Uśpijcie je wszystkie i ... Kropek jedzie do alessandra :):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 17, 2007 12:02

Co z Myszką i Jamcinem?
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Śro paź 17, 2007 13:00

są nowe wieści o Myszce i Jamcinie?

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Śro paź 17, 2007 13:05

Myszka cały czas siedzi w swoim starym domu.
Jamcin miał być u dziewczyny na stałe, ale okazało się że jej koty(sztuk 3) robia straszne dymy o Jamcia..a ona nie daje rady. Więc Jamciu jest na tymczasie i szuka domku stałego. :roll:
ObrazekObrazek

Moriaaa

Od: Pon maja 15, 2006 14:47

Post » Śro paź 17, 2007 13:52

Moze jest szansa że koty dogadają się i Jamcin bedzie mół tam zostac.?
U mnie to trwało ok 3-4 tygodnie zanim koty dogadaly sie. Więc może to tylko kwestia czasu. Ona nie muszą się moczać wystarczy że będą się tolerowały. Może jest szansa. Jak długo Jamcin tam jest?
Obrazek
Obrazek

Iburg

Post » Śro paź 17, 2007 14:24

Z Jamcinem apeluję o cierpliwość. Czasem oswajanie trwa tydzien, czasem i dwa miesiące - z własnego doświadczenia.
Daj szansę domku, by się koty dotarły.
Myszeńko - będziemy Cię
hop do góry
aż domek się znajdzie.

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Śro paź 17, 2007 17:49

Uleńko.. na gronie jestem pod ijale. moze tak mnie znajdz. jest tam 5 zdjec Znajdy.

Przykro mi z powodu Jamcina, poniewaz to byl pierwszy Kot, w ktorym sie zakochalam. jednak nie wyobrazam sobie teraz miec dwa koty w domku.

Pozdrawiam Was dziewczyny,
trzymam kciuki za Kotki

Dorota/ijale

ijale

Od: Wto paź 02, 2007 9:15

Post » Śro paź 17, 2007 18:18

Ijale nadal nie potrafię tam sie dostac i zobaczyc tych zdjec. Wysłalam do Ciebie PW
Obrazek
Obrazek

Iburg

Post » Śro paź 17, 2007 18:22

ja potrafie stworzyc nowy temat, tylko nie potrafie wstawic zdjecia. jesli tego mnie nauczysz, to bedzie oki :)

ijale

Post » Śro paź 17, 2007 20:19

chcialabym pochwalic sie nowym tematem:

ZNAJDA i DOROTKA czyli jak miło jest w domku

obiecuje, ze bede dodawac zdjecia i wiadomosci na Nasz temat, chociaz nie codziennie.

Pozdrawiam, trzymam kciuki

ps. dzieki ogromne dla Iburg :)

ijale

Post » Śro paź 17, 2007 23:10

Dzisiaj, a właściwie już wczoraj, bo 17. października ;) przyjechali do nas Iskierka i Murzynek :D Z całego serducha dziękuję Kaju, za zajęcie się odbiorem i transportem Kociastych do nas :1luvu:

Jak to wszystko wyglądało kiedy zostaliśmy już w czwórkę sami? Murzyn na początku nie mógł się połapać w sytuacji ;), ale po krótkim czasie wyszedł spod szafki i urządził spektakl ocieraniowo-miziasty :D Spodobało Mu się też za firanką, ale nigdy nie znika tam na długo, co jakiś czas musi do nas podejść i "naładować baterie" odpowiednią ilością głasków, pięknie mi też wystawia brzuszek do smyrania ;) :D
Kiciunia jest bardziej wystraszona, głównie przemieszcza się pod szafkami, ale bardziej boi się chyba całej tej sytuacji, niż nas. Nie widać w Jej oczyskach strachu, kiedy Ją głaszczemy. No i pięknie kładzie główkę na ręce i mruczy, moja przyjaciółka jest zauroczona 8)
Wiecie, Lusia (moja przyjaciółka) myślała raczej o tymczasie dla Kocisk i na razie taki jest Ich status, ale kto wie, kto wie, czy tymczas nie zmieni się w domek stały...? :) Ale nie wiem jak będzie, na razie za wcześnie na jakiekolwiek decyzje, na razie Iskierka i Murzyn muszą się zaaklimatyzować, kontynuować leczenie i wreszcie rozwinąć skrzydła :)

