Radlin i koty Pani I. bez zmian ... WATEK DO ZAMKNIĘCIA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 19, 2010 18:39 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

Ale luzak :D a w transporterku był taki zestresowany.

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Sob cze 19, 2010 19:02 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

A jak On ma na imię?bo wołam Go Kiciuś i przychodzi:)
Gosiara

Post » Sob cze 19, 2010 22:04 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

kurcze....na słoneczku koteczek sie wygrzewa....cudownie :ryk:

Gosiara zrób troche fotek zrob, moze nasze piękne kocie tez zapozują 8)

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Nie cze 20, 2010 15:19 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

Nie jest łatwo ze zdjęciami koty buszują po strychu rzadko siedzą w oknie jak uchwycę porobię foty,byłam dziś zmieniłam michy na większe na suche i wodę.Napełniłam michy i pojechałam do domu żadnego nie widziałam,One podobno wieczorem buszują a w dzień odsypiają :wink:
Gosiara

Post » Pon cze 21, 2010 9:36 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

podnoszę bo jeszcze zostały koty w szopie....w tym ciężarne... jak ich zdrowie? jak te nadżerki, krwawienia?????

malawaszka

Od: Pon maja 24, 2004 23:58

Post » Pon cze 21, 2010 13:36 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

dzis rano została wysterylizowana 1 kotka (z szopy) ...wprawdzie nie ta bura , bo cwaniara czujna była i nie dało sie jej złapac ale wzielismy inna która miała tydzien do porodu.... wiec 1 jest.... ta bura pewnie tez ma z tdzien nie wiecej.... ale nie wiem czy ja mozna operowac bo tez zaczeła tracic sersc... niewiadomo czy nie maja jakis pasozytów kocie

Bardzo prosze o wspomożenie finansowe fundacji Szara Przystań, któa wysterylizowąła nam juz 7 kotów radlińskich !!!

Betta

Post » Pon cze 21, 2010 16:28 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

Niebawem będą rodzić się kolejne kociaki, będą chorować, umierać... skąd my tyle DT i funduszy nazbieramy, żeby uratować wszystkie kocięta :( DT posterylkowe potrzebne na wczoraj!

Betta - zmień tytuł.

zerduszko

Post » Pon cze 21, 2010 19:05 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

Jeden z kotów które pojechały do Fundacji Przyjaciele dla zwierząt nie żyje. Ponoć stało się to dziś w nocy, ponoć miał wymioty.
Podejrzewam, że to panleukopenia. Bo co innego tak szybko wykończy kota? Zwłaszcza że z innych miejsc w które poszły koty nie ma doniesień o tym że chorują na coś poza katarem.

:(((((((((
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Pon cze 21, 2010 19:58 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

:( tragedia.... a reszta kotów tam? co z nimi?

[']

malawaszka

Od: Pon maja 24, 2004 23:58

Post » Pon cze 21, 2010 20:45 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

Stajenne OK! tfu,tfu!
Gosiara

Post » Pon cze 21, 2010 21:05 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

Nasze też ok.
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Wto cze 22, 2010 7:51 Re: RADLIN potrzebne DT posterylkowe Pilnie !!

Biedny kociak :( [']

Posterylkowa kotka, która jest u mnie ma się całkiem dobrze. Trochę ją moja obecność krępuje, ale przyłapałam ją rano oblizującą się nad michą ;) Nie widziałam oznak wypróżnienia się ;)
Trochę syczy, ale nie gryzie i nie wyrywa się. Zastrzyk mogłam jej zrobić w pojedynkę.
Myślę, że jak na tak stresującą sytuację zachowuje się całkiem ok. Dałabym sobie łapkę uciąć, że to jest ta kotka http://images40.fotosik.pl/301/823bf30f4926fd4bmed.jpg ;)

Czy ktoś ma pożyczyć klatkę kennelową? Musimy zdążyć przed kociętami, z 6 czy 7 kocic będzie ich z kilkadziesiąt :(

zerduszko

Post » Wto cze 22, 2010 7:59 Re: RADLIN potrzebne DT posterylkowe Pilnie !!

zerduszko, biała kocia została...ta jest inna

podaj mi maila na PW

aa....trafiła ci sie wyjątkowo spokojna kocia....2 buraski to niezłe ziółka... tą miziasta próbowałam złapac delikatnie...to mi się subtelnie wyslizgnęła ale niopatrznie zcisnęłam jej ogonek :twisted: co było dla niej wysoce niekomfotowe gdyż wydała pare pomruków niezadowolenia po czym rozglądnęła się i zrobiła zamach zębskami na eweliny pięty 8O
na ogonku kocia ma zgrubenie... wogóle wygląda jak chodzace nieszczeście.... te 2 buraski to chyba siostry...świetnie sie dogaduja

Betta

Post » Wto cze 22, 2010 10:20 Re: RADLIN potrzebne DT kolejne 4 maluchy w szopie :(

Betta pisze:KOty z szopy.....

wyglądaja lepiej...ciagle biała najgorzej...pojawiły się tam 2 nowe koty.... czyli razem 12 ...w dodatku 1 jest zaciazona bura - a biała tez ma dziwnie duzy brzusio....

KOCURKI

Głodomor, nie jest strachliwy ale mizianie niekoniecznie, duży
Obrazek

Dostojny kocur, lubi byc miziany, nie jest płochliwy - wczesniej krwawiło mu z noska, kichał i oczka ciekły, teraz lepiej juz ale z oczka cos chyba jeszcze leci
Obrazek

Kocice

Biała, która była w najgorszym stanie - ma cos zapadniety grzbiet ... i jakos duzy brzusio ...hmm
Obrazek

Czarna - chudzinka, płochliwa
Obrazek

Nowa kocica (chyba "ona") - daje sie miziac, nie jest płochliwa
Obrazek

Biało-rudo-bura
Obrazek

Biało - bura
Obrazek

2 bure koteczki - ta u góry w ciązy, ta na dole strasznie miziasta i jakies futerko przezedzone
Obrazek

Jak wygląda sytuacja tych kotów ??
Są ciągle w szopie czy udało się je gdzieś umieścić ?
Co z tą biała kocicą ?
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Wto cze 22, 2010 12:56 Re: RADLIN potrzebne DT posterylkowe Pilnie !!

Koty nadal siedzą w szopie. Na szczęście stan ich zdrowia uległ poprawie (mam nadzieję, że problemy z sierścią to sprawka pcheł). Teraz najważniejsze je wysterylizować, jest co najmniej 7 kotek -> jedna z nich u mnie dochodzi do siebie po sterylce aborcyjnej.

zerduszko

[poprzednia][następna]