theta pisze:Zmieścisz się w tamtym posłanku w przedpokoju? Bo jak Ci się marzenie spełni to jak myślisz, gdzie Ci wypadnie spać?![]()
![]()
Jestem gotowa na kazde poswiecenie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
theta pisze:Zmieścisz się w tamtym posłanku w przedpokoju? Bo jak Ci się marzenie spełni to jak myślisz, gdzie Ci wypadnie spać?![]()
![]()
Medira pisze:Odrobiłam zległości czytania od 20 strony ...kilka stron a tu takie duże zmiany
Aż nie chce mi się wierzyć , że bałam się wejśc do łazienki z Leticją w środkuToż to taki juz domowy kot.
izaA pisze::love:
theta pisze:Jaka ta nasza Leticja już duża50 dni no, no....
I takie zmiany
![]()
Leticji gratulujemy odwagi i prosimy o niechowanie się dłużej tylko dalsze oswajanie
A bellavicie dziękujemy za cierpliwość i gratulujemy sukcesu
bellavita pisze:Kochana Theto, Twoje slowa brzmia jak list gratulacyjny w imieniu calego internetowego
forum![]()
....
bellavita pisze:Teraz prawie caly dzien mam ten wielki zaszczyt, aby podziwiac "Jej Niebieską Mosc" :Wink:
bellavita pisze:Najfajniejsza zabawka i najpiekniejszym prezentem okazala sie kuleczka zrobiona przez Thete
ze sreberka od czekoladek...![]()
Dzisiaj mala kicia z Leticja rozgrywaly istne mistrzostwa swiata w hokeju na ... parkiecie![]()
theta pisze:bellavita pisze:Najfajniejsza zabawka i najpiekniejszym prezentem okazala sie kuleczka zrobiona przez Thete
ze sreberka od czekoladek...![]()
Dzisiaj mala kicia z Leticja rozgrywaly istne mistrzostwa swiata w hokeju na ... parkiecie![]()
Ma się te magiczne palceA przy okazji, sprężynująca mysza poszła w zapomnienie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Szymkowa i 639 gości