OTW- Teo (*) ,Zelda (*)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 01, 2010 21:48 Re: OTW- T+Z chorują!Potrzebne pilnie scanumone!Gdzie taniej?!

Szalony Kot pisze:To już na allegro jest taniej...
http://allegro.pl/scanomune-60-tab-jesi ... 07368.html

A Immunodol jest jeszcze tańszy... ten akurat psi (kociego nie znalazłam), trzeba by dzielić tabletkę - ale wychodzi nieporównywalnie taniej.

wet stwierdził,że mam nie fundowac im nic co nie jest kocie. W ich wypadku nie będe dyskutować. Jak ma byc scanumone to będzie.
Szalony kocie one ,a szczególnie mała źle wyglądają.Czeka nas jeszcze kilka tygodni podawania leków. I jeśli ma być ok i mam mieć nadzieję na dobre zakończenie to ryzykowac nie będe.
Scanumone potrzebne. Tzn tańsze!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Śro gru 01, 2010 22:10 Re: OTW- T+Z chorują!Potrzebne pilnie scanumone!Gdzie taniej?!

a betaglukan?
bodajże 20 zł za 60 tabl.
skład ten sam... nie znajdę teraz bo mi się już bateria kończy a i tak szłam spać...
dołożę się
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Śro gru 01, 2010 22:58 Re: OTW- T+Z chorują!Potrzebne pilnie scanumone!Gdzie taniej?!

Też będę to teraz przerabiać dzięki Bodziowi. Zasugerowano mi, żebym wzmocniła całą ekipę <ikonka strzelania sobie w łeb> czyli x12, licząc z dziewczynami ze Świnoujścia. Wetka doradzała mi właśnie imunodol cat, jako bardzo dobry, tylko tańszy, ok 40 zł za 60 tabletek.
Zamierzam się jeszcze zorientować jak się ma ludzki betaglukan do kociego.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw gru 02, 2010 8:02 Re: OTW- T+Z chorują!Potrzebne pilnie scanumone!Gdzie taniej?!

zaparł sie nasz wet na scanumone. Zero odpowiedników.Nie podejrzewam o chęć wciśniecia nam czegoś,bo nawet tego nie mają.
Danka ma na allegro poszukać.

Ja jestem skłonna mu uwierzyć. Moja córka swgo czasu brała claritine .Drogie cholerstwo jak diabli było a ona tonami to jadła. Jak kupiłam odpowiednik ,ten sam składnik w kazdym calu,to na córke nie działało. Może głupie ,ale jednak prawdziwe.Musieliśmy pogodzić się i kupywac oryginał.

Teo spał dziś z nami.W nocy głaskałam go i nawet brzuszek wywalał.Zelda poszla do Danki. Rano leki i karmienie przed wyjściem do pracy. W południe nakarmi córka.Trochę same zjadły.Małej nalezy podtykac pod nos i drobić. Teo lepszy miał humorek i apetyt od wczoraj.Zelda źle wygląda. Brzuszek prawie do kryża jej przyrósł. Biedny, mały i nieszczęśliwy kot.

Ja-Ba saszetki wczoraj dotarły.Dziękuję :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Czw gru 02, 2010 8:05 Re: OTW- T+Z chorują!Potrzebne pilnie scanumone!Gdzie taniej?!

Dzieciaki :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw gru 02, 2010 8:24 Re: OTW- T+Z chorują!Potrzebne pilnie scanumone!Gdzie taniej?!

W zasadzie póki nie przyjdzie, można by kupić Imunoglucan w syropie dla dzieci - koszt ok. 28 zł w każdej aptece bez recepty - tylko o ile lekarz powie, że ok. A mała nie chce recovery jeść?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw gru 02, 2010 8:35 Re: OTW- T+Z chorują!Potrzebne pilnie scanumone!Gdzie taniej?!

nawet tego nie kupiłam.Nie mam kiedy iść do miastowego weta.To kawałek drogi.
Imunoglukan daję naszym inszym zwierzom. Im mam nie dawać.
Bisek bierze srebro koloidalne.
Obrazek

ASK@

Post » Czw gru 02, 2010 8:51 Re: OTW- T+Z chorują!Potrzebne pilnie scanumone!Gdzie taniej?!

