Jesli chodzi o strone medyczna, to oczywiscie CoolCaty bedzie musiala sie wypowiedziec, a Jej wizyty w Boguszycach z reguly z reguly sa mocno napiete( Na pewno do konca przyszlego tygodnia postaramy sie to zrobic.
Cześć. Cieszę się, że wątek odżył i że nadal jeździcie.. Nieustająco trzymam kciuki. Chwilowo tylko tyle, bo nie wiem w co ręce włożyć. Jeżeli wygospodaruję jakies manele (pościele, ręczniki, może garnki czy koce) to Wam to przekażę.
Kaprysku, jak tu nie jezdzic.. Za dary z gory dziekujemy ) ale moze jednak znajdziesz chwile i pojedziesz z nami? Ja bym tu chetnie zdawala relacje z tego co sie dzieje, ale to dotyczy ostatnio glownie psow, a forum kocie, wiec moze nie powinnam zasypywac Was bracmi szczekajacymi
Tak jak pisałam, zgłaszam sie na wyjazd do Boguszyc w przyszły weekend. Aniu, co jest naszym fivkom najbardziej teraz potrzebne? Mają odpowiednią ilośc kocyków? Tam ciepło jest albo będzie jak temperatury spadną? Jeżeli karma potrzebna to jaka?
Dziewczyny, mam siatę przysmaków-gryzaków dla psów. W najbliższym czasie nie dam rady do Boguszyc, ale może ktoś mógłby to ode mnie zabrać i przekazać?
Afatimo, dopytam szczegolowo.Na pewno im wszystko jak zawsze jest potrzebne. Jana, moze dziewczyny dadza rade, spytam. Ja pojade najwczesniej za tydzien. Przy okazji ponawiam probe o raporty od lekarzy wet o stanie zdrowia zwierzat, ktore zabralismy. Wszystko, jakie byly zabiegi, w jakiej formie byly zwierzeta.
Szukamy transportu dla duzej suni z Serocka na Tarchomin na ul Sreniawitow do kliniki wet. Odbior suni jutro o 14 w Serocku.W klinice musi byc o 15. Po zabiegu do odebrania o 20. Moze to byc jedna osoba do zawiezienia, druga do odebrania. Jak trzeba pokryjemy koszt benzyny. Sunia w weekend moze jechac do ds, ale nie chcemy jej wydac bez naprawionych oczu i badania serca. Nie mamy jak i czym jej jutro zawiezc To bardzo bardzo pilne i wazne.
Dzis odeszla jedna z kotek z FIV, ktora byla pod opieka Agn. Drugi z naszych Fivowych Boguszkow jest w coraz bardziej kiepskim stanie. Nie bardzo wiem jak mozemy pomoc. Agn oczywiscie nic nie mowi, o nic nie prosi.
Sunia dla ktorej szukamy transportu do weta nadal go nie ma. To chyba znaczy, ze nie pojedzie do ds w weekend. Przepraszam, ze same zle wiadomosci..