BARAK:
280/09 2 miesięczny dymny kocurek, nieco nieśmiały, jest już w DT.

275/09 7 miesięczny kocurek, bardzo przyjacielski

209/09 2 letni kocurek, dzikusek

273 i 274/09 2 miesięczny chłopak i dziewczyna, piękne umaszczenie, bardzo przyjacielskie, wszędobylskie i odważne, energia je rozpiera, są już w DT.

279/09 6 tygodniowa koteczka, troszkę nieśmiała, jest juz w DT.

Mloda koteczka, która trafiła na sterylkę i nie może wrócić w dotychczasowe miejsce. Kuwetkowa, bardzo oswojona, o zrównoważonym charakterze.

201/09 Koteczka z niedowładem tylnych łapek i lekkim świrem. Naprawdę nie mam pomysłu, co można z nią zrobić.

238/09 3 letnia domowa kotka, oddana z powodu agresji w stosunku do dziecka. Koteczka przymilna, ale potrafi złapać ząbkami. Podejrzewam, że ten sam domek, który ją oddał, tak ją sobie wychował i teraz pozbył się problemu. Bardzo mi jej szkoda.

232/09 2 letnia kotka, skrzyzowana z persem (dłuższa sierść, płaski nosek), bardzo miła, ktoś porzucił ją jak zaszła w ciążę. Teraz jest juz wysterylizowana i gotowa do adopcji.

188/09 1 roczna kotka, przywieziona po wypadku, dzikusek.

138/09 2 letnia kotka, w schronisku od marca, pilnie domek.

260/09 10 miesięczna kotka, mama tymczasów Mruczeńki. Wspaniały charakter, bardzo przyjacielska, otwarta i bezstresowa kicia.

258/09 10 miesięczna, oswojona kotka, bardzo przerażona, poszła dziś do domu

217/09 4 letnia kicia, bardzo oswojona

268/09 Roczny MAKSENCJUSZ, bardzo zdezorientowany, oswojony

269/09 2 letni kocurek, bardzo zrównoważony, ale wycofany. Dziś poszedł do domu

251/09 2 letnia KITKA oddana przez opiekuna, jest oswojona, tylko przerażona

Mały wydrzypyszczek, wykrzyczał sobie DT

Przed moim wyjściem przyniesiono dwa długowłose koty. Jeden znaleziony, nie znam płci, biało-bury. Nie zdążyłam zrobić zdjęcia. Drugi, 9 letni pers Maciek, trafił do schronu po śmierci właścicielki.