Dalsze wieści oczywiście będą, a jeśli znajdą się chętni, to może i jakieś zdjecia? :)

Pozdrawiamy całą wesołą czwóreczką ;)
Ostatnio edytowano Śro paź 17, 2007 23:25 przez Beautiful_Lie, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Beautiful_Lie

Od: Śro paź 10, 2007 0:30

Post » Śro paź 17, 2007 23:16

Beautiful_Lie, ciesze się bardzo z takich pomyslnych wiadomości. Oczywiście że jestesmy ciekawi co dzieje się u kociastych Myśle ze byłoby dobrze też załozyc im nowy wątek ze zdjęciami i opisywać jak sobie radzą, tak jak zrobila to Ijale.
Więc czekam na dalsze wiadomości i pomiziajcie koteczki
Obrazek
Obrazek

Iburg

Post » Śro paź 17, 2007 23:21

Beautiful_Lie pisze:Dzisiaj, a właściwie już wczoraj, bo 17. października ;) przyjechali do nas Iskierka i Murzynek :D Z całego serducha dziękuję Kaju, za zajęcie się odbiorem i transportem Kociastych do nas :1luvu:

Jak to wszystko wyglądało kiedy zostaliśmy już w czwórkę sami? Murzyn na początku nie mógł się połapać w sytuacji ;), ale po krótkim czasie wyszedł spod szafki i urządził spektakl ocieraniowo-miziasty :D Spodobało Mu się też za firanką, ale nigdy nie znika tam na długo, co jakiś czas musi do nas podejść i "naładować baterie" odpowiednią ilością głasków, pięknie mi też wystawia brzuszek do smyrania ;) :D
Myszunia jest bardziej wystraszona, głównie przemieszcza się pod szafkami, ale bardziej boi się chyba całej tej sytuacji, niż nas. Nie widać w Jej oczyskach strachu, kiedy Ją głaszczemy. No i pięknie kładzie główkę na ręce i mruczy, moja przyjaciółka jest zauroczona 8)
Wiecie, Lusia (moja przyjaciółka) myślała raczej o tymczasie dla Kocisk i na razie taki jest Ich status, ale kto wie, kto wie, czy tymczas nie zmieni się w domek stały...? :) Ale nie wiem jak będzie, na razie za wcześnie na jakiekolwiek decyzje, na razie Iskierka i Murzyn muszą się zaaklimatyzować, kontynuować leczenie i wreszcie rozwinąć skrzydła :)

Dalsze wieści oczywiście będą, a jeśli znajdą się chętni, to może i jakieś zdjecia? :)

Pozdrawiamy całą wesołą czwóreczką ;)

oczywiście, że będą, ale się cieszę :D
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Śro paź 17, 2007 23:44

Iburg, Magija, dziękuję w imieniu Iskierki&Murzyna :) I Tobie też Magicmada, za PM :)
Wiadomości będzie więcej, pewnie w takim razie wkrótce założę nowy wątek dla tej kochanej dwójeczki :dance2: :dance:
Obrazek

Beautiful_Lie

Od: Śro paź 10, 2007 0:30

Post » Czw paź 18, 2007 4:56

O będziemy czytac , oglądać i cieszyc się wiadomościami ( DOBRYMI :) ) od kociąbrów . Czekamy , czekamy i wszystkim DZIĘKUJEMY

Dla Myszeczki domek ma się znaleźć i basta :) HOP po domek :!:

uska3

Od: Wto lip 03, 2007 7:48

Post » Czw paź 18, 2007 5:14

Nie mogłam się powstrzymać :oops: koty to jednak bestyjki :lol:
włączyć głośniki
http://s9.photobucket.com/albums/a58/ge ... e-up-1.flv

uska3

Od: Wto lip 03, 2007 7:48

[poprzednia][następna]