Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Petka-P1 pisze:a ja gorąco zapraszam na bazarek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88 ... highlight=
Luinloth pisze:I co z Ramzeskiem? Też mam nadzieję, że OK skoro je i mruczy i w ogóle...![]()
Chyba potrzebuję DT dla Kuleczki. Piszę z ciężkim sercem, bo jest jeszcze strachliwa i będzie problem złapać (okazuje się że starsza czarnulka jest ufniejsza), poza tym wiem jak ciężko znaleźć tymczas... ale Kuleczka jest choramruży oczka, kicha i co chyba najgorsze - strasznie brzydko charczy i świszczy
dlatego przynajmniej chciałabym, żeby była w miarę na początku kolejki do łapania, jak akcja się zacznie...
Luinloth pisze:No nie, to trzeba będzie najpierw znaleźć DT albo chociaż jakieś miejsce gdzie mogłaby być... Bo złapiemy ją i co dalej? Ją trzeba wyleczyć, chyba ma kk i samo jej raczej nie przejdzie a wręcz przeciwnieBo jakby było gdzie ją przechować to choćby i do transporterka można by było złapać.
Justa&Zwierzaki pisze:Mam 10 prac zrobionych przez dzieci i czy ktoś moze mi to wystawic na bazarku bo ja nie potrafiebo jest potrzebna klatka do wybudzeń i do przetrzymania dzikich kotów po sterylce
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy i 680 gości