Aleba pisze:Nie martw się, ja też mam więcej.
Skandal
ale Was jest dwoje kociarzy, więc wychodzi zaledwie po 4 i pół na głowę

a u mnie za chwilę będzie DZIESIĘĆ na jedną samotną starą pannę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleba pisze:Nie martw się, ja też mam więcej.
Skandal
jopop pisze:Modjeska - ozłocę Cię:) dzięki Twojemu wpisowi w wątku Gieni (trzymajcie za nią jutro kciuki!) jutro przekazuję Katyte na lepszy tymczas, taki co ma trochę czasu na oswajanie kota:):):)
super!!!!!
jopop pisze:A wracając jednak do tematów łóżkowych, to zaczynam się zastanawiać kiedy żeby skorzystać z łóżka będę musiała napisać podanie... i czy wystarczy jedno do kociej społeczności zbiorczo, czy też trzeba pisać oddzielne...
"Wielce Szanowny Łapku, zwracam się z uprzejmą prośbą o zgodę na przykrycie się kołdrą, na której środku Waćpan leżysz"
"Przemiła Migotko, zwracam się z uprzejmną prośbą o odblokowanie mi choć jednej poduszki"
"Kochany Charkoczący Bombiszonie, uprzejmie proszę o udostępnienie mi głowowego fragmentu łóżka, celem ułożenia tam mojego mózgu"
"Diabelska Inar, uprzejmie proszę o nieobgryzanie moich palców - wiem, że wystają one spod kołdry, ale to dlatego, że nie mogę jej naciągnąć na siebie, bo Łapek leży pośrodku"
coś widzę, że mi stylistyka z każdym kolejnym listem szwankujeciekawe co by było przy następnych listach:):):)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 57 gości