iza71koty pisze:Monika. Jak z jedzonkiem i piaskiem dla Julci? Mogę zrobić szybciutko jakiś Bazarek.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Monika. Jak z jedzonkiem i piaskiem dla Julci? Mogę zrobić szybciutko jakiś Bazarek.
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Monika. Jak z jedzonkiem i piaskiem dla Julci? Mogę zrobić szybciutko jakiś Bazarek.
aglo pisze:Dziewczyny, zaraz się chyba popłaczę. Juz mi cierpliwości brakuje do tej kociej maupy.
Dziś zalany wózek Antka-chciałam dziecko w nim położyć, a tu smród kocich sików.
Mój mąż jeszcze nie wie, ale boję się, że dni Luny są policzone u nas. Bo o ile tolerował i szybko wybaczał zalane kołdry i koce należące do nas, to Antosiowe rzeczy były tabu.
Wczoraj jeszcze jakos ten leżaczek przeżył, ale wózek? I to jeszcze gondolę.
Najgorsze jest to, że te rzeczy mamy pożyczone od rodziny...
aglo pisze:Dziewczyny, zaraz się chyba popłaczę. Juz mi cierpliwości brakuje do tej kociej maupy.
Dziś zalany wózek Antka-chciałam dziecko w nim położyć, a tu smród kocich sików.
Mój mąż jeszcze nie wie, ale boję się, że dni Luny są policzone u nas. Bo o ile tolerował i szybko wybaczał zalane kołdry i koce należące do nas, to Antosiowe rzeczy były tabu.
Wczoraj jeszcze jakos ten leżaczek przeżył, ale wózek? I to jeszcze gondolę.
Najgorsze jest to, że te rzeczy mamy pożyczone od rodziny...
Afatima pisze:Też pewnie głupie pytanie... próbowaliście feliway albo krople Bacha?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 309 gości