Pimpek-Gustaw. DS u Dulencji! Miziak jakich mało :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 03, 2010 19:24 Re: Pimpek-Gustaw. DS u Dulencji! Przyszły Lew Kanapowy :)

Gucio ma nową koleżankę, tymczaskę :D :D

Strasznie Mu się podoba i zaczepia Ją ile wlezie :D :D

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Wto sty 05, 2010 22:15 Re: Pimpek-Gustaw. DS u Dulencji! Przyszły Lew Kanapowy :)

Gusior szaleje, gania za piłkami i Leonem ile wlezie :1luvu: :1luvu: :1luvu: Badania ok :ok: :ok: :ok:

Tylko footro nam wychodzi na potęgę, ale jak twierdzi wet musi :roll: wyleźć to, co było zniszczone i zmierzwione... No i Szanowny Gucio musi się wreszcie umyć :wink:

Dulencja

Post » Sob sty 09, 2010 15:29 Re: Pimpek-Gustaw. DS u Dulencji! Przyszły Lew Kanapowy :)

Gucio już sam przychodzi na głaski :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Czuje się swietnie, humorek wyjątkowo demolujący, stanowią piękny duecik z Leosiem :1luvu:

Je w łazience, tylko swoje jedzonko no czasem jakiś wół zostanie pożarty albo tuńczyk się napatoczy :wink:
Jak na niego patrzę, to jest normalnym, młodym, rozbawionym kotem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tylko futro pokazuje, że jest chory.... Ale koty mocznicowe tak mają.
Robiliśmy badania: kreatynina 1,7 , mocznik 78, usg w normie :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dulencja

Post » Sob sty 09, 2010 15:53 Re: Pimpek-Gustaw. DS u Dulencji! Przyszły Lew Kanapowy :)

Nooooo brawo Gutek !!! :ok: :ok: :ok:
Brawo za głaski i brawo za te wyniki :D :D :D
Magda po prostu jesteś MEGA ! :1luvu:

Wyłażące futro jest okropne.. moja kota lnieje na potęgę 24/dobę 365 dni w roku.. :evil:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Sob sty 09, 2010 19:41 Re: Pimpek-Gustaw. DS u Dulencji! Przyszły Lew Kanapowy :)

iskra666 pisze:Nooooo brawo Gutek !!! :ok: :ok: :ok:
Brawo za głaski i brawo za te wyniki :D :D :D
Magda po prostu jesteś MEGA ! :1luvu:

Aniu, ja nic nie robię :roll: Leon zabawia towarzycho, ja tylko je kocham 8) Gucio sam doszedł do wniosku, że lepsze głaski Dużej niż sporadyczne Leona i rzadkie mycie przez Edę.... Ja mam wielkie szczęście, bo moje koty nie walczą ze sobąpomimo, iż moje dokocenie postępuje postępowo :wink: , nie jednocześnie się znaczy :wink: , kochają się, pomimo dużego zakocenia, akceptują się wzajemnie :mrgreen: :mrgreen:

Ja po prostu mam mega szczęście w życiu :lol: :lol: :lol:
Ostatnio edytowano Nie sty 10, 2010 18:15 przez Dulencja, łącznie edytowano 1 raz

Dulencja

Post » Sob sty 09, 2010 19:55 Re: Pimpek-Gustaw. DS u Dulencji! Przyszły Lew Kanapowy :)

Dulencja pisze:Aniu, ja nic nie robię :roll:

Jak to nic?
A kto gotuje woła?
A kto włącza bajki?
A kto kocha?
hm? :twisted:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Wto sty 12, 2010 23:44 Re: Pimpek-Gustaw. DS u Dulencji! Przyszły Lew Kanapowy :)

Gucior ma się świetnie :mrgreen: :mrgreen:

Szaleje, bawi się, wariuje :mrgreen: :mrgreen: Kocha podkradanie parówek i pełną wariację z owym kawałkiem :1luvu: :1luvu: Wykłada sie do spania "kołami do góry", przychodzi na głaski... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Po prostu full pocja kocia :wink: :twisted: :twisted:

Dulencja

Post » Pt sty 15, 2010 21:31 Re: Pimpek-Gustaw. DS u Dulencji! Przyszły Lew Kanapowy :)

Gunior z Leosiem niedługo będą się prowadzać za ogony, taka miłośc wielka :twisted: :twisted: :twisted:

I tu nasuwa mi sie pewne pytanie....Czyżby któreś było.... :roll: Płeć przez weta potwierdzona była u obu 8) :lol:

