anna57 pisze:Bożena, życzysz sobie wątek nowy o Tobie

Watek?moze byc..moge nawet podac date jak z bólu nasiusiałam w gacie...
mam go w głebokim poważaniu, ale chetnie nowe cyrki poczytam.Dzisiaj bowiem dowiedziałam sie,ze guzy mam niezłosliwe,wiec jak Bóg da siłe, to jeszcze na tym forum pogoszczę..
A tak serio nie wiem, moze faktycznie walnieta jestem,ze nie zgadzam sie ,zeby ludzi nazywac "Ty debilko".Moze to jakis tutaj tajemny jezyk obowiazuje...?buuu.Jak nie wiem to prosze mnie "uswiadomic',ale mojej zgody jako osoby mogacej sie tu wypowiadać nie ma.
Moge chyba własne zdanie napisac tym bardziej ,że kolejny raz napisze:
-KOTY JAKIE TRAFIŁY DO MOJEGO DOMU ROK TEMU NIM SIE TAKIE DYMY ROZPETAŁY(W TYM CZASIE AKURAT)BYŁY ZDROWE, ZASZCZEPIONE DWUKROTNIE, CZYSTE....
Przeciez prosiłyscie o obiektywne spojrzenie, moje jest takie akurat co do TYCH kotów, a jeszcze powiem,ze nim do mnie dojechały były u WSPANIAŁEJ forumowej cioci bardzo pomagajacej na forum(nie mogłam ich odebrac bo moje dziecko walczyło o zycie w szpitalu...byłam z nim, ha.."jaka fajna mamusia ")i własnie tam gdzie teraz wiele kotów ma tymczas koty były sprawne i zadbane.A ze ta własnie osoba nie wypowie sie TO WŁASNIE DLATEGO,ZE NIE CHCE BYC "ZAJE...."-"chana"przez członkinie klubu .Na pewno jest zszokowana tym co sie tu dzieje...
A z innej beczki...trafiło do mnie kilka kotów forumowych...niektóre zaniedbane, zdychajace z dt nie u IKA6...i DLATEGO JEST MI BARDZO PRZYKRO,ze tak pieknie serducha dostają....No i dodam ,ze nim do mnie trafiły odesłałam tych ludzi na sławetny watek o mnie "watek rozliczeniowy BZW"....BO JESTEM WŁASNIE UCZCIWA...A to czy mnie tu ktos lubi to własnie jak na poczatku.....sa ludzie i ludzie....
I zapomniałam Casica dodac jedno bardzo wazne tu stwierdzenie o mnie:ja wyciagałam koty ze schronu, dałam im dom, kilkunastu dom znalazłam..Ty z tego co dobrze pamietam oddałas znalezione zwierze do schronu, wiec tymbardziej dziwi mnie Twoja postawa...Lepiej jednak "gotuj"na swoim watku, bo jak widze to wszedzie jestes i "uratowałas na pewno"wiele kotów od IKA6
"z dowcipów o wariatach można by było stworzyć wizerunek niejednego normalnego człowieka..."to nie ja "gupia"wymyśliłam...
Zofia&Sasza napisała:
"Rany, znowu się zaczyna

TO NIE JEST WĄTEK O TOBIE!"
Tak wiem, ale i o Tobie nie jest(masz swój o zbieraczkachi nie tylko), wiec sie tu tak nie promuj,nie widze róznicy jaka tu baba gada....Ty super, świadkowie Liwii tez nawet jak nazywaja kogos "ty debilko"dla mnie to wiele mówi....i nie tylko dla mnie dlatego Liwio ludzie tutaj sie nie wypowiadaja....sama sobie odpowiedz dlaczego...
Lece "pozbierać swoje koty"-sztuk 18+2 podpisano-"jeleń",choc Gucio na mnie wołali