Latte - już szczęśliwa w swoim domku stałym

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 06, 2011 12:03 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Asiu też trzymam kciuki za zdrówko... Może poszukaj innego lekarza. To tak jak u weta :wink: jak jeden nie potrafi zdiagnozować to trzeba szukać drugiego. Te objawy mogą być błahe (np ból głowy spowodowany dużą wrażliwością na zmianę ciśnienia i jakaś niestrawność) ale mogą być i poważniejsze (odpukać!). Mam nadzieję że za parę dni przejdzie ale lepiej to skontrolować u innego weta (przepraszam: lekarza :ok: ).
Pozdrawiam ciepło

Morgiana

Od: Sob mar 15, 2008 1:36

Post » Czw sty 06, 2011 14:48 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Morgiana pisze:Asiu też trzymam kciuki za zdrówko... Może poszukaj innego lekarza. To tak jak u weta :wink: jak jeden nie potrafi zdiagnozować to trzeba szukać drugiego. Te objawy mogą być błahe (np ból głowy spowodowany dużą wrażliwością na zmianę ciśnienia i jakaś niestrawność) ale mogą być i poważniejsze (odpukać!). Mam nadzieję że za parę dni przejdzie ale lepiej to skontrolować u innego weta (przepraszam: lekarza :ok: ).
Pozdrawiam ciepło

Morgiana moja pani doktor jest najlepsza w okolicy :ok: ..
nigdy nie bagatelizuje zadnych objawow ani uwag :ok: ..
wyprowadzila mnie z tylu chorob,ze naprawde to moze byc kwestia zwyklego przemeczenia i stresu :roll: ..
zawsze jesli cos mowie,ze jest nie tak robi mi badania :ok: ..
a z bolem glowy jestem umowiona do neurologa na 20 styczen :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Czw sty 06, 2011 14:51 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

kochane kobietki :1luvu:
bylam wczoraj u lekarza i dostalam na biegunke Stoperan i biotyk do picia :ok:
mam scisla diete i uzupelniac plyny,wiec sie stosuje do zalecen :ok:
dzis juz nie mam zadnych objawow :roll: ..
za to nawiedzila mnie "ciotka z Hameryki" :wink:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Czw sty 06, 2011 14:59 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

:ok: no to teraz obok zdrówka kotulców, będziesz nam relacjonować swoje, bo musisz dbać o siebie. Wystraszyłaś nas wszystkich. Dobrze, że wszystko pod kontrolą. :ok: :ok: Za Was.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Czw sty 06, 2011 15:01 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

rybcie pisze::ok: no to teraz obok zdrówka kotulców, będziesz nam relacjonować swoje, bo musisz dbać o siebie. Wystraszyłaś nas wszystkich. Dobrze, że wszystko pod kontrolą. :ok: :ok: Za Was.

rybcie po ostatnim zaniedbanym zapaleniu oskrzeli,ktore przerodzilo sie w zapalenie pluc nie bagatelizuje niczego teraz i od razu jestem u lekarza..

Obrazek

Ciepła

Post » Czw sty 06, 2011 17:01 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

No to za Wasze zdróweczko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Oby już było tylko dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: A ciotka pewnie za dwa, trzy dni wyjedzie :wink: :lol:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw sty 06, 2011 17:22 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

bulba pisze:No to za Wasze zdróweczko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Oby już było tylko dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: A ciotka pewnie za dwa, trzy dni wyjedzie :wink: :lol:

haha miotla ja pogonie haha :wink: :ryk:

Obrazek

Ciepła

Post » Czw sty 06, 2011 18:32 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Cieszę się że już lepiej! Za Latte trzymam kciuki od samego początku, no a teraz jeszcze za Ciebie Ciepła :ok:

Morgiana

Od: Sob mar 15, 2008 1:36

Post » Czw sty 06, 2011 18:46 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Morgiana pisze:Cieszę się że już lepiej! Za Latte trzymam kciuki od samego początku, no a teraz jeszcze za Ciebie Ciepła :ok:

dziekujemy slicznie Morgiana :1luvu:

Obrazek

Ciepła

Post » Pt sty 07, 2011 15:17 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Trzymam :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt sty 07, 2011 15:24 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

tamiss pisze:Trzymam :ok: :ok:

dzieki :1luvu:

Obrazek

Ciepła

Post » Sob sty 08, 2011 11:17 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Dzień dobry :D
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Sob sty 08, 2011 16:47 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

dzis jak bede umiala obslurzyc aparat Kuby :mrgreen: wgram nowe zdjecia Latuni :1luvu:

Obrazek

Ciepła

Post » Sob sty 08, 2011 20:08 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

To czekamy :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob sty 08, 2011 20:16 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Ciepła pisze:dzis jak bede umiala obslurzyc aparat Kuby :mrgreen: wgram nowe zdjecia Latuni :1luvu:

czy obsluga cyfrowej lustrzanki Sony musi byc taka skomplikowana 8O :?:
cos wgralam zobacze na ile to moje a nie jego haha :mrgreen:

Obrazek

Ciepła

[poprzednia][następna]