ASK@ pisze:Bisek bierze srebro koloidalne.

srebro świetnie działa na moja Tygryskę z chlamydiami nieuleczalnymi kompletnie do tej pory / osiem lat:(/
Niech Biskowi też pomoże.
Tygrysce przemywam oczyska i podaję dopyszcznie.
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Czw gru 02, 2010 9:05 Re: OTW- T+Z chorują!Potrzebne pilnie scanumone!Gdzie taniej?!

Scanomune na Allegro wychodzi 1,30zł za tabletkę. Dwie aukcje.

http://allegro.pl/listing.php/search?st ... category=0
Taniej chyba się nie znajdzie :|

Kciuki za kociaste :ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Czw gru 02, 2010 9:10 Re: OTW- T+Z chorują!Potrzebne pilnie scanumone!Gdzie taniej?!

Myszeńk@ pisze:Scanomune na Allegro wychodzi 1,30zł za tabletkę. Dwie aukcje.

http://allegro.pl/listing.php/search?st ... category=0
Taniej chyba się nie znajdzie :|

Kciuki za kociaste :ok:

Dzięki. Ja nie mam konta.Córka się zajmie.
edit: już jej posłałam
Obrazek

ASK@

Post » Czw gru 02, 2010 14:53 Re: OTW- T+Z chorują!Potrzebne pilnie scanomune!Gdzie taniej?!

Dziwne, lekarze (dwóch znajomych) zwykle twierdzą, że właśnie Immunodol Cat jest lepszy, bo ma lepiej skonfigurowane składniki. I tańszy jest o wiele.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw gru 02, 2010 14:57 Re: OTW- T+Z chorują!Potrzebne pilnie scanomune!Gdzie taniej?!

MalgWroclaw pisze:Dziwne, lekarze (dwóch znajomych) zwykle twierdzą, że właśnie Immunodol Cat jest lepszy, bo ma lepiej skonfigurowane składniki. I tańszy jest o wiele.

ja tez nie raz sie dziwie odmiennym opiniom czy to chodzi o wetów czy o lekarzy. Moja córka chorowała (i choruje) a co lekaż to inna opinia była i jest. Można w głowie sobie namieszać.
Ale ja tu tylko kotami sie zajmuję a nie dyskusją z wetami.Choć nie raz zdarzało mi się :wink: i stawało na moim. Jednak w przypadku dwupaku nie ma dyskusji i ja tego się nie podejmę.One są w złym stanie,szczególnie Zelda.

Dziekuję za sugestie i pomoc. Wiem,ze płynie z troski i serca. Jednak szukamy scanomune .
Obrazek

ASK@

Post » Czw gru 02, 2010 20:34 Re: OTW- T+Z chorują!Nadal nie jest dobrze!Ciągle kciuki!

Zamówione.Zapłacone.Czekamy na dostawę.Myszeńk@ dzieki :1luvu:

Teo zjadł cheynei strzykwę.Zelda poskubała miskę i nei idzie jej znaleźć.
To powli robie sie monotonne.Leki,karmienie,leki,karmienie...Czasem wet dla urozmaicenie.
Teo wzięty przez córke na ręce zrobił popis zadowolenia.Wtulał sie, podgryzał ją,mruczał. Słodzik. Zelda przy dotyku zachowuje sie tak jakby jej to sprawiało ból.Unika nas.Boi się.
Im spokoju i miłości potrzeba.
Ostatnio edytowano Czw gru 02, 2010 20:37 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

Post » Czw gru 02, 2010 20:37 Re: OTW- T+Z chorują!Nadal nie jest dobrze!Ciągle kciuki!

:1luvu: :1luvu:
nieustająco :ok: :ok: :ok: :ok: za Z i T!!!
Żeby cierpienia się wreszcie skończyły!!!!
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

[poprzednia][następna]