PAKT CZAROWNIC XX

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 17, 2010 23:51 Re: PAKT CZAROWNIC XX

:oops: pomyłka, nie ten wątek
Ostatnio edytowano Sob gru 18, 2010 0:02 przez jasdor, łącznie edytowano 1 raz

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt gru 17, 2010 23:58 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Dziękuję za radę,poćwiczę jutro,bo ja lud ciężko pracujący,nawet i w soboty i już powinnam spać.Dziękuję za miłe przyjęcie i pozdrawiam :D
Ps.Żeby tak mój TŻ zgodził się chociaż na jeszcze jednego kociaka.Nie idzie go urobić :smiech3:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Sob gru 18, 2010 0:01 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Idziesz wyrzucić śmieci i wracasz z kotem. Mówisz, że strasznie płakał i nie chciał sie odczepić, na dworze tak zimno, że nie miałaś sumienia go zostawić. Potem wkładasz TŻtowi na ręce i mówisz, ale ten kot cię lubi, ale sie do ciebie tuli - staruszek mięknie i jest urobiony :mrgreen:
Do jutra :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob gru 18, 2010 0:05 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Witam :) i też życzę skutecznego urabiania TŻ-ta, sposób Jasdor w przypadku niektórych się świetnie sprawdza :mrgreen:

brynia

Od: Sob paź 16, 2010 12:55

Post » Sob gru 18, 2010 0:07 Re: PAKT CZAROWNIC XX

jasdor pisze:Idziesz wyrzucić śmieci i wracasz z kotem. Mówisz, że strasznie płakał i nie chciał sie odczepić, na dworze tak zimno, że nie miałaś sumienia go zostawić. Potem wkładasz TŻtowi na ręce i mówisz, ale ten kot cię lubi, ale sie do ciebie tuli - staruszek mięknie i jest urobiony :mrgreen:
Do jutra :ok:

O qurka... muszę wypróbować :wink: Brzmi super :P
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Sob gru 18, 2010 9:29 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Witam z pracy :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob gru 18, 2010 10:21 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Ja sprzątam i mam futrzanego pomocnika :evil: (jak nie przestanie mi pomagać to ją powieszę za ogon za oknem i poczekam aż skruszeje :twisted: )

No,koniec przerwy ,idę walczyć z nieporządkiem i moim porządnickim futrem :evil:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Sob gru 18, 2010 10:27 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Witam przy leniwej porannej kawce :mrgreen: a może nie powinnam się chwalić, żeby Siostry Prezes i innych pracujących dziś Sióstr nie irytować ;) niech Wam czas w pracy szybko zleci :ok:

Oczywiście tradycyjne wsparcie duchowe dla wszystkich potrzebujących :D

Dorotko - ja czasem aż boję się myć naczynia jak pomyślę, że zaraz pojawią się 2 pomocnice, usiłujące jednocześnie pić wodę z kranu, kraść lub pacać gąbeczkę i wyławiać sztućce z garnka ;)

brynia

Post » Sob gru 18, 2010 10:39 Re: PAKT CZAROWNIC XX

taaaa,albo napić się wody z płynem do mycia naczyń ,bo ta miska większa :evil: wwrrrrr....o próbie pożarcia ozdób wielkanocnych nie wspomnę :evil: wrrrrrr......

Za to jak włączę odkurzacz to..... :mrgreen: 8) Obrazek
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Sob gru 18, 2010 10:47 Re: PAKT CZAROWNIC XX

ta woda z płynem... koszmar :evil: nie wiem co te koty w niej widzą :(

u nas odkurzacz działa tylko na dużych (aż mi ich żal), maludy są dzielne: Myszka patrzy z bezpiecznej odległości 1-1,5 metra, a Esme jest cała szczęśliwa jak uda jej się pacnąć końcówkę do tapicerki w trakcie czyszczenia drapaka :twisted:

brynia

Post » Sob gru 18, 2010 10:53 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Miałka jak zobaczy że,zbliżam się do pudła z odkurzaczem to robi znikota i można ją znależć w łazience :twisted: Przedstawia sobą wtedy" cudny "widok :twisted: z umywalki wystają uszy i oczy jak pięciozłotówki,co nie przeszkadza kocicy sprzedać odkurzaczowi parę liści jak ten w końcu przestanie hałasować :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Sob gru 18, 2010 10:57 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Dzień dobry Kochane :D
Chciałam się pochwalić, że TŻ dziś przyjeżdża, już jest w Polsce :D
Koty już od paru dni słyszą, że "tatuś" niedługo przyjedzie :ryk:
A śniło mi się dzisiaj, że chce się sama poddać sterylce 8O :ryk:

MissTake2

Od: Pt lis 19, 2010 13:50

Post » Sob gru 18, 2010 11:00 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Mnie sie dzis snilo ze znalazlam kota... I nie mialam pojecia co z nim zrobic wiec planowalam zaniesc go rodzicom w podarku. Mam nadzieje ze to nie byl sen proroczy :roll: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Sob gru 18, 2010 11:05 Re: PAKT CZAROWNIC XX

kotka doroty pisze:Miałka jak zobaczy że,zbliżam się do pudła z odkurzaczem to robi znikota i można ją znależć w łazience :twisted: Przedstawia sobą wtedy" cudny "widok :twisted: z umywalki wystają uszy i oczy jak pięciozłotówki,co nie przeszkadza kocicy sprzedać odkurzaczowi parę liści jak ten w końcu przestanie hałasować :mrgreen:

U mnie jest podobnie: koty na widok odkurzacza uciekaja na z gory upatrzone pozycje :twisted: jedynie pies nadstawia kark bo uwielbia jak go odkurzam po grzbiecie :ryk:

HURRAAA!!!! Wlasnie uslyszalam w Radio Piekary ze synoptycy zapowiadaja ocieplenie w przyszlym tygodniu :piwa: :piwa: :piwa: oby to sie okazalo prawda!!!

Dolaczylam do grona chorujacych Czarownic, wczoraj wzielam wolny dzien, nafaszerowalam sie aspiryna i rutinoscorbinem (na widok ruti koty przezornie zwialy 8) ) i przespalam wiekszosc dnia. Jak mi nie przejdzie do poniedzialku to ide do lekarza. Niech mnie przynajmniej oslucha.

Dzis u nas akcja rzniecie :mrgreen: przyjedzie kolezanka z kolega ktory ma pile lancuchowa i bedziemy rznac drewno na opal- sie bedzie dzialo :)
ide sie umyc, dobrego dnia wszystkim!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob gru 18, 2010 11:06 Re: PAKT CZAROWNIC XX

A mnie się nic nie sniło ,za to wstałam o 5 rano :roll: ,tylko niech mi któś wyjaśni po co ja tak wcześnie wstałam w wolny dzień :roll:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

[poprzednia][następna]