Niewidomy Tymonek ['] Odpoczywaj mój najsłodszy kotku.......

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 06, 2011 6:12 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Tinka naprawdę wie co pisze!!!!
Z tego co wiem,posiada ogromną wiedzę,nie tylko w tym temacie i zawsze chętnie służy radą!!!!!Pomogła już nie jednej osobie!!!
Iza-dziękuję,że jesteś!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw sty 06, 2011 15:15 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

no to ja za pomoc Tinki i za zdrówko dla Tymusia potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw sty 06, 2011 16:14 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Ja też :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt sty 07, 2011 8:01 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Witajcie Kochane :1luvu:

Dzisiejszy pobyt na forum zaczęłam od PW do Tinki, teraz wchodzę w Tymusiowy wątek i widzę, że o tym właśnie była mowa :D .
Bardzo liczę na jej nieocenioną pomoc.
Tinko, Szejbal - bardzo dziękuję, że jesteście z nami :1luvu: !!!

Tymuś dostaje 2 jednostki insuliny rano i pół wieczorem. Niestety cukier nie spada. Dlatego właśnie pilnie napisałam do Tinki, bo czuję się bezradna, a Tinka pomogła już wielu kotom i wierzę, że i Tymonek znajdzie się w tym towarzystwie :ok: :ok: :ok:

Jednak o kciuki nadal prosimy :wink: :D
Za zdrowie kochanego Tymonka i za mój spokój (bo ja umieram ze strachu, że nie uda mi się pomóc Tymusiowi :( ), bez którego trudno działać sensownie.

Ściskamy i dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt sty 07, 2011 14:47 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Asia, kciuki to są cały czas, teraz potrzebne jakieś cenne rady i mam nadzieję że jedno w połączeniu z drugim pomoże :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt sty 07, 2011 15:10 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Uda się, musi się udać! Wszyscy bardzo mocno w to wierzymy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt sty 07, 2011 15:11 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Trzymam :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt sty 07, 2011 15:36 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Asiu, moc kciuków za zdrowie Tymonka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ...... itd..... itd.
Serdeczne uściski dla Ciebie i moc czułości dla Twojej gromadki. :1luvu:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pt sty 07, 2011 15:38 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

i ja jestem i trzymam
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt sty 07, 2011 21:04 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Nieskończona ilość i za zdrówko (Was obojga) i za spokój (również obojga ;) ) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt sty 07, 2011 22:19 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Dziękuję, Kochane :1luvu:
Dzisiaj po raz pierwszy mierzyłam cukier przy pomocy glukometru. Dawno tak nie przeżywałam żadnej czynności :oops: Na 2 pomiary zużyłam 10 pasków, ale najważniejsze, że się udało!!! Pomiar przed podaniem insuliny był poza skalą, czyli za wysoki by glukometr zmierzył :( Drugi, już po podaniu insuliny wyniósł 546, to ciągle bardzo dużo. Ale jestem pełna nadziei - Tinka :1luvu: z anielską cierpliwością przyjmuje moje chaotyczne "raporty" i wierzę, że będzie dobrze :ok: :ok: :ok:
Tymonek nie jest zachwycony dźganiem w uszy, ale mu tłumaczę, że bez tego sobie nie poradzimy. Że to dla niego. Że będzie jeszcze beztroskim kotem, a nie kupką nieszczęścia!!!
Ściskamy przegorąco - rozentuzjazmowana jerzykówka i wkurzony, zniesmaczony Tymon :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt sty 07, 2011 22:28 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Asiu, nieustannie podziwiam Twoją determinację :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt sty 07, 2011 22:29 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Asiu, Tymonku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt sty 07, 2011 22:37 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Na początku wszystko jest trudne.
Pamiętam jak przezywałam podawanie Mamie insuliny.
Pen gdzieś wsiaknął w szpitalu ale igiełki do pena jeszcze mi sie gdzieś chyba plączą. Gdyby oczywiście przydały sie to chetnie oddam.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt sty 07, 2011 23:40 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Zaawansowana cukrzyca

Pen jest dla kotów nieprzydatny. Nie można nim dawkować precyzyjnie insuliny :( Nie wiem, jak z igiełkami do pena. Może się przydadzą. Czy masz na myśli kłucie ucha takimi igiełkami?
Disclaimer: Nie jestem lekarzem weterynarii i moje porady na forum miau.pl nie zastąpią konsultacji ze specjalistą.

Tinka07

Od: Pt lut 09, 2007 15:31

[poprzednia][następna]