obraz nędzy i rozpaczy

Dzisiaj podobno zjadł troszkę saszetki kitikata,
dam mu czas do poniedziałku, jak nie zacznie jeść, pojedzie do lecznicy.
Trzymajcie kciuki, proszę!
Trzymam go na kolanach, mruczy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pisiokot pisze:Coronella, a w jakim stanie są jego zęby i dziąsła ? Może tu szukać przyczyny niejedzenia.
coronella pisze:kurcze,nie wiem, próbowałam mu zajrzec do pyska, ale nie dał. Spluł sie od razu cały, dziwne.
Sis pisze:przelotem byłam na kociarni, ale widziałam te 4 kociaki klony, o których pisała Coronella, na oko 3 miesiące.
I nowy kot w szafie, dorosła trikolorka, taka bardziej beżowa...
Colinek wylegiwał się na leżance. Pinokio na stałe chyba zaanektował stojak przy siatce.
Berta chodziła luzem, miziała się, podstawiała pod dłonie....
Na oko - kotów przybywa.... a są w każdym możliwym umaszczeniu...
jolabuk5 pisze:Sis pisze:przelotem byłam na kociarni, ale widziałam te 4 kociaki klony, o których pisała Coronella, na oko 3 miesiące.
I nowy kot w szafie, dorosła trikolorka, taka bardziej beżowa...
Colinek wylegiwał się na leżance. Pinokio na stałe chyba zaanektował stojak przy siatce.
Berta chodziła luzem, miziała się, podstawiała pod dłonie....
Na oko - kotów przybywa.... a są w każdym możliwym umaszczeniu...
A niedawno ktoś tu szukał Trikolorki i nawet myślał o Bercie, ale się okazało, że nie pasowała do warunków w domu (inne zwierzęta). Może by domkowi podsunąc tę beżową tri?
magicmada pisze:Tamten domek od sawanki już się chyba dokocił
Dzowniła dziś pani z allegro z Pabianic. Wydawała się sympatyczna. Tylko, że poprzedni kotek został potraktowany środkiem owadobójczym przez sąsiadów i śrutem. Namawiałam ją na niewychodzącego, może jest taki jakiś w schronisku, który by się bardzo trzymał domu?
coronella pisze:Maks jest w lecznicydostał kroplówkę i antybiotyk. Zawiozłam krew do badania do szp. Biegańskiego, rano będą wyniki.
Z Maksiem nie jest najlepiej.
Kotka zawiozłam do Tesco, do lecznicy coolcaty, tylko tą miałam po drodze, a z powodu awarii samochodu nie za bardzo moge jezdzic w tych korkach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 59 gości