inka - transport i obecność Edit_f
ręce Miszeliny:

14.00 - 16.00
klatka 1.
klatka 2. proponuję Mamunię z córunią - transport ??
klatka 3. kociczki z rury?
ręce Lutry: Jaruś
ręce Moniki: Flip
ręce Miszeliny:

16.00 - 18.00
klatka 1. Re i Portos - transport i obecność Namida
klatka 2. Majeranek - powrót na Chocimską z manatkami, kto zawiezie w pierwszą stronę??
klatka 3. Romeo i Madame - powrót na Chocimską z manatkami, kto zawiezie w pierwszą stronę??
ręce Kocurii: Klarcia
ręce Miszeliny:

zrobiłam małą edycję, żeby było czytelniej. Majeranek może z Kminkiem? albo Romeem?
Ostatnio edytowano Pon sty 31, 2011 21:28 przez Kocuria, łącznie edytowano 1 raz

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pon sty 31, 2011 21:27 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

lutra pisze:Kminson może być i na drugiej zmianie, tylko musi być jedno miejsce w klatce, bo dwóch kotów nie dam rady jednocześnie trzymać...

Ja go mogę trzymać, nie ma sprawy :mrgreen:
Obrazek

miszelina

Post » Pon sty 31, 2011 21:30 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Kocuria pisze:DZIEŃ KOTA

baby - cały dzień:
Tweety, Miszelina, Lutra, Katgral, Noemik(?), Pluskwa, kosma, Kasumi, Kocuria

koty
12.00 - 14.00
klatka 1. Ryfka - transport i obecność Namida
klatka 2. Vizir i Hymen - transport i obecność Namida
klatka 3. Inka - transport i obecność Edit_f
ręce Miszeliny:

14.00 - 16.00
klatka 1. ??
klatka 2. proponuję Mamunię z córunią - transport ??
klatka 3. kociczki z rury?
ręce Lutry: Jaruś - transport od Toszy
ręce Moniki: Flip - transport Monika
ręce Miszeliny: Kminek - transport ??

16.00 - 18.00
klatka 1. Re i Portos - transport i obecność Namida
klatka 2. Majeranek - powrót na Chocimską z manatkami, kto zawiezie w pierwszą stronę??
klatka 3. Romeo i Madame - powrót na Chocimską z manatkami, kto zawiezie w pierwszą stronę??
ręce Kocurii: Klarcia - powrót na Kocimską z manatkami, kto zawiezie w pierwszą stronę??
ręce Miszeliny:

zrobiłam małą edycję, żeby było czytelniej. Majeranek może z Romeem?
Ostatnio edytowano Pon sty 31, 2011 21:32 przez Kocuria, łącznie edytowano 1 raz

Kocuria

Post » Pon sty 31, 2011 21:32 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

DZIEŃ KOTA

baby - cały dzień:
Tweety, Miszelina, Lutra, Katgral, Noemik(?), Pluskwa, kosma, Kasumi, Kocuria będzie trzymać klarcię

koty
12.00 - 14.00
1 Ryfka - transport i obecność Namida
2 Vizir i Hymen - transport i obecność Namida
3. Inka - transport i obecność Edit_f

14.00 - 16.00
1. Jaruś - oczywiście klatka jest :) - transport zapewniony
2 Flip - transport i obecność p. Monika
3 tu koniecznie coś w dwupaku - mamunia z cówrunią lub kotki z rury

16.00 - 18.00
1. Re i Portos - transport i obecność Namida
2. Majeranek i Klara - powrót na Chocimską z manatkami, kto zawiezie w pierwszą stronę??
3. Romeo i Madame - powrót na Chocimską z manatkami, kto zawiezie w pierwszą stronę??

no to tak:
mamy jeszcze:
Flip od Moniki
Mamunia z córunią od p. Anety
kociczki z rury od p. Zbyszka

Mąź Pluskwy moze coś zawieżć/przywieźć

proszę o to, by ktoś zapytał osoby z drugiej zmiany trzeciej klatki czy mogą, chcą j jak z transportem.
Fajnie by było mieć na drugiej zmianie w jednej z klatek parkę.
Kto moze pomóc z kotami z rury lub mamą i córką?
Kminek?
moze i on przyjechać na drugą zmianę (lub pierwszą), ale proszę o transport.

