Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
flyGirl pisze:nie wierzepo prostu nie wierze...przecież wczoraj rano jeszcze wszysto było dobrze, znaleźliście weterynarza który chciał ją wyleczyć, chcieliście dać jej dom! nie wierze, weszłam tu z nadzieją przeczytania kolejnych dobrych wiadomości a tu co?! tak niewiele zabrakło, aby dać jej nowe, lepsze życie a ktoś, jedną decyzją przekreślił wszystkie Wasze starania i nadzieje...no nie wierze
![]()
Śpij kochana[']
wierzę,że wyjaśnicie tą sytuację...Iskra666, Tajemniczy Wujek Z. - zrobiliście dla niej wszystko co było w Waszej mocy, a nawet więcej...nawet jeśli ktoś rzuca Wam kłody pod nogi-nie poddawajcie się, robicie tyle dobrego dla tych zwierząt...
kasia86 pisze:
A co znaczą te słowa, bo nie bardzo rozumiem?4) kotka dla której znaleziono DT od soboty i której leczenia aktywnie podjęli się wolontariusze zostaje uśpiona w poniedziałek bez konsultacji z wolontariuszami;
Dzikers pisze:Na miejscu Wolontariuszy złożyłabym skargę na działanie Schroniska.
kasia86 pisze:Życie jest okrutne!
tillibulek pisze:strasznie ciężko na duszy.... biedna Piorunka... biedni wolontariusze.... wszyscy - wraz z Wami, Kochani, czujemy się bardzo oszukani - tak dzielnie o Nią walczyliście... daliście z wszystko, ale jak widac czasami nawet wszystko to za mało...
tak bardzo kibicowałam tej slicznej krówce... ciągle mam przed oczami filmik, na którym zajada się az jej się uszka trzęsą... ona była dzielna, Wy też, Iskro i Drużyno....![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 202 gości