Ślepaczki cz IV -prosimy o zamknięcie watku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 20, 2010 19:20 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

sebriel jest mi bardzo przykro...Obrazek

BOZENAZWISNIEWA, wszystkie propozycje są świetnie, a Temidkowi przyda się towarzystwoObrazek
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Pt sie 20, 2010 20:06 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

Tez sie ciesze ,ze maluszki z lecznicy juz w domkach...
Wrzuciłam zdjecie Maszy jako pilna adopcje....obcy ludzie wchodza na ten album i polecaja, polecaja, polecaja...nawet jedna pani o nia nieśmiało podpytuje...
Alicja Borgelt-Ty wiesz ,ze ja zakocona na ponad maksa...ale jesli "schron"to domowy jest lepszy :wink: Temidek ma kontakt z moimi zdrowymi kotami...w sypialni...ale nie liżą się...ot takie tam "spedzanie wolnego czasu"na łóżku...Wstawiłam Alicjo bardzo duzo zdjec-zapraszam w "odwiedziny na nk"
Z Temidkiem zaprzyjaźnił sie kaleki Peja, który miał dziure w oku jaka udało sie wyleczyc(dzieki szybkiej pomocy)-widzi...To cud,że nie zakaził się białaczka, bo przyjechał wtedy z Wrocławia i cieniutko z nim było :( Jak widac białaczka nie skacze :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob sie 21, 2010 9:45 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

Możecie podlinkować ślepaczki na NK?
Fundacja PRO EQUO Szczecin / Moryń kontakt 798 442 668 proequo@gmail.com

proequo

Od: Wto lut 02, 2010 13:52

Post » Sob sie 21, 2010 10:38 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

:dance: :dance2: :dance: :dance2: Ślepka z Płocka juz w domeczku jest :crying: rycze ze szczescia jak "gupia"
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob sie 21, 2010 11:13 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

:lol: :ok: za kotusię
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Sob sie 21, 2010 13:49 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

BOZENAZWISNIEWA pisze::dance: :dance2: :dance: :dance2: Ślepka z Płocka juz w domeczku jest :crying: rycze ze szczescia jak "gupia"

Obrazek
Tak się cieszę, że kotka ma domek, mój ślepaczek jest u mnie już drugi tydzień, a ile daje nam radości :1luvu:

Pozdrowienia dla nowego domku od Garfielda - ślepaczka :mrgreen:
Znajomi aż nie chcą wierzyć ,że kotek nie widzi :ok:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Sob sie 21, 2010 20:17 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

..
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Sob sie 21, 2010 21:01 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

Wtajcie
ja również poszukuje domku dla 3 kociakowi, z których jeden jest ślepy na jedno oczko moze jesteście ciotki w stanie troszkę pomóc w poszukiwaniach

Poniżej wątek na miał, ale głownie bywam na dogo
viewtopic.php?f=13&t=115764

http://www.dogomania.pl/threads/190839-Tarapaty-3-małe-kociaki-pilnie-szukaja-domków-poznań

Obrazek

Oris

Od: Pt paź 19, 2007 18:52

Post » Sob sie 21, 2010 23:51 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

No a Masza do schroniska nie pójdzie, ani do mnie nie przyjedzie(buuuu,zartuje :P )
Znalazłam jej DT na pewno...mam nadzieje,ze szybko sie dogada transport do Poznania do Slepki z Płocka... :dance: :dance2:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie sie 22, 2010 0:04 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

:dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
Nic wiecej nie moge dodac :aniolek:
Maszka idzie ku dobremu.
Obrazek Obrazek

ptok

Od: Nie paź 21, 2007 19:20

Post » Nie sie 22, 2010 9:39 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

Ślepaczki witają się z rana.... :D
Slepinek z Poznania ma juz ogłoszenie na NK w mojej galerii....najpierw Maszke "załatwimy",a potem szukamy domku kolejnemu ślepaczkowi
No oczywiscie jesli jest chętny DS dla Maszy to byłoby cudownie...marzę sobie....
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie sie 22, 2010 9:51 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

Bożena, dobra robota :ok:
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Nie sie 22, 2010 14:19 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

Obrazek
Bożenko jesteś wielka :ok:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Nie sie 22, 2010 18:02 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

halbina pisze:Zajmujemy się jeszcze tymi:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

oczywiście, gdyby ktoś chciał wesprzeć finansowo, to baaaaaaardzo by pomógł!

Biało srebrny to Wicherek, nie odzyska już wzroku na prawe oczko. Miziak niesamowity już szuka domu.
Dymny to Dark, był już na drugiej konsultacji u kociego okulisty. Na piątek mamy wyznaczony termin zabiegu usunięcia spojówki z rogówki. Rokowania ostrożne, może mieć tendecję do nawrotów :(
Koszt zabiegu to 250zł, bardzo prosimy o wsparcie, bo fundacja ma juz ponad 2000tysiące długu w hotelikach, lecznicach itp
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Nie sie 22, 2010 19:07 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -potrzeba cudu-dt czy to tak wiele ? ...

:cry: :cry: :cry: jakie bieduleńki kochane... :roll:
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]