[Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob cze 26, 2010 19:27 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

A mnie rozłożyło i na wystawę nie dotarłam :(
Wszystkie kicie śliczne są, ale te nasze dachowce to i tak najcudowniejsze :1luvu:
Obrazek

Magdulka

Od: Wto wrz 08, 2009 12:40

Post » Sob cze 26, 2010 20:28 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

asika5 pisze:mam domek dla koteczki ok 7 tygodniowej o umaszczeniu tygryska, rudej, lub trikolor
proszę oferty ze zdjęciami na maila asika5@o2.pl
kotek będzie mieszkał z psami:)

jakby ktoś takie cudo znalazł to ja się zgłaszam na DT :1luvu:
Obrazek
zakochałam się w niej :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dorotko powiedziałaś mi dziś jak ty to zrobiłaś więc jak wróciłam do domu to zapakowałam małemu GOURMET PURINA do pyszczka iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii załapał że trzeba przeżuwać :ok: widać że mu posmakowało
więc mleczko odstawiamy;)

To bengal jak nic :1luvu: u nas taki chodził (oogromny). Ale i tak nic nie pobije kota jakiego dzisiaj widziałam- jakaś pani do dobrzyniewa przyjechała i miała ślicznego kociaczka na szelkach-taki żólto-rudy (taki jakby ciemnozółty kolor, trudno określić) w ciemnobrązowe, prawie czarne paski, i białe skarpetki i brzuszek 8) Cudo :) I futro takie długie. No to-nie mogłam się powstrzymać-zapytałam o rasę. Zwykły 8O Ale normalnie jak tygrys :) Taki ok. ze 3-4 miesiące :) Bo widać było, że starszy od tego naszego kocurka :P
Ale cudny był :)

asica15

Od: Nie cze 06, 2010 13:26

Post » Sob cze 26, 2010 21:03 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Międzynarodowa Wystawa Kotów Dragon Show w Białymstoku - dzień I za nami!
:arrow: http://kotkowo.pl/index.php?option=com_ ... &Itemid=33
Obrazek

kotkowo.pl

Od: Pon lis 02, 2009 23:54

Post » Sob cze 26, 2010 21:14 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Przedstawiam Wam Henia. Henio to wypadek przy pracy - w przenośni i dosłownie. Więcej szczegółów napisze pewnie Agata.
Póki co Henio dochodzi do siebie w klatce na biurku. Może jest ktoś chętny na całodobową opiekę?

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

kotkowo.pl

Od: Pon lis 02, 2009 23:54

Post » Sob cze 26, 2010 21:36 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Ja się opiekowałam dzikimi ptakami :) Mogłbym wziąć :) Ale-niestety-boję się, że Nika jeszcze ją zeżre...ona nawet jak jest najedzona, to łapie róże stworzonka. I gdzie je niesie ? Do mnie, na łóżko. A raz mi taką niespodziankę rąbnęła do plecaka :/

asica15

Post » Sob cze 26, 2010 21:45 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

kotkowo.pl pisze:Przedstawiam Wam Henia. Henio to wypadek przy pracy - w przenośni i dosłownie. Więcej szczegółów napisze pewnie Agata.
Póki co Henio dochodzi do siebie w klatce na biurku. Może jest ktoś chętny na całodobową opiekę?

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

:ryk: Przepraszam, ja wiem że to nie sprawa do śmiechu, ale mina Henia :ryk: "WYPUŚCIE MNIEEEE"

Dzięki za boskie towarzycho na wystawie :ok:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Sob cze 26, 2010 23:04 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Ech, nie ma to jak sobie rozrywkę zapewnić...

No więc w dzień wystawa - dzięki wszystkim staczom, potrząsaczom i towarzyszom :1luvu:
I oczywiście zapraszamy wszystkich chętnych na jutro...

