Agatko czy Maniuś może dostawać codziennie jogurt,bo odkąd go posmakował to nie chce pić kociego mleka,a nie widziałam żeby pił wodę.Nas omija szerokim łukiem ale z rezydentami się zaprzyjaznił

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
golla pisze:Po wczorajszym spotkaniu mam lepszy nastrójMiło jest spędzić czas z takimi osobami jak ja sama.
![]()
Z tego co piszesz Renata to stan Lusi się "jakoś" ustabilizował, nie można powiedzieć, że jest super, ale czuję, że ona z tego wyjdzie.![]()
Jak Maniuś lubi jogurt to czemu by mu go nie dawać? Moje koty nie lubią jogurtu, no chyba, że ten mały tymczas, co to idzie od miesiąca do jednej pani i dojść nie może.
agatka84 pisze:golla pisze:Po wczorajszym spotkaniu mam lepszy nastrójMiło jest spędzić czas z takimi osobami jak ja sama.
![]()
Z tego co piszesz Renata to stan Lusi się "jakoś" ustabilizował, nie można powiedzieć, że jest super, ale czuję, że ona z tego wyjdzie.![]()
Jak Maniuś lubi jogurt to czemu by mu go nie dawać? Moje koty nie lubią jogurtu, no chyba, że ten mały tymczas, co to idzie od miesiąca do jednej pani i dojść nie może.
Jak widzisz, nie jesteś osamotniona w tym szaleństwie.
justyna p pisze:A ja poznałam Agatę i Gosie (golle), bo Gosię (PearlRain) od kocyków poznałam niedawno, a Becie dawniej
Bardzo fajnie
becia_73 pisze:justyna p pisze:A ja poznałam Agatę i Gosie (golle), bo Gosię (PearlRain) od kocyków poznałam niedawno, a Becie dawniej
Bardzo fajnie
tak tak mnie Justyna poznała 100 lat temu
renatab pisze:Doszedł przelew 20zł na Maniusia od Justyny.
Fundacja KOT pisze:może z tych Waszych spotkań się wykluje druga fundacja?![]()
![]()
bo my już się szykujemy na rentę zdrowotną do psychiatryka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 1202 gości