agul-la pisze:wam nie powie, ale sama wie kto nawalil. to ze staz jest na rok nic nie znaczy, mozna umowe rozwiazac jesli ktos nie wywiazuje sie z obowiazkow. poobserwuj je, moze sie wezma za siebie po tej aferze
Mam nadzieje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:wam nie powie, ale sama wie kto nawalil. to ze staz jest na rok nic nie znaczy, mozna umowe rozwiazac jesli ktos nie wywiazuje sie z obowiazkow. poobserwuj je, moze sie wezma za siebie po tej aferze
agul-la pisze:serek uwielbiaja, chrupki rc tez sobie gryza, a dzis kuchnia serwuje serca z kleikiem
ajszus pisze:Hmm, zastanawia mnie jedna rzecz. Wet powiedzial, ze Gizmo ma uszka czyste, pchel nie ma..Ale on kilka razy dzienie drapie sie lapka za uszkiem tak jak piesek.. Nie wiem co moze byc tego przyczyna. Moze go tam cos tak czesto swedziec? Moze podpatrzyl psa, ale czy ja wiem. Czemu on sie tam tak czesto czochra? Co moze byc tego przyczyna?
olgierdzik pisze:ajszus pisze:Hmm, zastanawia mnie jedna rzecz. Wet powiedzial, ze Gizmo ma uszka czyste, pchel nie ma..Ale on kilka razy dzienie drapie sie lapka za uszkiem tak jak piesek.. Nie wiem co moze byc tego przyczyna. Moze go tam cos tak czesto swedziec? Moze podpatrzyl psa, ale czy ja wiem. Czemu on sie tam tak czesto czochra? Co moze byc tego przyczyna?
witjcieja wlasnie usiłuje ustalic, co moze byc przyczyna takiego czochrania, bo moja mala na to samo. wczoraj bylam u weta i dostala zastrzyk i posmarowanie w karczek mialo dzialac 3 dni a dzis znow sie drapie- wiec to chyba nie pchly... coz to moze byc za gadzina?
ma tak samo jak Twoj- jak piesek za uchem a czasem jak sie lize to tez tak jakby cos tam sobie wygryzala.....
agul-la pisze:jak tam w pracy dzisiaj??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 101 gości