Wracaliśmy sobie do domu przed 18 a tu pod klatką moją siedzi kot domowo - piwniczny pani Danusi - tj siedział bo zwiał jak podeszłam (nadal pamięta że mu wycięłyśmy co nieco, lub po prostu "jest nieśmiały" :twisted: ) A w miejscu gdzie siedział wcześńiej siedział ... Henio :( Henio to mikrosikoreczka modra. Właśnie wychodzili sąsiedzi "o to ptaczek z naszego gniazda" - sikorki mają gniazdo na elewacji nad ich oknem (2 piętro :roll:) ale nic - mój mąż poszedł dzielnie wsadzić Henia na miejsca a ja z Krzysiem do domu. Trwało to trochę i w drzwiach pojawił się blady jak ściana TŻ - ledwie doszedł do łóżka i legł 8O Podczas akrobacji na elewacji (przypomnę - 2 piętro :strach: ) coś mu "klikło" w kręgosłupie :(
Henio natomiast wylazł z gniazda po raz drugi i "sfrunął" na dół choć to łagodne określenie jego przemieszczania się dół. Sąsiad poszedł - mieliśmy go jeszcze raz włożyć ale mały sfrunąl za szafki i trzeba było odstawić meble :roll:
Popatrzyłam obiektywnie na elewację i niestety - nikt z nas nie sięgał do gniazda :( Dlatego właśnie PTAK wylądował w "klatce na papugę" - nie powiem by mnie to ucieszyło - za chwilę miałam pojechać po klatkę łapke do Bogusi i z p. Danusią spróbować pozyskać 5 syfków w piwnicy pobliskiego wieżowca. A tu - mąż leży i się nie rusza, Krzyś jest zbulwersowany a ptak głodny. Na szczęście Bogusia poratowała i wykonała dzielnie misję pozyskania syfków. Mamy 4 malusie tricolorki i jeden rudasek. Słodkości choć oczy narazie w fazie odmaczania :roll: Kotkę udało się ciachnąć "na cito" i XMOnikaX została zatrudniona jako kocie taxi - Danusia serwisowała od 2h niu syfki a ja ptaka :roll: Ech...
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Nie cze 27, 2010 13:35 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Heh, no ale tam mina Henia to naprawdę rozbrajająca :D Jak jest osłabiony to glukozy mu trzeba dać (ok. 1 płaska łyżeczka na szklankę wody). My zawsze jak jakieś dzikie ptaki mieliśmy, to im dawaliśmy glukozy i wszystko było OK :)

asica15

Post » Nie cze 27, 2010 14:16 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

1969ak pisze: Mi wpadły w oko (jak określiła Basia) koty w piżamach. Rosyjskie niebieskie w czarne paski. Śliczne :D
Dzisiaj jeszcze raz się przyjrzałam. Wcale nie rosyjskie - brytyjczyki i to krótkowłose. Żeby nie zapamiętać :roll:
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Nie cze 27, 2010 14:47 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Moje małe najnowsze tymczasiątka - Łupinki :roll: chłopak i dziewczynka, dziewczynka ze srebrnymi plamkami na grzbiecie

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Aga wstawisz do Kotkowa??

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Nie cze 27, 2010 15:26 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

COMA coś wiadomo z tą kotką ? ja jutro w dzień mam egz. a od 14-21:30 pracuje, mogę wziąć ją po pracy, a jak będę jechać we wtorek do Ostrołęki do rodziców to wezmę ją ze sobą, mam nadzieję, że 1,5 godzinną podróż jakoś wytrzymamy :wink:

pchelka

Od: Pt gru 25, 2009 1:47

Post » Nie cze 27, 2010 15:32 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

no i mam nadzieję, że nie zje moich kotów, bo tata by mnie za "swojego" kocura ukochanego chyba wydziedziczył i całą linię po mnie :wink: a mama za swoją Melę... każdy ma swojego... więc czas też tymczasowo na mnie :roll:

pchelka

Od: Pt gru 25, 2009 1:47

Post » Nie cze 27, 2010 17:59 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Monia - no profesjonalne foto na profesjonalnym tle. Rozwijasz się fotograficznie :)

Dziękuję wszystkim za udział w Wystawie - brygadzie ciągaczy klatek, namawiaczom, naganiaczom i sile żebrającej. :1luvu:
Jesteście super (choć wiadomo powszechnie że nic tak nie umila weekendu jak pożebranie w dobrym towarzystwie 8) )
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Nie cze 27, 2010 18:53 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Ponawiam :twisted:
mam dom dla koteczki ok 7 tygodniowej proszę o fotki na maila asika5@o2.pl obiecałam dziewczynie że będzie miała kotka, nie może przyjść na mruczenie więc ja pośredniczę

tak wyglądał pierwszy raz
Obrazek

a tak kolejny
Obrazek

U mnie lekko nie ma :twisted: czas już się usamodzielnić!
Dziś moja mam stwierdziła, że to chłopczyk. Więc ogłaszam konkurs na imię dla kicia
Nagroda będzie trzymanie na mruczeniu :ryk:

asika5

Od: Pon gru 15, 2008 21:52

Post » Nie cze 27, 2010 19:03 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Asia, jesteś pewna, że chcesz go oddać do nowego domu :wink:
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

[poprzednia][następna]