Badna pięciorga- wszystkie w nowych domkach :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 14, 2007 0:10

Po taką koteczkę to domki powinny się w kolejce ustawiać... Brać ślicznotkę póki wolna :wink:
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Sob wrz 15, 2007 10:12

Matylda o sobie przypomina

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Nie wrz 16, 2007 16:13

no i nie ma już badny pięciorga... Matylda dziś pojechała do swojego domku... łezka zakręciła mi się w oku... ale cieszę się, że wszystkie maluszki znalazły domki... :cry:

może i mnie skrytykujecie, ale dla mnie ważny jest osobisty kontakt... pani robiła wrażenie sympatycznej, rzeczowej i bardzo uważnej... zwierzaki wcześniej już miała... w ankiecie nie wpisała whiskasa i kitiketa... zapytała jakie karmy mała jadła... bardzo uważnie mnie słuchała i dopytywała... zdecydowałam, że dam jej koteczka już dziś... poza tym domek jest w Fordonie, a umowa podpisana, więc będzie można sprawdzić...

tak więc koniec tego wątku... tak myślę...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Nie wrz 16, 2007 16:29

No i wszystkie koteczki udało się wydac.
Dziś kontaktowałam się ze wszystkimi osobami, u których sa maluchy. Mają się świetnie, nie ma z nimi żadnych kłopotów.

Na zakończenie wątku chciałam podziękowac oczywiście wszystkim osobom które licytowały na bazarkach dla maluchów, wszystkim, którzy wpłacali pieniążki od siebie. Dziękujemy tym, którzy kupowali karmę dla maluszków i pomagali robic nam zdjęcia. Dziękujemy każdemu z osobna i wszystkim razem.

Wielkie podziękowania dla BAJKI_BB która wystawiała aukcje dla maluszków i oczywiście robiła ogłoszenia, bo bez tego nie miałyby szans.
Bajko- BARDZO DZIĘKUJEMY

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Nie wrz 16, 2007 18:08

jak przeczytałam ten ostatni post Tiris to mi się tak jakoś smutno zrobiło... :oops:

cały czas pamiętam ten pierwszy wieczór z bandą, prychającą kulą zbitych maluchów, które miały wszędzie zęby i pazury... i potem ten protest, jak od nich wychodziłam, a one na wyścigi właziły na klatkę... i piszczały... a potem wypuszczone urządzały sobie zabawę na moich plecach... całą piątką... i potem, już po szczepieniu, całą piątkę pchającą się na moje kolana...

jakoś pozostałe koty dziś grzeczne i nie rozrabiają... a Virus wlazł na kolana syna... na razie nie ma kogo gonić...

również dziękuję wszystkim, którzy pomagali tym koteczkom... pomagali w jakikolwiek sposób... :1luvu: wielki ukłon!!!!!!

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Wto wrz 18, 2007 1:23

Matahari pisze:jakoś pozostałe koty dziś grzeczne i nie rozrabiają...

To zawsze może się zmienić :twisted: Niedługo będziesz miała na plecach następną bandę.
I to ja bardzo Wam dziękuję za to co robicie...
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

[poprzednia]