Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Arcana pisze:Jessi, pare ogłoszeń z Twoją fotą i miśkami ... i kolejka sie ustawi. Nawet transportu nie będziemy szukać, sami dojadą.![]()
Może szkoda miśków na wychodzące. Młody kot skończy pod kołami samochodu, takie życie. Brat stracił dwa koty prawdopodobnie po trutce na szczury, jedną kotkę miał poszarpaną przez psa, ostatnio przyjaciele pochowali koteczkę przejechaną na drodze.
kalair pisze:Jessi, i po co się wypierasz..![]()
jessi74 pisze:Arcana pisze:Jessi, pare ogłoszeń z Twoją fotą i miśkami ... i kolejka sie ustawi. Nawet transportu nie będziemy szukać, sami dojadą.![]()
Może szkoda miśków na wychodzące. Młody kot skończy pod kołami samochodu, takie życie. Brat stracił dwa koty prawdopodobnie po trutce na szczury, jedną kotkę miał poszarpaną przez psa, ostatnio przyjaciele pochowali koteczkę przejechaną na drodze.
jeszcze żebym to ja była naprawdę na tym zdjęciu
kropkaXL pisze:Aguś-ciesz się,że nie musiałaś ich dźwigać-całkiem sporo ważą miśki!
kropkaXL pisze:jessi74 pisze:Arcana pisze:Jessi, pare ogłoszeń z Twoją fotą i miśkami ... i kolejka sie ustawi. Nawet transportu nie będziemy szukać, sami dojadą.![]()
jeszcze żebym to ja była naprawdę na tym zdjęciu
A Ty figlarko![]()
![]()
-naprawdę uwierzyłam!
kalair pisze:Kropulek, serio serio?![]()
![]()
A tych fotek z tyłu nie widziałaś?![]()
Hej Braciszki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 111 gości