I jeszcze jedno.
Jak każda będzie trzymać koty, to kto będzie obsługiwał stoisko i biegał z puszkami i ulotkami?
Pamiętajcie, że dwie godziny na rękach w taaaakim tłumie jak na dniu kota,będzie dla kota koszmarem.

optuję by nie wpisywac kotów "poza klatki"
Ostatnio edytowano Pon sty 31, 2011 21:34 przez kosma_shiva, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon sty 31, 2011 21:33 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

jest 8-9 osób całodniowych w tej chwili. spokojnie starczy rąk przeca.

flip moniki nie musi blokować klatki, może być na samych rękach.

EDIT: oki, to ja już nie psuję, przepraszam.

Kocuria

Post » Pon sty 31, 2011 21:37 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

[quote="Kocuria"]jest 8-9 osób całodniowych w tej chwili. spokojnie starczy rąk przeca.

flip moniki nie musi blokować klatki, może być na samych rękach.[/quote]

będzie mało.
Jeśli będzie tv, radio - jedna odpada na konferansjerkę, 5-6 do pokrzykiwania z puszką w łapie i ulotkami, 3 na stoisku...
Rok temu był sajgon
jedno ze zdjęć:
http://lh3.ggpht.com/_PenFuKjTUQU/S23TG ... 060521.JPG
Ostatnio edytowano Pon sty 31, 2011 21:40 przez kosma_shiva, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon sty 31, 2011 21:37 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Ja jestem cały czas na stoisku, trzymam koty, udzielam informacji, ew. sprzedaję gadżety. Pilnuję puszki na stoisku. Tak, jak w ubiegłym roku.
To tyle.
Na scenę się nie nadaję z wiadomych względów :mrgreen:
Obrazek

miszelina

Post » Pon sty 31, 2011 21:41 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Kosma, my jesteśmy od roboty, od konferansjery są wyższe sfery :p, ale to pewnie TAJEMNICA. Co na to Poliszynel?
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pon sty 31, 2011 21:42 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Miszelino, nie są takie wiadome, bo mi nie wiadomo, dlaczego niby? Z wrodzonej skromności? ;)

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pon sty 31, 2011 21:46 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

ej, a co się stało z forum afn na stronie? niekarmione umarło? czy coś?
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pon sty 31, 2011 21:51 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

nie może być tak, że każdy coś trzyma, tam będzie znowu tłum, nie wiadomo jak które koty szybko się wkurzą. Na stoisku też nie mogą wszyscy stać, bo nie będzie tyle miejsca. Do tego nasz gość jeszcze będzie, podejrzewam, że on nam dorobi tłumu takiego tłumowego, na zasadzie "stoimy i się gapimy" ...

Pan Zbyszek na pewno przywiezie kocinki z rury (Tolę i Polę), poproszę p. Anetę aby tez przywiozła mamunię z córunią

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon sty 31, 2011 21:52 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Kosmo, wysłałam Ci wczoraj maila, ale powtórzę jeszcze tu - mogę być w dowolnych godzinach, jak Wam najbardziej pasuje.
Mogę robić wszystko poza występami, ale jak czytam to mi nie grozi :)
Przepraszam za głupie pytanie, ale czy kotów z Chocimskiej nie mógłby zabrać w obie strony kotowóz? Jeśli nie, dowiozę, ale maksymalnie dwa (bo mam dwie ręce :) w tym Romka - z oczywistych względów :wink:
Stefek nadal nie został zaszczepiony, bardzo wątpię, abyśmy zdążyli przed sobotą.
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Pon sty 31, 2011 21:54 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

lutra pisze:ej, a co się stało z forum afn na stronie? niekarmione umarło? czy coś?

można wejść ale po zalogowaniu się, ktoś się uparł, że nam je rozpieprzy i ciągle próbuje ale na razie stawiamy czynny opór. Wrednych sukinsynów nie brakuje na świecie :twisted:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

[poprzednia][następna]