Ja moje koty karmie tak :
Chore na S.U.K. karmie RC urinary czyli Eustachy ( te mocniejsze ) , Miki , Zuzu , Maja , Rysiu RC junior i Lams tez junior a Ozzi je RC mleczny conva a reszta stada jedzą suche w dwóch miskach , w jednej RC sterylizad a w drugiej purina różna ale musze raz dziennie gotowane im dać ponieważ Maniek nie przepada za suchym a Malwinka i Kitek sa prawie bez zębne i maja problem z suchym . A gotuje najczęściej kurczak ( po 4 zł najczęściej kupuje w promocjach ) oraz indyk ( po 6 zł za kg ) ale tez czasami jak nie mam czasu ugotować to dostana np whiskasa .... kupuje go tyko na wielkich promocjach w wrześniu i październiku i to mi wystarcza na wiele miesięcy , no a też czasmi kupuje im mięsne kostki wołowe 25 gr ( 1 kostka 1 zł ) karma mi idzie też dla kotów które mam u ludzi na DT , kotów piwnicznych ...
Dostałam przed chwilka maila tej treści , odpisałam , podałam treść umowy i że z transportem bo raczej nie było problemu ....
Trzymajcie kciuki
Witam, ja w sprawie ogłoszenia o kociakach.
Nie chce jeszcze robić nadziei, jutro będę widziała czy znajomi zdecydują się na jednego czarnulka.
Pytanie brzmii: czy wsród czarnych kociaków znajdzie się KOCUREK?
I czy istnieje możliwośc transportu takowego do Warszawy?
Pozdrawiam, i proszę o cierpliwość. Do jutra rana:)