Ewaa6-kciuki za Ten domek
M_o- beedzinskie koty maja swój wątek
dam linka ku przypomnieniu
viewtopic.php?f=1&t=107067Korciaczki-imiona nadaje Beetysolo-wiec mysle,ze to ona nadała imie yoszko
szkoda ,ze nie wpadlyscie, ale zapraszamy za tydzień
Bagirka jest bardzso z zachowania yoszkowata, nawet nie wiem czy nie bardziej niz sam Yoszko
a ja dzis relacje z opoznieniem , bo nadaje z drabiny u kumpeli-malowanie
więc...
hyhyhy
sa nowe domki
hyhyhy
do domku pojechały kotki
-dzis dom znalazl
-Atosik-

-bedzie rozpieszczany, domek kociolubny, jedyny minus ,ze od wiosny wychodzacy.Ale atos był kiedys wychodzacym kotem-wiec mam nadzieje,ze bedzie dobrze.jego nowy pan bardzo fajny
-Jolka-

-zamieszkała u mlodych ludzi.dziewczyna miała w domu rodzinnym koty, teraz zamieszkała sama-mieszka w mieszkaniu, jestem w kontakcie
a wczoraj domki znalazły
- Krówka

-dzwoniłam do domku, bardzo fajny, juz zakocony, wiec mam nadzieje,ze nie bedzie walk, ale na razie kicia je, wyleguje sie i wogole-jest oki
-moja Aurorka

-tu nie mam numeru, ale to znajomy pracownika, miał koty , ktore wyprowadziły sie ,ze tak powiem z pewna Pania.Stwierdził ,ze dom bez kotów pusty
Zamieszkała na paderewie
i dodzwoniłam sie do domku burasia-jest superowy
Pani zachwycona nim na maxa, nawet juz mysli, czyby sie nie dokocic, bo kico zostaje sam w domu, jak ona jest w pracy
Trojka po zmarłym nie bardzo je niestety, tylko bella cos tam skubnęła, ale dla niej jedzenie to chyba nałóg
Frotka została wymiziana przez ronni i zaczla z niej wychodzic super przytulak, ale nadal zestresowana, nie je
Na wybiegu kroluje jak zwykle Lukrecja
-