Dulencja

Post » Pt sty 15, 2010 21:39 Re: Pimpek-Gustaw. DS u Dulencji! Przyszły Lew Kanapowy :)

Dulencja pisze:Gunior z Leosiem niedługo będą się prowadzać za ogony, taka miłośc wielka :twisted: :twisted: :twisted:

Ale ci zazdroszczę :roll: moje To tylko myślą komu by tu przywalić, albo pogonić (szczególnie biednego Alka :roll: ) o takich widokach jak u Ciebie, mogę tylko pomarzyć ;)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob sty 16, 2010 17:17 Re: Pimpek-Gustaw. DS u Dulencji! Przyszły Lew Kanapowy :)

Moja Mam, której Gucio wlazł dziś na kolana 8O 8O 8O 8O , nie mogła uwierzyć, że to był dziki kot :roll:

Dulencja

Post » Pon sty 18, 2010 20:51 Re: Pimpek-Gustaw. DS u Dulencji! Przyszły Lew Kanapowy :)

Szkoda, że tak mało jest takich ludzi jak Magda czy Kama, że nie wspomnę o innych z tego forum. Może wówczas takie koty jak Buka, Kropek, Ciekawska czy nawet Kiler i wiele, wiele innych mogłyby dostać szansę na oswojenie się z człowiekiem. Ostatnio Buka, siedząc w kąciku szafki, zsikała się ze strachu na mój widok. W dwie godziny tygodniowo, to chyba więcej szkody tym kotom robimy niż pożytku :roll:

A tu proszę, kiedyś niewidzialny Pimpek-Gucio sam wskakuje na kolana... 8O 8O 8O Niechby się jeszcze zaczął myć :wink:
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Od: Sob mar 28, 2009 14:14

Post » Pon sty 18, 2010 20:55 Re: Pimpek-Gustaw. DS u Dulencji! Przyszły Lew Kanapowy :)

Bez wątpienia stworzyła Potffora :twisted: :twisted:

Gucio lata jak opętany, szaleje z parówką, śpi z Leonem na szafie :twisted: :twisted:
Bawi się i piecze na kominku :twisted: :twisted: Jest wyluzowanym, bardzo rozbrykanym i brojącym kotem :twisted: :twisted:

A mnie serducho rośnie :wink: :lol: :lol:

Dulencja

Post » Pon sty 18, 2010 21:00 Re: Pimpek-Gustaw. DS u Dulencji! Przyszły Lew Kanapowy :)

Nadrabia chłopak, nadrabia. I dobrze. Z tego co widzę, to wszystkie nasze "dzikusy" prędzej czy później zaczynają kojarzyć, że zabawa to jest to, do czego koty są stworzone ;)
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Post » Pon sty 18, 2010 21:13 Re: Pimpek-Gustaw. DS u Dulencji! Przyszły Lew Kanapowy :)

Tajemniczy Wujek Z. pisze:Szkoda, że tak mało jest takich ludzi jak Magda czy Kama, że nie wspomnę o innych z tego forum. Może wówczas takie koty jak Buka, Kropek, Ciekawska czy nawet Kiler i wiele, wiele innych mogłyby dostać szansę na oswojenie się z człowiekiem. Ostatnio Buka, siedząc w kąciku szafki, zsikała się ze strachu na mój widok. W dwie godziny tygodniowo, to chyba więcej szkody tym kotom robimy niż pożytku :roll:

A tu proszę, kiedyś niewidzialny Pimpek-Gucio sam wskakuje na kolana... 8O 8O 8O Niechby się jeszcze zaczął myć :wink:

Rafał, wyadoptuję Maszę i kolejnym moim tymczasem będzie jakiś "dzikie" :wink: futro z Milanówka :wink: I nie dlatego, że to napisałeś, ale dlatego, że na przykładzie Gucia wiem i widzę, jak zniko-kot może się zmienić :lol: Bo koty o których piszesz, nie są dzikie, po prostu potrzebują domu :roll:

Dulencja

Post » Pon sty 18, 2010 22:59 Re: Pimpek-Gustaw. DS u Dulencji! Przyszły Lew Kanapowy :)

Dulencja pisze:Rafał, wyadoptuję Maszę i kolejnym moim tymczasem będzie jakiś "dzikie" :wink: futro z Milanówka :wink: I nie dlatego, że to napisałeś, ale dlatego, że na przykładzie Gucia wiem i widzę, jak zniko-kot może się zmienić :lol: Bo koty o których piszesz, nie są dzikie, po prostu potrzebują domu :roll:

Ale ja naprawdę, na 100000% nie napisałem tego w ramach "szantażu". Żeby było jasne :)
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

[poprzednia][następna]