Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(16)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 19, 2010 17:05 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji ... Nadia [*]

Fajne koty, fajne zdjęcia, extra drapak :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto paź 19, 2010 17:22 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji ... Nadia [*]

taizu pisze:Fajne koty, fajne zdjęcia, extra drapak :1luvu:

:) A nie widziałaś go w albumie?
Teraz są lepsze zdjęcia :)

Dzięki Marea :1luvu:

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Wto paź 19, 2010 17:29 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji ... Nadia [*]

Obrazek
:1luvu: :1luvu:

Pokazałam Dorocie jest pod wrażeniem, musimy Cię koniecznie odwiedzić, póki to cudo jeszcze będzie u Ciebie. Przepiękna pstrokacizna.
Kciuki za jutrzejsze polowanko na mamusię tego cudaka :ok:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Wto paź 19, 2010 17:34 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji ... Nadia [*]

Mamusia też taka :)

seja

Post » Wto paź 19, 2010 19:04 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji ... Nadia [*]

Ktoś kto u mnie bywa :) wie , że mam koszyk z zabawkami :)
Dziś po raz pierwszy mogłam obserować Nero jak samoobsługowo wybiera sobie zabawkę z koszyka , a w zasadzie wygrzebuje :)
W tej chwili lata po pokoju z nią w pysku :)

seja

Post » Śro paź 20, 2010 5:48 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji ... Nadia [*]

To jeszcze kilka dla wielbicielek Niny 8)
Obrazek

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro paź 20, 2010 6:59 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji ... Nadia [*]

drapak bardzo fajoski,
koty śliczne poprostu,
a Pani fotograf gratulujemy udanych zdjeć ;-)
pozdrowienia
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Śro paź 20, 2010 7:20 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji ... Nadia [*]

Zrobiłam allegro i gumtree Ninie, Nero i Czarkowi :ok:
Obrazek

Marea

Post » Śro paź 20, 2010 8:28 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji ... Nadia [*]

Byłyśmy dziś łapać ale nic się nie udało, matka Niny i jej rodzeństwa w ogóle się nie pokazała.
Ostatnie czarne kocię z młodych było mega nieufne, w ogóle nie chciało podejść do klatki.

Będziemy próbować jutro rano.

Biały kocur jest super, tylko trochę brudny, obznaczył nam kontenerek :evil:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Śro paź 20, 2010 8:31 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji ... Nadia [*]

Dziewczyny dacie cynka gdzie kocio z mamuśką się znajdują ?! jadę do Gda niebawem, będę wracać to zajadę i sprawdzę, a nuż...samochód mam obładowany transporterami :mrgreen:
Obrazek

Marea

Post » Śro paź 20, 2010 11:34 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji ... Nadia [*]

Marea pisze:Dziewczyny dacie cynka gdzie kocio z mamuśką się znajdują ?! jadę do Gda niebawem, będę wracać to zajadę i sprawdzę, a nuż...samochód mam obładowany transporterami :mrgreen:

Traugutta 25 :)

seja

Post » Śro paź 20, 2010 12:57 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji ... Nadia [*]

Asia, biały oswojony kocurro z Traugutta o którym wspominałaś jedzie w pt na kastrację :wink:

Byłam na tym podwórku, próbując złapać / zlokalizować matkę i kociaka, kociak w ogródku, miski pełne po same brzegi, koty objedzone po pachy, w dupie mnie miały tzn maluch...w lokalizacji kotki pomagały mi 2 dziewczynki, siedziała kilka ogródków dalej z rudym kocurem, ale też objedzona i nawet na 3 m się nie zbliży :roll: koty trzeba porządnie przegłodzić....
Co do białasa...jedna z dziewczynek pyta się mnie ile kosztuje kastracja kocurka, bo one tzn jej mama chce wziąść kocurka...mówię "mogę wam załatwić" :mrgreen: a ona że one już mają takiego białego dużego, własnie wyleguje się u nich w domu :roll: poszła po mamę i przytargała na rękach białasa (Lizu :)), mama - sympatyczna dosyć młoda Pani (Sylwia) Kocur do nich regularnie przychodzi do domu, ale on powsinoga i nie chce być tylko w domu, płacze i się awanturuje że chce na dwór, no i znaczy :roll: Załatwiłam im kastrację na lelewela w mojej promocyjnej cenie, pożyczyłam transporterek...One chcą go zatrzymać w domku, stąd kastracja, mają nadzieję ze kocurro złagodnieje po kastracji i chetniej bedzie chciał przebywac w domku, nauczy sie kuwety..no ale nic na siłę...jeżeli tak kocha wychodzić nie mozna go na siłe więzić a i teren zna...tak czy siak one chcą się nim zaopiekować.
Obrazek

Marea

Post » Śro paź 20, 2010 15:03 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji ... Nadia [*]

To kamień z serca :wink:

seja

Post » Czw paź 21, 2010 8:41 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji ... Nadia [*]

P. Sylwia od białasa właśnie dzwoniła że mają 3ciego kociaka, złapały i jest u nich w domu. Tylko Asia nie odbiera tel ... pewnie na zajęciach. Asia, mały się drapał dosyć intensywnie jak widziałam go wczoraj, pewnie pchełki...spsiukaj go czymś (niegdyś dałam Ci 2 strzykawki, masz je w pudełku z lekami :lol: biały płyn na odrobaczenie ale ten pewnie już do wyrzucenia, a w przeźroczystej frontline na pchełki) tak kwoli przypomnienia 8)
Obrazek

Marea

Post » Czw paź 21, 2010 12:40 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji ... Nadia [*]

Już daaaawno obydwie strzykawki przekazałam na śmietnik...
Kupiłam fiprexa na kark przy Ninie i Nero i dla Nelki też starczy :)

Już jesteśmy w domu.

seja

[poprzednia][następna]