Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!!!Hardkorowa niedziela....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 28, 2010 7:16 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Jest kuchnia i tiwi:)OKNO TEŻ!!!

witajcie, w sprawie ogłoszeń moje zadanie to było - zdjęcia, zrobiłam, zamieściłam na wątku i wysłałam do jolabuk5, bo moje miały na widoku parapet :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw paź 28, 2010 12:35 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Jest kuchnia i tiwi:)OKNO TEŻ!!!

Podrzucam, Szarotka potrzebuje dt :!:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Czw paź 28, 2010 20:34 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

Kurcze, u mnie dzisiaj sprawdzali instalację gazową, mogłam dopytać :(
A nie można by się w administracji dowiedzieć, u mnie to co 3 m-ce sprawdzają, może podczas takiej kontroli mogli by "podstemplować" :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt paź 29, 2010 10:43 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

gosiaa pisze:Kurcze, u mnie dzisiaj sprawdzali instalację gazową, mogłam dopytać :(
A nie można by się w administracji dowiedzieć, u mnie to co 3 m-ce sprawdzają, może podczas takiej kontroli mogli by "podstemplować" :roll:

Pytałam, w tej administracji nie mają swojego gazownika, zlecają na zewnątrz.

"Mój" dyżurny gazownik chce za podłączenie kuchenki + protokół szczelności 100-150zł, drogi jest, jeśli do tego trzeba będzie kupić szybkozłaczkę za 100zł, to robi się pieniądz :( :(
Dlatego szukamy dalej - kogoś znajomego...
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt paź 29, 2010 11:00 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

zacznę działac w kierunku ogłaszania szarotki, z góry sorki za dotychczasową "opieszałośc" ale czas mi się nie pokrywa z przestrzenią

na pierwszy ogień mam gotowe śliczne ogłoszonko w PDFie, proszę wszystkich zainteresowanych czytelników wątku o przesłanie do mnie na PW swoich adresów mailowych, w odpowiedzi odeślę śliczny /mojego autorstwa/ plik PDF z prośbą o rozesłanie mailowych wici wszystkim swoim znajomym

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Pt paź 29, 2010 11:30 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

już mam pierwszy sygnał, że ogłoszenie pdf super zrobione, cieszę się, że się podoba, mam nadzieję, że w efekcie przyniesie wymarzony dom dla pięknej Szaroci, przesyłajcie proszę swoje adresy mailowe, czekam na PW i proszę o rozesłanie ogłoszenia

dite

Post » Pt paź 29, 2010 11:40 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

Już je "swoim" kanałem rozsyłam, potwierdzam, super zrobione, pełny profesjonalizm :ok:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Pt paź 29, 2010 12:11 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

umieszczę ogłoszenie na allegro i gratce, ale potrzebna mi treśc
konia z rzędem dla talentów literackich!
kto pomoże?
pliz

mam taki draft, pomóżcie mi rozbudowac treśc

Złotooka, srebrna kocia piękność o nietypowym umaszczeniu ufnie patrzy na świat. Jest łagodna, przyjazna, nie stroni od kontaktu z człowiekiem, towarzyska w stosunku do innych kotów. Ma 12 miesięcy. Jest zaszczepiona, odrobaczona, wysterylizowana i zachipowana. Szuka swojego miejsca na ziemi. Kotka jest wyjątkowej urody i charakteru, wymagania wobec nowego opiekuna są wysokie.

dite

Post » Pt paź 29, 2010 12:21 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

Dodałabym, że ma książeczkę zdrowia.
I - moim zdaniem - ogloszenie nie powinno być dlugie, prz trzecim długim zaczyna się ziewać :wink:

Taką treść miała srebrna Hitachi, może coś ściągnij:
złotooka rusałka, srebrna jak księżycowy promień. Piękna i delikatna, rozmowna i wymagająca – prawdziwa gwiazda z urody i charakteru. Dogada się z innymi zwierzakami - ale nie pozwoli sobie dmuchać w kaszę, ona będzie gwiazdą

kalewala

Post » Pt paź 29, 2010 19:13 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

Czekam na PW na adresy mailowe, w odpowiedzi odeślę plik PDF - ogłoszenie Szarotki.
To jest gotowe ogłoszenie, wystarczy mail przesłac dalej, bardzo proszę chociaż o taką pomoc.

dite

Post » Wto lis 02, 2010 11:28 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

dite pisze:Czekam na PW na adresy mailowe, w odpowiedzi odeślę plik PDF - ogłoszenie Szarotki.
To jest gotowe ogłoszenie, wystarczy mail przesłac dalej, bardzo proszę chociaż o taką pomoc.

Dołączam się do tej prośby - szkoda Szarotki na te warunki...
Spróbujmy, proszę.

kalewala

Post » Wto lis 02, 2010 19:44 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

Nie chciałam o tym pisać, ale ponieważ nie dostałam ani jednego adresu mailowego, wytłumaczę, jak pilną sprawą jest znalezienie dla Szarotki domu. Rozumiem, że nikt nie może dać DT i trudno na miau o DS, że wszyscy są zajęci i raczej szukają domków dla swoich tymczasów niż dla kota, który ma przecież dach nad głową, więc "się nie pali", ale rozesłanie mojego ogłoszenia to pomoc na wagę złota.

Szarotka nie jest przebojowym kotem, przegrywa walkę o dostęp do miski, je na końcu, zbyt małe ilości. Pisałam kiedyś jakie są koszty na wyżywienie dzienne dla kilkunastu kotów na Drukarskiej, nie będę przypominać kwoty, dość napisać, że nie wystarcza na odpowiednie wyżywienie młodego, skorego do zabaw kota, jakim jest Szarotka. Przy okazji sterylizacji okazało się, że Szarotka ma niedowagę, podejrzewana jest anemia. Tu gdzie Szarotka jest teraz, nie ma szans na odpowiednie prowadzenie, na dobrą karmę, na kontrole stanu zdrowia, nie ma nawet szansy, żeby zjadła porcję kiepskiej karmy, bo kiedy wszystkie koty od miski odejdą, przychodzi Szarocia a miska jest już pusta.

To jest młoda i piękna kotka, ma uroczy charakter, być może z tego powodu domek dla Niej znajdzie się łatwiej, nie wiem, a może ktoś wymarzył sobie whiskasowego kociaka i na Nią czeka...tylko na Nią.

czekam na PW na Wasze adresy mailowe

dite

Post » Wto lis 02, 2010 20:13 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

Obrazek

dite

Post » Wto lis 02, 2010 22:29 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

podrzucam banerek:

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hwrld][img]http://tiny.pl/hwrlc[/img][/url]

powodzenia, Dziewczyny, jesteście Herkulesami!!!

Athalyse

Od: Nie paź 03, 2010 19:21

Post » Wto lis 02, 2010 22:34 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!Fachowiec od gazu wanted!!!!!

Mnie też temat mocno ruszył - banerek podlinkowany na tę stronę do apelu o pobieranie PDF.

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=6592243#p6592243][img]http://miau.strefa.pl/Lodz-Szarotka.gif[/img][/url]

P.S. Może ktoś zabierze na dogo?
Ostatnio edytowano Wto lis 02, 2010 22:42 przez graszka-gn, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

[poprzednia][następna]