podaje link do nowych fotek kilku naszych podopiecznych z MLP

FOTKI z 20.02.2009
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze:Fajnie byłoby namierzyć tego dziada i podkablować komu trzeba.
Orchidka, czy już sprawdziłaś czy kociaki polubiły te preparowane przez nas domki? Jeżeli mają być ochronione przez ludzi z tv, to chyba tak?
orchidka pisze:Za to kilka bloków dalej wyrzucono na mróz kociaka 3miesięcznego. Na razie żyje w kotłowni piwnicy dokarmiany przez karmicielkę.
Kotek czarny jak smoła z maluśkim białym krawacikiem i złotymi oczami dostał imię Smolik. Oczywiście z miejsca wpakował mi się na kolana:( A po podaniu środka na odrobaczenie jeszcze przytuliłA ja nie mogłam go wziąć
![]()
Jakby ktoś miał kącik to chłopak jest czysty, bez pchełek, zdrowy naocznie i milusi...
Prawie identyczny jak Blackie:
Kaprys2004 pisze:orchidka pisze:Za to kilka bloków dalej wyrzucono na mróz kociaka 3miesięcznego. Na razie żyje w kotłowni piwnicy dokarmiany przez karmicielkę.
Kotek czarny jak smoła z maluśkim białym krawacikiem i złotymi oczami dostał imię Smolik. Oczywiście z miejsca wpakował mi się na kolana:( A po podaniu środka na odrobaczenie jeszcze przytuliłA ja nie mogłam go wziąć
![]()
Jakby ktoś miał kącik to chłopak jest czysty, bez pchełek, zdrowy naocznie i milusi...
Prawie identyczny jak Blackie:
Co z tym czarnym kotkiem z opisu??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google Adsense [Bot] i 420 gości