GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 22, 2010 8:17 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Grozi im głód!Pomóż.Sterylki

JaEwka pisze:No to będziemy na razie podnosić :ok:

Jasne, do góry koty, do góry!!! :ok:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Sob lip 24, 2010 18:56 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Grozi im głód!Pomóż.Sterylki

A kotika chyba dalej ma problemy z kompem bo coś jej nie widać :( Ciekawe jak się kociaki miewają. Jak nie upały to teraz deszcz :roll:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon lip 26, 2010 9:03 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Grozi im głód!Pomóż.Sterylki

Ja już wolę deszcz od nieustannych upałów :D . Koty up!!!!
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Czw lip 29, 2010 12:05 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Grozi im głód!Pomóż.Sterylki

Kotika nadal bez dostępu do netu. Tym razem zawiodły... finanse. Dług u weta jakiś ogromniasty, koty wciąż niedomagają i gdzieś tam zabrakło na rachunek.

Jestem trochę podłamana, bo wysyp kociąt obfity, gdzie się nie ruszysz, tam maluch. A tu ani kasy, ani miejsca. Może by tak pikietę jakąś pod Urzędem Miasta wystawić? Ja tam mogę pikietować i strajkować, a nawet rzucać zgniłymi jajami. Darmowe sterylki skończyły się już dawno, a kotki mają już kolejne mioty. Dbanie o wolno żyjące koty jest chyba obowiązkiem gminy!!!

Tak mnie naszło, bo dzisiaj pod rurą znów "przybłąkało" się kocię. Wielkie oczyska i uszy. Bez mamy, bez rodzeństwa. Ech...

Fanszeta

Post » Czw lip 29, 2010 13:43 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Grozi im głód!Pomóż.Sterylki

A właściwie to w moim poprzednim poście chciałam zaapelować:

Dziewczyny, pomóżmy finansowo kotom i kociętom u Kotiki :!:

Fanszeta

Post » Czw lip 29, 2010 14:14 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Grozi im głód!Pomóż.Sterylki

:( Takie wielkie miasto a tak mało talonów :? U mnie na razie kiepsko z finansami :(
Bardzooo prosimy o pomoc bardzo bardzo :!: :!: :!:
Obrazek

JaEwka

Post » Pon sie 02, 2010 16:17 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Grozi im głód!Pomóż.Sterylki

Kotki czekają na pomoc :!:
Obrazek

JaEwka

Post » Pon sie 02, 2010 21:38 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Grozi im głód!Pomóż.Sterylki

Dostęp do netu już mam. :)
Teraz tylko jakieś bazarki trzeba wystawić. :D
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie sie 08, 2010 20:20 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Grozi im głód!Pomóż.Sterylki

O a ja to mam refleks :roll: Dopiero zobaczyłam, że jesteś :oops: No to trzeba czegoś poszukać co by się nadawało, za kilka dni jadę na urlop do Lubina może coś tam znajdę ciekawego :lol:
Obrazek

JaEwka

Post » Śro sie 11, 2010 19:13 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Grozi im głód!Pomóż.Sterylki

W górę :ok:
Obrazek

JaEwka

Post » Śro sie 11, 2010 21:40 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Grozi im głód!Pomóż.Sterylki

Dawno już nikt nie wpłacił nic na pomoc kotom.
Ja sama mam tyle tymczasów, że nie daję rady dokarmiać tych wszystkich stadek.
Dzięki Fanszecie koty stoczniowe dostają codziennie jeść, natomiast majowe dostałą resztki.
Ja rozumiem, że kogoś nie stać na lepszą karmę, ale niektórzy chyba myślą,
że kot to worek na odpady. :(

Simson bardzo, bardzo dziękuje za pomoc kotom. :D
Obrazek

kotika

Post » Pt sie 13, 2010 16:07 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Grozi im głód!Pomóż.Sterylki

Ja wpłacę coś ale dopiero za jakieś 2 tygodnie bo teraz kompletne dno mam :roll:
Obrazek

JaEwka

Post » Pt sie 13, 2010 16:45 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Grozi im głód!Pomóż.Sterylki

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Sob sie 14, 2010 11:10 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Grozi im głód!Pomóż.Sterylki

Jak się uda to jeszcze coś podeślę ($)
Lub może karmę wyślę albo coś co potrzeba dla kotów?

simson

Od: Sob lut 09, 2008 21:51

Post » Sob sie 14, 2010 17:08 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Grozi im głód!Pomóż.Sterylki

simson pisze:Jak się uda to jeszcze coś podeślę ($)
Lub może karmę wyślę albo coś co potrzeba dla kotów?

Dzięki Simson. :1luvu:

Przypomnę, że wszystkie koteczki w stadku kotów stoczniowych są wysterylizowane,
oprócz trikolorki, matki dwu białych kociczek, które trafiły do mnie na tymczas.
Jedna mała znalazła dom w Warszawie, druga jeszcze szuka. :)
Dwa razy podrzucono kociaki, oba trafiły do mnie. Jeden jest już we wspaniałym domu, drugi niestety odszedł [*].

Wśród kotek majowych też tylko jedna jest do sterylizacji, ale nie daje się złapać.
Ostatnio przybłąkała się tam jeszcze jedna czarna koteczka, na bank domowa, bo daje sie głaskać. Urodziła kociaki w bardzo niebez piecznym miejscu. Zostanie wysterylizowana, jak tylko zdobędziemy trochę kasy.
Po zimię widzę, że brak jest dwu czarnych koteczek i Kacperka białorudego kocura już nie widuję.
Dołączył za inny kocur, też domowy.

Fotki kotów stoczniowych z mojej ostatniej wizyty. Biała koteczka ma jakieś otarcie na grzbiecie.
Ogonek strasznie wyrósł i wydoroślał.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A tu kilka fotek kotów majowych.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

kotika

[poprzednia][następna]