Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 04, 2010 0:54 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

taaa,tylko ja do 10-go jestem pod mega kreską-już nawet Babcię oskubałam z głodowej emeryturki :mrgreen:
ale po 10-tym jak walnę zamówienie to rozbiję bank-na bank!!!

a mój małżonek poszedł do Ciebie mejle słać :D :mrgreen:

będzie do mnie po następnej niedzieli jechała Bianka-poznać Promysia i Szalony Kot-pokazać znajomym Erneścika-może masz ochotę przyjechać by " powstrzymać moje zbieractwo" :mrgreen: ? :ryk: :ryk: :ryk: chociaż i tak masz marne szanse bo już wsiąkłam na maxa, a nawet jak ja się opamiętam to mój mąż ciągle pyta-kogo teraz bierzemy :?: :mrgreen:

Serdecznie zapraszam :D :kotek: :D
Ostatnio edytowano Sob gru 04, 2010 0:58 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob gru 04, 2010 0:55 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

No w końcu - już się miałam upominać.

Czekam na sygnał do zamawiania - również w zooplusie - zaglądałaś?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob gru 04, 2010 1:06 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

zaglądałam ale ja mogę dużo zamówić dopiero po 10-tym.
teraz max za stowkę :oops:

Marzenia doradz mi,plisss-jaki dać tytuł dla wspólnego watku gdzię będzie moje DT ale też moi rezydenci zostaną przedstawieni wśród moich kwiatów.( jak posadziłam własnoręcznie 300 to przestałam liczyć a to było dwa lata temu a co roku sadzę coraz więcej :) -wiem jestem świernięta :mrgreen: :ryk: :ryk: :piwa:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob gru 04, 2010 1:12 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze:może masz ochotę przyjechać by " powstrzymać moje zbieractwo" :mrgreen: ? :ryk: :ryk: :ryk: chociaż i tak masz marne szanse bo już wsiąkłam na maxa, a nawet jak ja się opamiętam to mój mąż ciągle pyta-kogo teraz bierzemy :?: :mrgreen:

Mam w tym swój osobisty jenteres aby podtrzymywać rozwój Twojego zbieractwa :piwa: :piwa: :piwa: a na pytanie Twego męża chętnie odpowiem :D :D :D

Dzieki za zaproszenie!!! Jak gdzieś nie wybędę to chętnie przybędę :wink:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob gru 04, 2010 1:15 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

To Fajnie :D

a jak z tytułem?
bo Szalony Kot proponuje coś w stylu "Smarti-ile ja tego mam?'-bo rzeczywiscie ciągle się coś zmienia i się nie mogę doliczyć...
jak myślisz?
fajne co?

smarti

Post » Sob gru 04, 2010 1:17 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

No pewnie, pewnie jak by Ci z piwnicy (chociaż znając Twoją przedsiębiorczość to musiałyby spod ziemi, piwnice już zajęte :>) jeszcze trzy wyszły, to przez tydzień byś i tak nie zauważyła, że coś się zmieniło :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob gru 04, 2010 1:20 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

niee,no zauważyć to bym zauważyła po michach :mrgreen: :mrgreen:
bo które do mnie przyjdzie to jakoś strasznym żarłokiem się robi-nawet słynne ,depresyjne niejadki-szkieletorki :mrgreen: :piwa: :piwa: :piwa: zamieniaja się w barylki :piwa: :ryk: :ryk: :ryk:

tak myślę ze tu jakas żyła może być...

idę spać-nawet nie zauważyłam że już po północy-a jutro murarze od 8-mej :mrgreen: jak ja "kocham" murarzy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kolorowych snów wszystkim od Promysia :D -jeszcze drobna kolacyjka dla glodomorka i luli :kotek: :D

smarti

Post » Sob gru 04, 2010 1:25 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze:
a jak z tytułem?
bo Szalony Kot proponuje coś w stylu "Smarti-ile ja tego mam?'-bo rzeczywiscie ciągle się coś zmienia i się nie mogę doliczyć...
jak myślisz?
fajne co?

Fajne :D Może zamiast "tego" lepiej będzie "ich"?

Marzenia11

Post » Sob gru 04, 2010 1:27 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Dobranoc dobranoc :)
A w nowym wątku nie tylko tymczasy, nie tylko rezydenci, ale też wyadoptowani by się przydali, pochwal się wreszcie sukcesami :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob gru 04, 2010 1:29 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze:bo które do mnie przyjdzie to jakoś strasznym żarłokiem się robi-nawet słynne ,depresyjne niejadki-szkieletorki :mrgreen: :piwa: :piwa: :piwa: zamieniaja się w barylki :piwa: :ryk: :ryk: :ryk:

tak myślę ze tu jakas żyła może być...
:D

Żyła!! :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Jak o godzinie 23 piszesz, że Promyś będzie miał jeszcze kolację to hmmm.... nie dziwi nic że potem zamiast kotów masz baryłki :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Sob gru 04, 2010 6:29 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Poranne heloł! :)
Jak nocka minęła Promysiowi?
W poniedziałek rano pójdzie przelew na 150zł.
A nad aukcją cały czas pracuję.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob gru 04, 2010 6:31 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Tadam 8)
http://allegro.pl/show_item.php?item=1350621905

A teraz myszki w dłonie i klikamy :mrgreen:

I powrzucajcie linki na FB i gdzie się jeszcze da.

Erin

Post » Sob gru 04, 2010 8:46 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

A co to, wszyscy jeszcze śpią? :mrgreen:

Erin

Post » Sob gru 04, 2010 8:50 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Nie śpią 8) :1luvu:
Dzieńdoberek 8) Jak się dziś miewamy ( ale u mnie młgaaaa 8O )

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]