Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Magis, dopiero teraz zauważyłam, że jesteś aż z Poznania...
Znalazłam na razie 8 książek i dwa nowe kocie kubki. Tytuły i autorów mogłabym podać, ale wydaje mi się, że trochę bez sensu jest, żebym wysyłała Ci ten cały ten papier najpierw do Poznania (po to, abyś Ty mogła potem powysyłać to zwycięzcom bazarku), a poza tym spowodowałoby to jeszcze spore opóźnienie i dodatkowe koszty![]()
Serdeczne dzięki za chęć pomocy, ale może...
Aleba pisze:Na pewno potrzebny będzie ktoś na poniedziałek (zakładam optymistycznie, że będzie jeszcze komu te kroplówki podawać...).
Poza tym zawsze przyda się pomoc typu sprzątnięcie kuwet, umycie misek, wymiana wody, podanie żarcia. Drobiazgi, ale to też ktoś musi robić.
Lecznica czynna jest 10-20, w tym czasie trzeba się zmieścić z wizytą. Jeśli będą kroplówki, trzeba mieć zarezerwowane ze 2 godziny minimum.
Aleba pisze:No i dalej potrzebujemy DT!
Dla dorosłej przemiłej burasi, która próbuje przeniknąć przez pręty klatki i przytulić się do człowieka i nie pozwalała mi dzisiaj posprzątać sobie kuwety, tak barankowała i właziła na mnie.
I dla 2 maluchów buraśnych, śmiesznych puchatych brzdąców, które wiszą na prętach klatki i płaczą, żeby je wypuścić
Magis pisze:Aleba pisze:No i dalej potrzebujemy DT!
Dla dorosłej przemiłej burasi, która próbuje przeniknąć przez pręty klatki i przytulić się do człowieka i nie pozwalała mi dzisiaj posprzątać sobie kuwety, tak barankowała i właziła na mnie.
I dla 2 maluchów buraśnych, śmiesznych puchatych brzdąców, które wiszą na prętach klatki i płaczą, żeby je wypuścić
napisz w jakim są stanie zdrowia i czy będą fotki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 114 gości