Woland- magiczny kot! W swoim własnym domku :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 07, 2009 19:43 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

kropkaXL pisze:Kamila-u Hani ok,ale chce odpocząć od forum-dajmy jej czas :)

Ale nie rozumiem od czego chce odpocząć - nikt jej nie uraził, czy coś... a widuje ją regularnie podczytującą forum... to ja raczej powinnam stąd zniknąć. Asiu, sorki za OT.

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon gru 07, 2009 19:44 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Ja jeśli nic się nie wydarzy :evil: to też będę.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto gru 15, 2009 21:00 Jedzenie synchroniczne

Tolo rośnie, zaprzyjaźnił się z resztą Towarzystwa.
Niżej fotka którą nazwałam "Jedzenie synchroniczne"
( od prawej: Tolo, Dyzio, Zuzia, Misiek; pod stołem Zula )
Obrazek

Ania_NSP

Od: Śro kwi 29, 2009 7:18

Post » Wto gru 15, 2009 22:10 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Jejku, jaka super foteczka :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto gru 15, 2009 22:32 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Wspaniała fotka.
U Ani kociaste ciągle mają coś w miseczkach a figurki mają wspaniałe.

A ja miałam dzisiaj zaszczyt pogłaskać Wolanda. Sam z nie przymuszonej woli się dał. :mrgreen:
Nawet fotki pstryknęłam Wolusiowi. Ciemno jakoś u Asi i nie są najwyższych lotów. Jutro wrzucę.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Wto gru 15, 2009 23:14 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Szkoda że mieszkam tak daleko :( :( :( Kacha, to czekamy na fotki, cud pięknoty:) a co z Asinowym netem?

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro gru 16, 2009 10:36 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Foteczki Wolandzika

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Net w pracy padł.Naprawiają i naprawiają.
A w domu Asia ma problemy z bezprzewodowym. Się nie chce łączyć :evil:

Petka

Post » Czw gru 17, 2009 19:00 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Boze-jaki on jest piekny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw gru 17, 2009 19:01 Re: Jedzenie synchroniczne

Ania_NSP pisze:Tolo rośnie, zaprzyjaźnił się z resztą Towarzystwa.
Niżej fotka którą nazwałam "Jedzenie synchroniczne"
( od prawej: Tolo, Dyzio, Zuzia, Misiek; pod stołem Zula )
Obrazek

Kapitalne zdjęcie-tytuł tez!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw gru 17, 2009 19:19 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Fajnie, że są zdjęcia Wolliego! On ma chyba taki kociaczkowaty wyraz pyszczka? Choć reszta kota taka majestatyczna :lol: Po prostu, Wolnad - fajny kot!
Niech się domek pingwinkowi zajdzie już, taki najlepszy pod słońcem. I już na zawsze.
A Synchroniczny posiłek genialny!
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Pon gru 21, 2009 10:08 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Witam Kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wreszcie odzyskałam dostęp do netu (póki co tylko pracowego, ale dobre i to :wink: ) i staram się nadrobić forumowe zaległosści.
Woland, ze swoim dziecięcym zaciekawieniem światem (ten wyraz zawsze ma w oczkach :D ) mości się w swoich ulubionych kątkach i ogląda śnieżne szaleństwo za oknami. Z resztą kociastych dogaduje się świetnie, z wyjątkiem Myszki :( Moja biedulka dostaje antydepresant, ale on zaczyna działać dopiero po kilku tygodniach - czekam z niecierpliwością na efekty... Problemem Myszeńki nie jest obecność Wolusia (chociaż jego przybycie na pewno nie pomogło), jej stres narastał już od jakiegoś czasu. Jest bardzo wrażliwa i tegoroczne przeżycia tak strasznie zachwiały jej psychiką :( Wydawało mi się, że robię co mogę by czuła się dobrze, jednak nie udało mi się, zawiodłam :( Boję się o nią bardzo... Szukałam w Poznaniu kociego behawiorysty, niestety nie mamy takiego speca. Znalazłam w Internecie psycholog zwierzęcą, która mieszka w Koszalinie, ale bywa w Poznaniu, więc się do niej zwrócę... Przeczytałam wszystko, do czego udało mi się dotrzeć o kociej depresji i staję na rzęsach żeby robić wszystko dla mojej bidulki, nie zapominając o reszcie footerek, które na szczęście czują się bardzo dobrze.
I tak to życie u nas płynie... Woluś zdaje się być szczęśliwy, a ja nie wiem co robić. Nie chcę go zranić kolejną zmianą, ale muszę też myśleć o Myszeńce. Nie wiem czy jego zniknięcie by jej pomogło czy też znowu zachwiało poczuciem bezpieczeństwa :?
Poza tym nadal tkwię w zimowym śnie i używanie mózgu przychodzi mi z wielkim trudem:oops: :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto gru 22, 2009 7:54 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Rany, moje własne rozmemłanie mnie przeraziło :wink: :strach: Zaraz po Swiętach ruszam z ogłoszeniami Wolusia i szukam super domku. A póki co, piszę list do Gwiazdora żeby w prezencie zredagował mi tekst ogłoszenia, bo jakoś fatalnie mi wychodzi :wink:
Woland kwitnie i powoli zaczyna rządzić :lol: Baaaardzo z niego mądry kocurek :wink: :1luvu: Bardzo go kocham i znajdę mu prywatny raj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Myślę, że i Woland i ja potrzebowaliśmy czasu żeby psychicznie ochłonąć po jego tragedii. I zdaje się, że ja potrzebowałam go więcej :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto gru 22, 2009 8:12 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

no ale teraz to już tylko dobrze będzie :ok: za wyjście z marazmu i rozmemłania :ok: ;)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto gru 22, 2009 19:25 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro gru 23, 2009 8:12 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Kasiulu, dziękuję :1luvu: Taaak, na moim jeziorze też wkrótce znowu zagoszczą łabędzie i cały świat się obudzi :D

U nas nastrój prawdziwie świąteczny - spokojnie (z okazji Świąt nawet Myszeńkowe antydepresanty zaczęły działać i panienka odżyła :D ) i radośnie. Dzisiaj przytaszczę do domu choinkę i będziemy z Footerkami ją ubierać. To będzie pierwsza Wolusiowa choinka, bo w ubiegłym roku dla bezpieczeństwa jej nie miał. Ja się nie obawiam, bo co roku drzewko się w domku pojawia, a ozdoby są kociolubne :wink: Moje zwierzaki uwielbiają udawać pod chojną prezenty, kłębią się tam wszystkie i nawet Mela głowę wciska, bo reszta się nie mieści :wink: Pewnie i Woluś będzie tam brzuchol do głaskania wystawiał i pysio do całowania oczywiście też :1luvu: Zwierzaki wiedzą co robią, bo przecież są moimi najwspanialszymi prezentami od losu :wink:

Kochane Dziewczyny, z okazji zbliżających się Świąt życzę Wam cudownego, magicznego czasu!!! Oby był to dla Was naprawdę moment zatrzymania się szalonego świata, który przyniesie tylko radość i szczęście!!! Odpoczywajcie, nacieszcie się bliskimi - tymi w futerku i bez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A wszystkim żywym istnieniom w potrzebie życzę by na swej drodze spotkały kogoś tak wspaniałego jak Wy, kto odmieni ich los na zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ściskamy przegorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joanna z szaloną Melą, Myszką, Kellusią, PiPi, Planetą, Sarusiem, Demonkiem i Wolusiem
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]