"
Nesca38 pisze:KĄCIK ADOPCYJNY-NA DOM CZEKAJĄ: RODZEŃSTWO:LOLEK, żABCIA i TOLA-rodzeństwo 5 mies ,odrobaczone,odpchlone i zaszczepione(Żabcia DT HIDI,lOLEK I TOLA DT)

GAPCIA koteczka 4mies wyrzucona przez swoich Dużych w worku na śmieci.Zdrowa zaszczepiona,odrobaczona i odpchlona
Carmelek kocurek 6 mies .Przyjechał do nas z Huty Buczka.Zdrowy zaszczepiony ,odrobaczony i kuwetowy

MAŁA MI koteczka przywieziona jak maleńki okruszek ze schroniska .Obecnie ma około 6 tyg i nadal rośnie.(DT KROPECZKA I JADZIA)
TM MIKUSIA:kubuś,BUBUś,DEDAL I IKAR.Kubuś ma obecnie 4 mies,Bubuś około 2 mies ,natomiast rodzeństwo Dedal i Ikar 6-7 tyg

LUNA koteczka około 2 letnie sterylizowana.Trafiła do schroniska .Nic o niej nie wiemy(DT DOROTA)
BULI i DYMEK kocurki 5 mies.Zdrowe kuwetowe,odrobaczone i odpchlone(DT Cleo)Kociaki trafiły do nas ze schroniska

ISKIEREK kocurek 4 mies .Gienia koteczka 6 mies i KUBUSIA koteczka około 1,5 roczna(DT IWETA)

PELASIA-koteczka około 1 roczna .Do tej pory mieszkała na ulicy.Teraz szukamy dla niej domu wychodzacego.Koteczka do nowego domu pójdzie zaszczepiona,odrobaczona i wysterylizowana.Kotka bardzo przyjazna
KASIA-koteczka około roczna .Od sierpnia na ulicy,ot tak znudziła się dużym i co z kotem zrobić siooo na ulicę.Kotka zdrowa,odpchlona,odrobaczona ,będzie sterylizowana
RUDY-od wtorku 25.11 na kociarni,Przyjechal ze schroniska.Zdrowy zadbany.Zapewne znudził się duzym i ot tak sobie oddalli go
DWA SREBERKA-dwa kocurki około 8 tyg .Przyjechały do nas 26.11 ze schroniska.Prawdopodobnie do schroniska trafiły z domu.Bardzo zadbane.
DWA ŚWIERZBIKI:)-koteczka bura z krawacikiem i kocurek czarny.Niestety mają świerzba .Traiły do nas ze schroniska 25.11.Na leczeniu
PUCHACZ VEL RYSIEK-kocurek z półdługa sierścią i okropna rana na łebku.Trafiła do jednej z lecznic sosnowieckich.Pańcia poprostu zaostawiła go jako reklamacje co to leczenia
DZIADZIUŚ-ciężarna kotka która okazala się niekastrowanym grubym kocurem.Kot bardzi duży bezzębny schorowany,Narazie w trakcie diagnozowania
BIAŁA-kotka wczoraj przyjechala ze schroniska(26.11)bezpośrednio na DT do ewy i Piotra;KRÓWKA-koteczka około 1 roczna w łatki.Przyjechała na kociarnię 25.11 ze schroniska.W TRAKCIE LECZENIA[size=18]ŚwiętaŚwięta kto ma serce i przygarnie kocięta[/size]
Komu przytulaczka, komu???? kto zabierze do domu ???????
" No, dzisiaj to ja przeżyłam swoje!!!!!!!!!!!!!
Nakarmiłam koty puszeczką i otworzyłam okno-poszły na spacerek. Wieszam sobie pranie na balkonie a tu jak Nesca nie zacznie miauczeć z parteru w domu...lecę na złamanie karku (może psu coś walnęło i krzywdzi moją pupilkę?) ...tak wiec lecę...a tu Nesca siedzi w saloniku i miauczy, patrzy na mnie i miauczy...pytam co się stało..a ta czarnula się odsuwa i pokazuje mi prezencik...taką śliczną (w jej opinii

) myszke. Chciała abym sobie ją zagryzła ale podziękowałam ratując się ucieczką do korytarzyka a Nesca za mną "Zjedz, no zjedz pycha" Kochana koteczka stwierdziła, że źle się odżywiam (kto by jadł sałatki, owoce i kotlety

)

Widząc, że nie jestem zainteresowana zżarła myszke pod stołem

.
O jejku znowu coś przywlekła

[/quote] "
No widzisz Nesca38 moja Nesia to dziewczyna pracowita jest, widocznie nie chce za friko u was mieszać

, chciała sie odwdzięczyć i ona tobie sprawić obiadek

Znam to , moja kotka też przynosi latem swoje zdobycze pod drzwi i czekam dopóki sie jej nie pochwali

takie już są te nasze kociska. A Kamusia też taka wdzięczna jest , czy raczej nie obdarza was swoimi zdobyczami?
Byłoby super gdybym dostała zdjęcia moich dziewczyn na pw, może macie jakieś

strasznie jestem ciekawa jak one teraz wyglądają
Zobacz co moja kotka lubi robić zimą na dworze:
A potem w ciepłym domku moja Kleo robi tak:
Taki z niej zmarzluch że nochol zawsze do grzejnika ma przytulony i łapy też, albo cwana położy się na parapecie na firance oczywiście

, zaraz przy oknie jest kanapa to połozy się w luce między parapetem a kanapą i tam jej ciepełko dmucha że hej

widocznie odziedziczyła to po swojej pani bo ze mnie też straszny zmarzluch jest