KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 20, 2010 20:17 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Marea pisze:Asia, piszę, dzwonię, telefon Ci wsiakł? są chętni na Suzika :) i chcieliby ją obglądnąć, daj znać kiedy wracasz...

Wracamy jutro :) z rana .
Ja i 8 kotów...
Moja mama zaczyna wątpić w moje zdrowie psychiczne ...z racji ilości kotów... brat mówi , że nie chce ze mną mieszkać jak tyle kotów tam będzie...

Przeprowadzona już jestem.
Wszystkie graty , a w zasadzie ich 95% są już na nowym mieszkaniu.
Została jeszcze drukarka, bo exTŻ chciał coś drukować jak wróci z dolnośląskiego.
Krzesło i ręcznik...i to chyba wszystko...plus trzeba tam posprzątać...

Jeszcze trochę i mój laptop wróci z naprawy...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pon cze 21, 2010 15:36 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Kocie cudne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kropkaXL pisze:Marzenka-Ty sie nie śmiej-w tym cos musi być!-niektórzy w to wierzą!(ja czasem też :oops: )

Ja też wierzę.. "Normalnie" :wink: jestem Lwem, a z chińskiego Szczurem.. I kociste i szczurzaste uwielbiam, to jak w to nie wierzyć??? :lol:
Kużden ciągnie do swojego :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon cze 21, 2010 15:47 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Do Seji dowiozłam dziś 2 kolejne kociaki :roll: Piwngwiny :) nazwałyśmy je Kali i Kala :lol: dla kotków są grzeczna, na ludziów jeszcze prychają :)
Suzi okłada wszytskie kociaki :ryk: łobuz jeden, u mnie była grzeczna i przytulaśna do kotów, może dlatego że moje duże, ciężko stwierdzić, ale przyjaźnić się z kociakami pozostałymi nie chce :roll:
Jutro wpada Pani ją obglądnąć :)
Jumi prycha na koty a do człowieka się pcha, z kolan diabeł nie chce zejść :lol: Gaga oberwała dziś od niej po oku :roll:

Gaga i Hoga to przekochane małe szczurki, wychowane przez człowieka i to widać, są mega przytulaśne :)

Niebawem foteczki, Asia niestety nie ma neta na nowych apartamentach puki co :)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon cze 21, 2010 16:30 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kaprys2004

Post » Śro cze 23, 2010 13:22 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Stan aktualny u Seji 8) :lol:

Gagi :) --> Obrazek Obrazek

Hogi :) --> Obrazek

Gagi i Hogi w objęciach :) --> Obrazek Obrazek

Jumi, sykliwa dla koteczków, niesamowita przylepa dla człowieka, upierdliwie nakolankowa, zwalasz ja, uciekasz a ona i tak znajdzie sposób by się na Ciebie wdrapać :lol:
--> Obrazek Obrazek

Kala i Kali :) najnowsze nabytki, kociaki uratowane z piwnicy z Hallera, jeszcze dzikuja ale dobrze rokują :lol: zżyte ze sobą bardzo :)
---> Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

No i na koniec Suzik, mój kochany, śliczna szylkretka, brojek jak to Asia twierdzi :)
--> Obrazek Obrazek
Obrazek

Marea

Post » Śro cze 23, 2010 17:42 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Ranyjulek, ale przedszkole :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw cze 24, 2010 15:55 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

:kotek:
Obrazek

Marea

Post » Czw cze 24, 2010 16:07 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Jakie śliczne przedszkole :1luvu:

Kaprys2004

Post » Czw cze 24, 2010 19:44 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

:lol:
Obrazek

Marea

Post » Czw cze 24, 2010 22:27 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

o mamusiu faktycznie żłobek! Pięknoty!
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Czw cze 24, 2010 22:31 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

:mrgreen:
Obrazek

Marea

Post » Sob cze 26, 2010 18:44 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Chwilowo mam net :)

Kociarnia względnie zdrowa...ja zmęczona :)
Kuwety 3 po 3xdziennie...

Szaleją , broją, brudzą...standard :)

Teraz wszystkie razem śpią...dziś złapałam całą 6tkę śpiącą w transporterku :ryk: jedno na drugim :)
Marea ma początki kociej zbieraniny w mmsach.

W poniedziałek zaopatrzę się w komputer...nowy...stary na śmietnik mogę wyrzucić... i zamówię instalację neta w nowym mieszkaniu, bo jeszcze jutro tu wpadnę exTŻ pomolestować o dostęp do lapka....

Jumik jest trochę chora - koszmarnie się zbieguniła , ale już jest lepiej.

Tina kocha i bawi się z całą bandą :)
Mega zaskoczenie : jedziemy z Władka do Gdańska, Gaga i Hoga w transporterze z Tiną...Tina doznała nagle przypływu miłości i wylizała obydwie od ogona po uszy :ryk:

Kolokwializmy jeszcze słyszę od Kali i Kalego, ale od dziś cała banda siedzi ze mną w jednym pokoju i Kali z Kalą nawet przyjdą się przytulić spać do mnie :)

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Sob cze 26, 2010 22:41 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Właśnie wróciłam od Asi :lol: podrapana i z obolałymi ręcami, a to tylko przedsmak tego co ma Asia :)
Najgorsze są Gaga i Hoga, obsiadują ręce, nogi, drapią gryzą :twisted: małe dranie :)
Suzik ma swój świat, swoje zabawki i nie wisi na człowieku, przychodzi rzadko i po to by się wtulić :)
Biedny Jumik - źle z nią, pochudła, jeździmy do weta, tyłeczek ma poodparzany od biegunki ale kupki juz ciut gęstsze, trzymajcie za nia kciuki :(
Kali i Kala....dzikują i uciekają ale o dziwo na wieczorne spanko przychodza do łóżka, blisko człowieka, wytarmosiłam Kaliego a on moje ręce, w zabawie :) powoli się oswajają :kotek:
Obrazek

Marea

Post » Nie cze 27, 2010 8:20 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Na odparzoną pupcię dobry jest atecortin.
Obrazek

Blusik

Od: Czw lut 22, 2007 22:29

Post » Nie cze 27, 2010 9:18 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Dzięki, polukam w aptece, puki co Asia kupiła Bepanthen, bo Jumik ma takie biedny tyłeczek że usiąść nawet nie może, najlepsze że ten mały przytulaczek gramoli się na człowieka, kolana bądź na ramie :roll: a z tyłeczka jej leci :roll: nie na ręczniczku, na kolana tylko i wyłącznie
Obrazek

Marea

[poprzednia][następna]